- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Sziasztok ha valakinek van fs15 pc játéka és megválna tőle megvenném ha reális árat mond köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki már megvette a az fs 17-et? milyen van bent valami újdonság vagy csak grafika plussz pár új gép. Atomic22 az (o) gomb a területek engedélyezése
-
tutikas
tag
Még kezdő vagyok a ki és beimportálás megy most tettem be a sertés és boci olat de azt úgy töltöttem le és ahhoz volt videó a youtube-n hogy mit hova kel bemásolni a mod xml-be stb.stb ha én egy másik mapból szedem ki ami nekem kell pl vágóhíd takarmány eladóhely akkor az látható lesz a játékban úgy értem hogy leadó helyeinél ahol lehet látni az árakat vagy bele kell nyúlni a mod xml-be ?
-
tutikas
tag
most szeerkesztem új map és betettem ezt a vágóhidat, a tigerben minden ugyan az mint amit mutatsz kivétel az árú az pig és bef és az ár szorzóm 2000 2500 a játékban meg is jelenik a leadó helynél, de még más helyen pl a búza 1500euró/tonna itt a sertés és boci is 1euró/tonna néztem a giantsban a búza termény szorzó csak 1.2-1.8 és mégis nagyobb a euró/tona érték a játékban, és ezt nem értem hogy lehet most azon agyalok mivel nincs bent tizedes vessző nem e csak 0.2 0.25 lehet az árszorzó és ezért ilyen alacsony az ára
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy betettem a mapba egy sertés és burjú vágohidat de elég fura ára van csak 1euró/t az árszorzót megtaláltam de hiába irom át és mentem az ár a játékban nem változik mitől lehet ez vagy nem ezt kell átírni választ köszi
-
tutikas
tag
válasz
notebook99 #4224 üzenetére
Szia a játékban külön helyen vannak a berakott modok P jobb felső sarok nyil katt "kategoria modosítások" és ott lesznek
-
tutikas
tag
A k...annyát az volt a hiba csak azt furcsálom hogy amikor nem volt vid.kártya akkor is tudtam a giantsal szerkeszteni valamit biztos nem telepitettem fel viszont van egy olyan kérdésem,hogy vannak a mapban parkoló autok pl az üzletek elött de a giantsban nem látható már néztem mindenhol de semmi esetleg ha van ötlet hol keressem öket köszi
-
tutikas
tag
Norgeholm 1.7 de más térképet sem tölti be azaz betölti mert a scenegrap sávban megjelennek a mapon található tárgyak de magát a mapot nem látni de nem csak ezt néztem másikakat is meg a gyári mapot sem tölti be szerintem valami giants hiba lessz vagy gép basszus jut eszembe kivetem a gépből a videokártyát nemtudom ez befolyásolhat-e valamit a giantsnál
-
tutikas
tag
Köszi de nem vagyok egy nagy pc guru és ez így AppData\Local\Giants Editor nekem nem sokat mond fingom nincs hol keressem a programoknál megtaláltam a giants softvert de abban nem találok semmit csak bosszant szerkesztek egy mapot mentettem kiprobáltam és még van rajt igazitani való előszőr be sem töltötte azt megoldottam google, youtube segitségével de most megakadtam
-
tutikas
tag
Sziasztok nekem olyan gondom van a giantsal,hogy betolt de csak a szürke alapot látom a térképet sehogy nem találom hiába mozgok a szürke alapon a mapot nem találom mit kell álitanom,hogy látható legyen a map
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #4204 üzenetére
Köszi a tippet akkor keresgélek
-
tutikas
tag
-
tutikas
tag
válasz
Endkiller #4193 üzenetére
Szia nekem ugyanezt csinálta valamelyik mod zavar be ,nálam a soilmod volt a ludas,kivettem ha azzal a mappal akartam játszani
Más:ebben valaki tudna nekem segiteni,hogy mit kell kijavítanom az xml-ben mert nem vágom köszi előre is
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/map/vehicles/shared/alphaTestDisableShader.xml'.
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/map/vehicles/shared/numberShader.xml'.
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/vehicles/shared/emissiveLightsShader.xml'.
Erre még nem jöttem rá hogy ezt hol találom a giants sem tudja megnyitni
Error: Can't add keyframe. Keyframe controls not the same attributes.
Error: Can't add keyframe. Time is not strictly monotonic increasing.
. -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #4171 üzenetére
Köszi ez az igy szerintem menni fog
-
tutikas
tag
Köszi, fél délutánt egy ilyen video keresésével töltöttem,zsolesz ha ez nem sikerűl akkor az lessz a végső megoldás csak csak ha sikerűl eléggé átakarom szerkeszteni a mapot pontosítok újat akarok csinálni és szeretném átszámozni a földeket tennék bele pár új épületet stb a térkép majdnem ue. maradna
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803 #4164 üzenetére
ok köszi de akkor meg tudom majd venni a földet?
-
tutikas
tag
Sziasztok giantsban szeretnék több apró földterületből 1 nagyot szerkeszteni eddig ez meg is van amit nem tudok az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy megvásárláskor is egy terület legyen azaz egy ikon legyen rajt választ előre is köszi
-
tutikas
tag
[link] na meg itt is vannak még modok
-
tutikas
tag
Szia csak a mapot tedd be a mods mappába és a hozzá tartozó zip fájlokat amiket ir a map müködéséhez ugy probáld,gondolok ilyenre,hogy upk,aaa_64erfix és hasonló amiket a készitő ir hozzá mert azok nélkül sem fog elindulni ez a tudomásom szerint a legujjabb patch FarmingSimulator2015Patch1.4.2HUROh fent van neked?
-
tutikas
tag
ez hosszadalmas lesz valamelyik mod zavar be szedj ki mindent a mods mappából csak ezt a mapot hagyd bent nézd meg hogy igy indul e ha igen akkor én 5 ével szoktam visszarakni a modokat majd indit ha betölt akkor megint rakok vissza 5 modot igy ki tudod szürni melyik zavar be
-
tutikas
tag
Sziasztok segitséget szeretnék kérni tudom hogy volt róla szó de nem találom,olyan kérdésem lenne ,hogy van egy permetező helikopterem és repüléskor nem a gép fordúl hanem a map,térkép és ez nagyon zavaró hol és mit kellene átirni állítani,hogy a gép forduljon válaszokat előre is köszönöm
-
tutikas
tag
válasz
McEacrhan3 #3809 üzenetére
Köszi majd kipróbálom de úgynézki hogy ez az új gép elég jó
-
tutikas
tag
[link] végre találtam egy jó kis JCB teleszkópos rakodógépet aminek suly akasztható a hátuljára igy nagyobb súly emelésnél pl fürészárú nem pörög ki a hátsó tengely igy el is lehet vele indulni gondolom a gyári rakodókkal nem csak nekem volt ilyen problémám köszi JUKKA
-
tutikas
tag
Kikapcsoltam már a gépet telefonomról meg nem tudok linket küldeni ird be a googleba hogy fs15 fertilizer placebe object vagy mods letöltő oldalakon az objecteknél keresgélj esetleg holnap estefelé majd tudok neked segíteni ha addig nem találsz azthiszem én a hivatalos oldalról szedtem le ahol a frissítések vannak a nevét nem tudom ezt az oldalt úgy a legegyszerűbb megtalálni hogy amikor elindítod a játékot alul középen feljön egy fehér kocka azthiszem jcb dlc kiegészítőt ír arra rákatt és már az oldalon is vagy
-
tutikas
tag
-
tutikas
tag
[link] nagyon ütős map még nem volt időm rendesen körbejárni de elég sok terményleadó hely van ha jól láttam van bio üza gyár is és nem mellékesen van gép amortizácio van jav mühely de a farmodon is szerelhetsz a farmon megjavítva sokkal olcsobb mint szervízbe ugyanis fizetned kell a javításért,durván tudod rontani a gépek álapotát egy-egy ütközéssel vagy borulással bal oldalt lent irja hány % -os a géped álapota 50% romlás után elég látványos a teljesítmény csökkenés
grat a készítöknek
-
tutikas
tag
[link] Jó kis pótkocsik ,bálák, raklapos árú, fürészárú, stb, mozgatására van bent autómata funkció a rakomány felszedéséhez, 3-rom irányban tudsz vele lerakódni jobb-bal oldal,és hátra F1 menűben tudsz funkciót választani
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #3676 üzenetére
Király map az MTZ-t már megfektettem
-
tutikas
tag
B.Ú.É.K farmerek 😁 ma sem lustálkodni mert az állatokat meg kell etetni 😊
-
tutikas
tag
Köszönöm srácok kipróbálom először a gépeket aztán ha úgy is lassúnak találom akkor jöhet az xml irkálás
-
tutikas
tag
válasz
McEacrhan3 #3289 üzenetére
Köszi
kiprobálom
-
tutikas
tag
Sziasztok siló tömöritésére valaki valami okosságot nem tud mert a t-köm hogy fél órát kel taposni mire 100% lesz
-
tutikas
tag
Sziasztok leszedtem az euro agrár map-ot [link] olyan problémám van vele ha akarok venni gépet akkor azt irja ki hogy nincs elég hely töröljek a gépek közül töröltem de még mindig ugyanaz a probléma van amit megtudok venni de van olyan kombájn ami a játék kezdetekor bent volt az alap gépek közt de még eggyet már nem tudok venni mitől lehet köszi az infot
-
tutikas
tag
Sziasztok kérdés megvettem a földet rászórom a trágyát de nem tudom alászántani fent marad a föld tetején mi lehet az oka a map az a norgeholm3.0 esetleg ha valaki már találkozott ilyen jellegű problémával és sikerűlt megoldani az legyenszives homályosítson fel köszönöm
-
tutikas
tag
ok megvan
a jó annyát, egy helyen nem voltam a fonodában ott lehet eladni ki gondolta volna, hogy a gyapjú mellet deszkát is vesznek
-
tutikas
tag
Sziasztok a Norgeholm mapon tevékenykedem van rajt gyári fürészüzem az ott elkészült deszkákat hol lehet eladni? vagy hogy? mert az összes helyen volam lerakom de pénzt nem kapok érte meg az árú sem tünik el
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki találkozott már olyan problémával,hogy meg trágyázom a földet de nem tudom alászántani sem alákultivátorozni ott marad a föld tetején esetleg valaki valami okosságot tud mondani eme helyzetre? Köszönöm!!!
-
tutikas
tag
Nem tudom mi lehet akkor a gond, a többi gép az mind jó visszaesik dombokon a sebesség de ennél van hogy meg is ál, nem nem kell átirni, azt hittem egyszerübb, használom inkább a gyári gépet az viszi rendesen csak gondoltam kiprobálom ezt a fendt-et mert jól nézett ki DONMACKÓ köszi de nem veszödöm vele
-
tutikas
tag
Bocs de kifutottam az időből olyan kédésem lenne a Norgeholm 3.0 map-on játszom és a növény fejlődés álandoan kikapcsol
mi lehet az oka ha esetleg tud valaki valamit róla nem csak a játék kezdésekor találom kikapcsolva,hanem játék közben bekapcsolom,hogy növények fejlődése pl: átlagosan, 5 perc múlva megnézem és már megint ki van kapcsolódva
-
-
tutikas
tag
válasz
incubuslord #2689 üzenetére
Széna helyett fű én pl letöltöttem ezt a modot automata keverő
behelyeztem a mapba belerakod a szalmát silót és a fűvet automatán megkeveri és lehet bevinni a teheneknek ráadásul elég nagy a kapacitása azt hiszem 180 tonna[link]
-
tutikas
tag
válasz
incubuslord #2668 üzenetére
Szia ez a játék hibája az fs13-ban volt külömbség a fű és a széna közt, itt nincs nálam is az összes mapon amin játszom kiprobáltam kaszálok forgatok széna lesz de miután bálázom vagy felszedem megint fű lesz belőle
-
-
tutikas
tag
-
tutikas
tag
[link] ilyesmi sár modot csinálhatna valaki hozzáértő
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan problémám lenne nem tudom nálatok is előfordult-e,hogy lekaszálom a füvet megforgatom szépen meg is változik a szine azaz széna lesz belőle de amikor felszedem vagy bálázom akkor nem marad meg szénának hanem újból fű lesz ha jól emlékszem a 13-ban külön lehetett fűvet szalmát és szénát is bálázni,gyüjteni a 15-ben nem lehet vagy csak nálam van valami probléma, Irgendwo_in_Thueringen map
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem beteszek a játékba multifruitos mapot és mindig ezt a hibaüzenetet irja a log-ban:Error: Fillable.registerFillType too many fill types. Only 64 fill types are supported, és be sem töltödnek a mappok
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #2075 üzenetére
Köszi akkor azt kellene kideritenem hogy hol irhatja ezt a hibát mert a log fájlban nincs semmi kivéve 1-2 figyelmeztetés a textura hibákra akkor keresgélek tovább
-
tutikas
tag
Köszi megnézem, probáltam áttenni 13-bol 15-be egy maxtron 620 multifruitot sikerült is valamennyire a játékban megjelenik 1-2 textura figyelmeztetést ir még,de amikor megakarom venni azt irja hogy nem vehetem meg probáljam késöbb esetleg valakinek valami ötlete,hogy mit kellene még átirnom ahhoz hogy meg lehessen venni
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #2056 üzenetére
Köszi de ezt a kombájnt letöltöttem én is de nem probáltam ki meg nem is hiszem hogy kiprobálom mert elég bután nézne ki a répa és hagymaföldön sajnos ehez a maphoz csak a 13-ban volt mellékelve maxtron vagy textron ami multifruitos úgy hogy azt hiszem beszántom és várok mig nem lesz hozzávaló kombájn amúgy jó kis map van rajt soder homok szálítás beton több féle növény sertés, ló, 2 féle baromfi,vágóhid stb map neve:Suedhemmern [link]
-
tutikas
tag
Sziasztok gazdálkodok 3 napja keresek olyan kombájnt amivel lehet aratni sárgarépát és hagymát de sajna még nem találtam esetleg ha valaki tud valahol az dobjon egy linket köszönöm
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #2046 üzenetére
Láttam már hasonlót csak az tözegben volt a haverom intézte el ö is kiszedte a kanál sokat tud segiteni a szorúlt helyzetben
-
tutikas
tag
Üdv sorrend : miután megvetted a földet azt mindjárt vetheted is utánna vagy vetés elött mütrágyázhatsz vagy permetezhetsz is de a két müvelet funkcioja a játékban ugyanaz miután megérik a növény jön az aratás behordod a magtárba vagy eladod ha van szalma és kell azt bálázod vagy van olyan gyűjtő kocsi amivel ömlesztve is beviheted a szalmát, el is adhatod különböző helyeken de meg is tarthatod mert kell az állatok alá ebböl lesz a trágya ezután mehet a szántás vagy kultivátorozás de ha nem akarod nem kell mert van olyan vetőgép amivel mindjárt vethetsz is tehát utánna jön a vetés majd mű vagy szervestrágya ez utobbiak a nagyobb terméshozam érdekében, és kezdődik minden előről a növekedést( I ) betü megnyomod itt tudod megnézni és azt is hogy hol milyen növény van az időt a 8és 7 gombokkal lehet gyorsitani ill lassítani esc gomb megnyomásával bead egy ablakot ahol a mentés és kilépést találod ott lent van egy nyíl jobboldali ra katt itt is tudod növelni és csökkenteni az idő mulását ill azt h milyen gyorsan nöljön a növény
-
tutikas
tag
válasz
gabesz.1986 #1930 üzenetére
A siló és a szénabála az nem ugyan az a siló a leszecskázott kukorica vagy fű erjesztve, a széna meg száritott fű ezér van az hogy a kevert tápban is különbözőnek számit megnéztem a teheneknek ahhoz hogy a legnagyobb hozamot érd el kell adni fűvet vagy szénát, silót, kevert tápot,és szalmát hogy legyen trágya,és vizet
-
tutikas
tag
válasz
gabesz.1986 #1924 üzenetére
Szia én még a 15-ben nem csináltam takarmányt de szerintem ugyan úgy kell mint a 13-ban amit irtál fű kaszálása forgatás sodrás bálázás az a széna plussz kell bele szalma ami a búza vagy árpa aratása után marad plussz erjesztett siló ebböl lesz a szilázs ha keverő gépben csinálod nincs probléma nem tudom van e ilyen azon a mapon amin játszól de ha etető gépben kevered akkor odakell figyelni az adagolásra azt hiszem f1 gomb és látod miből mennyi kell a 13-ban ha zöldek voltak a csikok akkor volt jó az arány azt hiszem széna helyett a fű is jó a körbálák 4000kg a 13-ban az etetőgép 12000kg tud keverni tehát 1 szalma 1 széna bála plussz 4000kg silót kell beletenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged