Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ment a like
Sok sikert! -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Courseplayt használok és legújabban hibázik nekem, és ezt írja a logban:
ZZZ_courseplay/mode2.lua:247: attempt to compare nil with number Warning (LUA): Argument to method 'worldToLocal' is not a string, and not nilA tünet a következő, amikor a kombájn hívja a trakit a játék lefagy és nem tudok semmit csinálni, csak az egér jobb gombjával aktiválni a courseplay menüt, de semmi egyebet. Volt olyan, hogy a trakin "álltam" amikor ez megtörtént, és így ki tudtam kapcsolni az útvonalat, akkor a fagyás "eltűnt" és ment tovább a játék.
Másik útvonalat is generáltam ehhez a földterülethez de ugyan az a probléma.
Van tippetek mi lehet a baj?
-
FrezeR
senior tag
Pici off.
Aki esetleg még nem látta újabb képek az FS17-ből. Nem tudtam mi hiányzott a játékból..hmm áá megvaan, a női karakter

-
FrezeR
senior tag
FS17 új képek...

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szuper, köszönöm szépen

-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van itt Ez a mod. Ti le tudjátok úgy tölteni, hogy megnyitható lesz a zip fájl? Eddig bárhonnan töltöttem le mindenhonnan csak úgy jött le, hogy nem tudom megnyitni. Megnéznétek, hogy nektek megy-e? Köszi

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez valóban nem tűnik így elsőre egyszerűnek

-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Ha egy pályán alapból nincs forgalom, sem gyalogosok, akkor azt utólag nehéz berakni?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Mutatok egy képet és szeretném megkérdezni hátha tudja valaki, hogy miért néz ki nekem így a kamera képe? Nem a kamera képernyője látszik, hanem csak a kerete és az ami előtte van, tehát teljesen átlátszó. Mitől lehet ez? Az összes hasonló mod-nál ilyen

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kíváncsian várom vajon milyen a modderek által már elkészített plusz dolgokat raknak bele az idén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FrezeR
senior tag
Jön az új kiegészítő: [link] Úgy látom az eddigi DLC-k is benne lesznek.
-
FrezeR
senior tag
Igen ezek jó dolgok amiket leírtál. Attól tartok kevés embernek vannak ilyen igényei a játékban. A legtöbben beírnak egy szép kövér összeget és egyből a legjobb gépeket veszik meg.
Én szeretek építkezni kis rozoga traktorral, kombájnnal kezdeni és szépen egyre jobb gépeket vásárolni ahogy haladok előre.Ennek egy hátránya van, hogy baromi sok időt és energiát kell belefektetni ha csak földművelést végzek, hogy tovább tudjak lépni. Sokszor elmegy az ember kedve, mert nem halad egyről a kettőre
Ez tényleg azoknak jó, akik türelmesek illetve szeretnek megdolgozni azért amit megvesznek majd. Jobb érzés az biztos.Ha csak kis földeken dolgozunk így az is sokáig tart, egy nagy földet megművelni, hogy több legyen a termény akkor az is sok idő. Bérmunkással lehet mondjuk szaporázni, de az is pénzben van és kell neki is gép.
Én el szoktam adni ha vannak modern gépek és kezdem a nulláról.Szerintem a fejlesztők erre nem fognak energiát pazarolni, hogy apró dolgokkal jobbá tegyék a játékot, mert akkor sok fiatal elpártolna tőle. Azt talán meg lehetne oldani, hogy "bekapcsolható" legyen mondjuk egy komolyabb gazdaság menedzsment annak aki igényli azt.
-
FrezeR
senior tag
Ha már ez felmerült, akkor megkérdezném, hogy ki milyen módszerrel kezdi építeni a gazdaságát amíg az elején nincs pénz és elég eszköz? Szép lassan gyűjtögetve új gépeket (de csak keveset vásárolva), vagy valami kis "segítséget" igénybe véve, egyből a tutiba csapva?

Azon is szoktam filózni, hogy ha kapunk egy térképet ahol minden föld be van már vetve, akkor "etikus" e mindent előbb learatni, és bezsebelni érte a pénzt, vagy csak 1-1 földdel kezdeni az építkezést? Lehet hülyeségnek hangzik, de ezzel is próbálok valamennyire életszerűen játszani
Erre megoldás a megvásárolható földek rendszere, de az elég kevés pályán van megoldva. -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van pl egy Claas Lexion 780-as kombájn ami tartalmaz mondjuk kamerarendszert. Az mitől lehet szerintetek, hogy ha bekapcsolom, akkor a kamera képe "átlátszó" lesz, tehát nem a kamera képét látom, hanem a kombi tükrét, meg az ablak széleket, tehát amerre fordulok, olyan mintha csak a kamera kerete lenne és minen belekerül amerre fordulok. Remélem érthetően magyaráztam el
Mi lehet ez? -
FrezeR
senior tag
Érkezett egy méretes javítás a Gold verzióhoz ~1.3 GB
Farming Simulator 15 Gold Add-on - Update 1.1.0 -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönjük szépen a munkátokat! Boldog Karácsonyt nektek is!

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor a következő hetekben el leszünk látva jó mapokkal
Már láttam került ki egy kép fb-ra, hogy délben lesz a nagy pillanat nektek, és persze nekünk is 
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Biztos, hogy van rajta kis ps

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem baromira tetszik az a nagy erdő

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen tudom. Az ember nem is lehet elég hálás az ilyen embereknek, nektek aki a szabadidőtöket áldozzátok azért, hogy valami nagyot alkossatok a többiek örömére.
Természetesen simán bármelyik map mellé nyugodtan oda lehet tenni, felveszi a versenyt velük.A Giantsos fiúknak is biztos menne jobban is a dolog, de egyrészt lehet, hogy tényleg kevesebben vannak a feladatra mint azt gondoljuk, vagy tényleg mesterséges visszatartás, és a profit többszörösének lehúzása megy rókabőrözéssel. Hogy mit hoz a jövő nem tudom, de nagyon kellene egy igazi méltó ellenfél egy kihívó, aki fejlődésre sarkallja őket, mert most szinte bármit megtehetnek akkor is veszik a játékot.
Egyébként a korábban berakott szavazáson még mindig erősen tartja magát az új márkák játékba kerülése mint lehetséges fejlesztési elem
Szóval nem is kell nagyon erőlködniük ha ennyien megelégedtek ezzel a kínálattal amit eddig nyújtanak. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Csak úgy képzelgés szintjén, annyira kíváncsi lennék rá ha összeállna pár ember akik értenek a map építéshez, programozáshoz, textúrázáshoz, script készítéshez stb, hogy ha 1-2 év alatt össze kellene állítani a játékot mire mennének? Én azt hiszem meglepődnénk rajta

-
FrezeR
senior tag
Szerintetek van rá esély, hogy a hivatalos DLC-k ára csökkenni fog a közeljövőben? Mert kicsit soknak tartom pl a New Holland, és a JCB együttes kb 17 dolláros árát, ennyi tartalomért amit adnak.

-
FrezeR
senior tag
Lehet a cég dolgozóit és kedves ismerőseiket kicsit megbiztatták, hogy szavazzanak az új márkák lehetőségre, mert az már úgy is félig le van zsírozva, így ők csak a nép akaratát teljesítik, tehát milyen jó fejek
Másrészt meg ezzel lenne a legkevesebb gondjuk mint, hogy egy teljesen új motort, ne adj isten fizikát rakjanak a játék alá
Viccet félretéve azt hiszem, hogy ez egyelőre hűen tükrözi a játékosok átlagkorát egyrészt, másrészt meg azt a csekély igény szintet amit támasztanak a játék felé. Legyen könnyű és egyszerű a játék, tele jó márkákkal aztán hadd szóljon 
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Baromi jól néz ki

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na ez jó hír. Év végére akkor várható pár szuper map

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sukaz mapja már elég régóta készül nem tudni róla, hogy kb mikor lesz kész?
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igazán nincs mit, csak így tovább!
Amit linkeltem a hozzászólás alsó részében azt megnézted? Nem tudom, hogy ez egy külön játék lesz e, vagy a 15-höz egy mod, pár nap múlva jönnek új információk. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hihetetlenül jól néz ki ez a készülő map!
Ez az igazán hangulatos pálya. Nagyon várom már a karácsonyt 
Más picit off. Nézzétek meg ezt a projektet: [Cattle and Crops] ígéretesnek tűnik

-
FrezeR
senior tag
Végül is egy nagy gazdaságot sem egy ember vezet illetve lát el
Egy idő után muszáj leosztani egyes feladatokat, mert nem bírjuk mindet megcsinálni. Nagy földeket én pl nem egyedül aratok le, illetve szántok fel ez gyakran az életben is így van. De persze mindenki úgy játszik ahogy jó neki ez így igaz. -
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Nagyon szép kis lista, külön köszi a leírást mellé
Lesz mit átnézni 
-
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Részemről jöhet

-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én csalódott vagyok megmondom őszintén. Sokkal jobb dolgokat vártam :/ Erre kár volt ennyi időt pazarolni. A bálázó az fasza, de ez így elég vékony.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze maximálisan megértem őt. Sajnos az ilyen buta emberek miatt azok szívják meg akik nem tudnak map-ot építeni, viszont nem kérdeznek baromságokat, és tisztelik más munkáját. Lassan nem marad normális modder aki kiadná munkáit, aztán majd nézhetünk magunkon körül szuper pályák/gépek nélkül :/ Én még most is azt mondom, hogy valahogy jó lenne szelektálni az embereket, hogy ne az legyen hogy valakik miatt nem osztanak meg egy jó mod-ot, akkor más emiatt ne szívja meg, aki alig várta és becsületesen csendben élvezi azt. Egyelőre ez csak álom.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"+ info #1 : Csamassa az ilyen retard hozzászólások miatt függesztette fel a munkáját."
Ennek nagyon nem örülök
Remélem azért meggondolja magát. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Így lehet kevés befektetett munkával plusz pénzeket keresni
De jó előjel ez a 17-es verzió előtt 
-
FrezeR
senior tag

Pár kép a Gold edition verzióból. A gamescom-on tették közzé.
-
FrezeR
senior tag
Van pár licenc persze. Ezt a játékot pedig még nem próbáltam ki élesben
Bérmunka az van, fel lehet venni embert és elég jól végzi a dolgát. Időt lehetett gyorsítani ha jól emlékszem. A napszakok váltakoznak itt is ugyan úgy. Az évszakok változásáról, és a bálák viselkedéséről sajnos nem tudok beszámolni neked. A supportot nem ismerem, az előző verziókhoz adtak ki javításokat, de szerintem ebbe ki is merült a dolog
Egy próbát azért mindenképpen megér a dolog szerintem. Most éppen le is van árazva ha jól láttam. -
FrezeR
senior tag
Próbálkoztam a korábbi részekkel is, illetve az elődnek mondható Agrar Simulatorokkal is. Megvettem szépen mindet, de valahogy nem tudtam rákapni. Egyrészt ugye nem moddolható sajnos, és hiányoznak a nagy gyártók licencei. Viszont ami jobb benne az a talajdinamika meg az, hogy van benne gyümölcstermesztés is szőlő, alma. Viszont borzasztóan optimizálatlan mint eddig szinte az összes rész. Ami még vicces (nekem), hogy az eddigi összes részben ugyan az az egy monoton madárcsipogás van mindenhol bármerre megyek amit nem hajlandóak kiszedni
Lehet hülyeség, de nekem már az agyamra ment egy idő után
Szóval fizikában jobb mint az FS viszont más területeken elmarad tőle. Én a grafikától sem estem hanyatt főleg mint mondtam is eléggé akad a játék erős gépen is, mert nem jól csinálták meg az optimalizációt. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Biztos, hogy meg lehet tanulni ezt tudom
Minden tiszteletem azoké akik ezt csinálják és jól csinálják. Gyönyörű pályák vannak magánkézben és sok munka van mögötte. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Harmadrészről pedig, ha egyszer valaki letölti *fizetősen*, nincs rá garancia, hogy nem landol újfent egy publikus megosztón.
Igen én is erre gondoltam a jogdíjas dolog meg még hab a tortán
Mindenesetre elég rossz így a dolog. Annak igazán jó aki már profin rak össze mapokat. Persze meg lehet tanulni de hát nem mindenkinek megy ez
Én is inkább csak élvezném, így "csak" azok maradnak amit kiadnak ezek a srácok. Még szerencse, hogy van egy pár ilyen ember aki a népnek is készít térképet, és ráadásul nagyon jó térképet. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen ez sajnos nagy probléma. Viszont én aki soha nem nyúlna bele egy map-ba és nem rondítanék bele, nos a magamfajtának csak a szíve fáj ha látja ezeket a gyönyörű térképeket tudva azt, hogy esélyem sincs játszani rajtuk. Ez sajnos igaz a jó gépekre is. Mindez azért mert van pár idióta aki nem bír magával. Ez is az egyik rossz dolog ebben a játékban, hogy SOKKAL jobban lehetne élvezni ilyen szép pályákon a játékot ha lenne esélyünk rá, hogy kiadják. Én még fizetnék is érte ésszerű keretek között csak az a baj, hogy ez sem tartaná vissza sokáig azokat akik belepiszkálnak. Egyébként azt olvastam valahol, hogy a már említett Sukaz csinálja meg úgy a térképeit, hogy levédi valamilyen megoldással, és nem lehet szerkeszteni akárhogy. Nem értek hozzá mondom, de ezt olvastam és biztos megoldható valahogy.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én is a felsorolt térképeket szeretem ezek a legjobbak. Illetve még Sukaz készít egy saját map-ot ami elég tetszetős, de nem tudom megosztja e majd a néppel, remélem igen
Meg persze vannak olyan térképek amik baromi jók, de sajnos az mint VIP. -
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Én használom. Amikor bekapcsolom, akkor csak addig szokott akadni amíg kiszámolja a művelendő terület méretét, utána már nem. 8 GB-om van a gépben.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én nem számítok semmi jóra így nem lesz nagy a csalódás
Bár nagyon bosszant a dolog, hogy mennyi mindent ki lehetne hozni ebből a játékból és nem teszik meg. Ennyi erővel simán kiadhatnák évente, mire kell az a 2 év... -
FrezeR
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Azt mondják biztos, hogy kis dolgokra nem adunk
Viccelek, de tényleg el tudnám képzelni ezt, ja és amit meg kell még említeni a 2 örökös hiba, esik az eső a házon/tárolókon belül, és a lámpakapcsolás utáni pillanatnyi megakadás. Szerintem ezeket már direkt hagyják benne. Mást nem tudok elképzelni, mert ezt pár ezren biztos megírták már nekik. -
-
FrezeR
senior tag
Ha van egy kis eszük, akkor ráfekszenek az ilyen ötletekre, mert nem sokáig fogják a rókabőrt újra megvenni az emberek
Bár nem tudok németülm de a fordítóból kibogarászva azt olvastam ki, hogy az állattenyésztés fejlődni fog, pl a tejtermelés területén is. Új bekerülő a Lely gépei. -
FrezeR
senior tag
Pici off-topik. Már szivárogtattak pár információt a következő részről.

-
FrezeR
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Oké, én az autocombine és a course play kombinációt használom.
Úgy érted azt szeretnéd. hogy folyamatosan kövesse a kombájnt a traki aratás közben?
Én úgy csinálom, hogy beállítom, hogy a traki akkor induljon el a kombájn felé, hogy ha 80%-on áll a magtartály töltöttsége. Mire eléri a 100-at általában már ott a traki mellette. Ürít aztán megy tovább és jön a következő kör. Nagyobb földeknél alacsonyabbra érdemes állítani 80-nál, mert van hogy sokat kell menni a trakinak.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tudom lehet. Ezt írja nekem a logban ami hozzá tartozik.
Error: C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml(2). Error reading Attributes..
Error: C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml(2). Error reading Attributes..
Error loadVehicle: invalid vehicle config file 'C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml', no type specified -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Próbáltam úgy ahogy a traktorokat kell, de sajna valamit elcsesztem, mert nem lehetett megvenni. Biztos a scriptek miatt. De azt meg nem nagyon tudom mit is kellene kitörölni. Sajnos kombájnra nincs külön leírás.
-
FrezeR
senior tag
Mennyire nehéz átrakni egy kombájnt a FS13-ból FS15-be?
-
FrezeR
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Próbáltál esetleg videó kártya drivert frissíteni? 1.3-as patch fent van?
-
FrezeR
senior tag
Na megvette már valaki az új NH FR850-es silózó csodamasinát?

-
FrezeR
senior tag
Igen igaz nem jól emlékeztem tényleg "csak" 2 ezer Ft. Ennek ellenére továbbra is sokallom kicsit egy gépért ezt az árat
De ez az én véleményem.A többivel egyetértek tényleg jó lenne az, hogy legyen értelme minden folyamatnak. A most megjelenő Farm-Experte 2016 pl már tartalmaz lehetőségként alma és szőlőtermesztést is. Ami érdekessé teszi a játékot. Az a baj, hogy ott meg ugye nem nagyon lehet moddolni. A két játékból kellene egyet csinálni
Mert ez utóbbiban a talaj dinamika sokkal jobb mint az FS-ban. Attól tartok a következő rész sem lesz kiemelkedő, mert mint írtam is korábban jól fogyott a játék így nem biztos, hogy megéri nekik többet költeni egy új game engine-re, vagy licencekre lejön róla még egy rókabőr. Én nagyon örülnék annak is pl ha a gépeket javítani kellene időnként, vagy ne adj isten végleg javíthatatlanná válnának. Fel lehetne dobni nagyon jól ezt a játékot erre nagyon jó példa amit a modderek kitaláltak eddig is. Nem véletlenül nyúltak le tőlük ötleteket. Lehetne sokkal jobb menedzsment a játékon belül ami a kereskedést illeti, akár több gépkereskedő is lehetne versenyeznének az árakkal, lehetne aukció is. Ja és ami nagyot dobna még rajta az az, hogy ha lenne rajtunk kívül más gazda akár több is a pályán. Menne a verseny a földekért, a nagyobb haszonért stb. Ezek csak álmok...
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon túlárazott igen. Ez az új NH silózó is majdnem 3 ezer Ft. Ezért a pénzért sokkal többet várna az ember. Nem tudom miért kérnek el ennyit egyetlen gépért. Oké, hogy szépen ki van dolgozva, de az alapjáték hány ilyet is tartalmaz? S még is pályával mindennel együtt volt 5 ezer. Ez azért kicsit pofátlan. Nem azt mondom, hogy 100 Ft legyen, de azért még is lehetne jóval olcsóbb. Vagy adjanak mellé még több típust, vagy másfajta gépeket. Vagy segítsék a lehető legjobban a moddereket, hogy könnyebben tudjanak alkotni szép és jó gépeket. Nem tudom, hogy változik e a hozzáállásuk de az eladások pörögnek szóval semmi okuk rá gondolom. De egyszer elfogy a türelem és kopp lesz
Idén még nem láttam egy normális Claas kombájnt, egy jó John Deer-t, pedig nagyon jó lenne már. -
FrezeR
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Állítólag kelet-európai márkákat keresnek a Gold Edition-ba, aztán, hogy melyikre esik a választás még nem tudni. Lesz még mellette külön DLC is, beszélnek a Fortschritt-ről pl.
Én nagyon örülnék neki, hogy mire kijön a következő rész addig kiadnának még sok gépet ehhez, mert tudják nagyon jól, hogy csak ez tartja életben a játékot hosszú távon. Ha ezt felismerik az jó, ha meg nem, akkor marad a munka a moddereknek. Bár eddig még nem nagyon indultak be ezen a téren.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon remélem, hogy így lesz és kíváncsi is vagyok mit alkotnak majd
Nem tudom pontosan, hogy tényleg elérhető e a script dokumentáció és, hogy erre vártak e pontosan, csak olvastam valahol pár napja. Szóval jó lenne már pár ütősebb kombájn, vagy traktor és stb a játékba. -
FrezeR
senior tag
Mit gondoltok van rá esély most, hogy kint az 1.3 patch és a script dokumentáció is elérhető elvileg, hogy ezután jönnek majd a még komolyabb mod-ok?
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tudom, én ebből gondoltam: [link] (csak a vezérlő 149,99 $ vagy a kormánykerék + pedálok 149,99 $ = 135 €).
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Úgy láttam, hogy a konzolt külön is meg lehet venni. Akinek már van kormány+pedál lehet hogy működne vele?

-
FrezeR
senior tag
Van valami értelmes mód rá, hogy a 13-ból a 15-be átrakjunk pl egy kombájnt? Kerestem leírást de főleg traktorokról van szó, és gyanítom, hogy nem ugyan az az eljárás. Működőképes lenne egyáltalán? Ha valaki ért hozzá kérem válaszoljon

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon jól néz ki

-
FrezeR
senior tag
Nekem pl a forduló szög a legkisebb értékre van állítva. Én hagyom kimenni a föld végén tehát a head land nincs bekapcsolva, mert akkor kihagyja a végét. Ami lényeges még az active side, az pedig ugye jobbra vagy balra állítható, végül is nem mindegy, hogy melyik irányba kezdi a munkát, mert elindul akkor is ha rossz oldal van beállítva, de akkor sárga színű marad az auto tractor felirat. Ha zöld a színe, akkor találta meg a megfelelő irányt. Ha víz vagy árok van a föld szélén akkor érdemes először 1x 2x "körbeszaladni" a géppel és csak utána rábízni a munkát, mert szeret beleesni ezekbe az árkokba forduláskor
Nagyjából ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem azért meggondolja magát.