- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Köszi de nem vagyok egy nagy pc guru és ez így AppData\Local\Giants Editor nekem nem sokat mond fingom nincs hol keressem a programoknál megtaláltam a giants softvert de abban nem találok semmit csak bosszant szerkesztek egy mapot mentettem kiprobáltam és még van rajt igazitani való előszőr be sem töltötte azt megoldottam google, youtube segitségével de most megakadtam
-
McEacrhan3
tag
Szia.
Egyszer már beszéltünk erről mi ketten, sőt még ki is próbáltuk együtt a szervert.Akkor valamiért nagyon akadozott nekem, mondjuk más netem is volt akkor.
Ettől eltekintve már akkor szimpatikus voltál te és a csapatod is.Én kb. 1 éve csatlakoztam egy csapathoz ami egyszerűen szuper volt. A szerver szuper volt, a szervergazda borzasztóan rendes volt, és a csapat, bár szinte minden este más volt nagyon korrekt volt. Az sg.hu fórumán találtam rájuk. Akkor nem volt túl sok időm, így kb 2-3 hét után nem játszódtam többet velük(azóta is bánom). Most meg már nem kapom őket sehol
Írok privátot és ott megbeszéljük a részleteket.
-
tutikas
tag
Nem tudom mi lehet akkor a gond, a többi gép az mind jó visszaesik dombokon a sebesség de ennél van hogy meg is ál, nem nem kell átirni, azt hittem egyszerübb, használom inkább a gyári gépet az viszi rendesen csak gondoltam kiprobálom ezt a fendt-et mert jól nézett ki DONMACKÓ köszi de nem veszödöm vele
-
Palafi
aktív tag
Egyrészt élveztem ezt a fajta munkát, másrészt nem csak a koszolódás volt a fő probléma. Mint pár hozzászólással ezelőtt írtam, rengeteget kipróbáltam, és nem találtam tökéleteset. Nem ismételném meg az akkor leírt problémákat, mert most nem is ez a lényeg. Ebben pont az a leg jobb, hogy saját elvárások szerint alakítottam ki. Viszont a linket köszönöm, ki fogom próbálni, hátha jobb a többinél.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Érdekes videó az szent... Viszont nézhetőségi szempontból - bár ha jól sejtem nem szakmája a készítőnek a videókészítés - hagy elég sok kivetnivalót maga után.. Túl rövidek a lezáró blendék, a hirtelen plánváltások, egyszer kimegy a kamion a képből, következő snittben újra szembejön, aztán egy traktor kanyarodik be a képbe...
Minden rosszindulat nélkül, de szerintem sokkal sokkal több is lenne ebben az anyagban, ha egy koncepció és a kronológiát figyelembe véve lenne újravágva...Pl. az intro részben az éjjelek-nappalok váltakozása, a helyszínek ugrálása nekem nagyon zavaró.
Említette a készítő, hogy közel 702 jelenet, 80gb-nyi anyag, 20 óra alatt megvágva. Tapasztalatból mondom : ez legalább 1 hetes utómunkát igényelt volna. Viszont a lezáró kép az majdnem hibátlanMindezek mellett természetesen minden tiszteletem a készítőé, hogy a nehéz mezőgazdasági munka mellett még egy ilyet is elkészített!
-
akyyy
senior tag
Akkor a teszkósat nem is lehet multiban játszani vagy ez hogyan zajlik?
Vagy akinek steamen van meg, nekem meg monjduk tescos, akkor multiban már nem is játszhatunk egyutt?Illetve ha én megveszem a tescoba, feltelepítem, oda adom rokonnak tegye fel ő is az én példányomat, akkor tudunk egymással játszani multiban, vagy mindenképpen neki is meg kell vennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest