Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
height
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Igen, fog látszani, ha mapból exportálsz, akkor vigyázz, hogy melyikből mert van olyan amelyikben direkt olyan ossze visza van a scenegraph listában, hogy ne lehessen ki szedni.
És ha exportálsz akkor az oncreate-ban figyeld meg hogy melyik script(lua) működteti, a triggert mert azt is ki kell szedni, ill.meg kell keresni a ki exportálandó mapból, meg keresni úgy tudod a legkönnyebben, ha meg keresed a mapp moddesc xml.-jét, megnyitod a notepaddal és ott lesz a lua.k fájl útvonala, és átrakod a lua.t, és te is meg Írod a mappod xml.jében a lua útvonalát. -
height
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Próbáld meg, úgy hogy azt az értéket adod meg, mint ami a képen van.
Vagy, ha ez nem segít akkor keress egy másik vágohidat ahhol másik az említett értékek, és ki exportálod, majd be importálod a mapba, mint ha objektumot raknál, én is így szoktam ha nem bírok a triggerrel mit kezdeni. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nálam 6.0.3 as vagy a 6.0.2 es is néha omlott össze, persze az is elég bosszantó volt, elveszett a munkám amit nem tudtam elmenteni.
Na 6.0.5 ös, hogy miért nem ment el, azt nem értem meg, lehet hogy csak a dedikálr grafikus kártyával rendelkező pc felhasználók tudják ezt használni.

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A linken n0tr3adY81 kolléga részletesen ábrázolja, hogy mit kell átírni.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én, úgy szoktam ha nem jó a kamera nézet, hogy egy alap gép kamara atribotum x y z értékeit át másolom a javítandó gépére, és már jó is. De akkor ezt a gépet is így megtudod csinálni.

-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Amit linkeltem gépet annak rossz a kamerája ? van róla videó is .

-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
[link] ez a link működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Azt írja a linken A fájl, amit keresett nem található, elnézést a kellemetlenségért. lehet a hiba miatt törölték.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az is lehet egy meg oldás, csak akkor már nem reális a mód, de közben kicsit utána néztem, és a gép súlyával van gond, és az editorban kell optimalizálni.

Mi a helyzet a kombájn kamera nézetével ?

-
height
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kamion, az xml-ben a motor beállitásoknál át másoltam a játék eredeti man motor beállításait, de mégsem gyorsul úgy ahogy az eredeti man, esetleg valaki tud erre megoldást?

-
height
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Na igen, ha elakad a munkás az ki akasztó tud lenni, ezért én inkább elhordom magam a terményt.
Jó lenne rá egy frissítés, csak a kérdés, hogy c.play módhoz fejlesztője akar e még a 15ös fs verzióhoz frissitést kiadni, vagy majd csak a 17eshez ad ki újabb verziót. -
height
aktív tag
Sziasztok, a course playt valóban be lehet úgy állítani, hogy a rakodó gép önállóan pakolja a rakásból a trágya szórót, vagy a pótkocsit ? Tudom vannak tutorial videók, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi..

-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az ilyen mód készítőktől még a hajam is ki nő....
k@rvára idegesítő tud lenni mikor letöltök egy módot és akkor nem jó........hát az ilyen francnak ossza meg... csak gondot csinál.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Tetszik amit írtál a cattle and cropsról, ha tényleg ilyen lesz mint ahogy mondod valószínű én is inkább az utóbbinak szavazok bizalmat. Na de a cattle and crops gép igényéről lehet e tudni valamit ?

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
felpatchelésre pont nem gondoltam.

És örülök, hogy tetszik a pack, de annak meg nagyon, hogy neked is tetszik!!

-
height
aktív tag
De teljesen megértelek!
Én is hasonló képpen érzek, meg vagyok is vele, épp ma számoltam hogy hány traktorral akarok dolgozni a mappon, ha kész lesz, szinte az összes nagy márkájú gépet imádom, vannak jól elkészített módok szerencsére, nyilván van is mit berakni a mód mappába.

-
height
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Azt nem próbáltad még, hogy csak az upk.-t hagyodbent és minden mást ki raksz a mód mappából?
-
height
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Sikerült meg oldani a délutáni problémát ?
-
height
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Mutasd, ill.linkeld melyikek azok amik működnek.
-
height
aktív tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem.

-
height
aktív tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Szia, ez egy közvetett megoldás, esetleg erre gondoltál ?
-
height
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy hol lehet állítani a játékban a termés mennyiségét ? A hozam (ertrag) módot ismerem, de ahogy én tudom az növeli a termés mennyiségét, én realizálni szeretném a játékot. Pl. Búza hektáronkénti termés átlagát 5 tonna körülire szeretném be állítani. Szerintetek van erre lehetőség?? Nagyon szépen meg köszönöm, ha válaszoltok!

-
height
aktív tag
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok, tudtok re olyan mappot ahol a lucernát, vagy a herét(klee) etetik a fű mellett vagy helyett ? köszönöm ha válaszoltok.
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Szívesen, nincs mit

-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
És ha nincs semmi a mód mappában akkor is csinálja ezt ?
-
height
aktív tag
Szerintem csináld azt hogy csak azt a mappot hagyod a mód mappába amelyiken rendetlenkedik a bálázás, igy könnyebben megtalálható a hiba. És a módok közül is csak azt hagyd bent amit irt a mapp készítője iis hogy bent kell legyen mód mappába, ilyen pl.a az animation maptrigger
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Log fájlt nézted ? Ír hibát ? Az sok mindent le ír ha valami hibás.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
hát van ott minden, még vérfürdő is

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
futószalagon tolni a malacokat az körfűrészhez az nem kicsit durva, hogy is mondjam inkább horror

-
height
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudtok e olyan mappot amiben van konzerv gyár ?
Köszönöm ha válaszoltok !! -
height
aktív tag
Sziasztok, olyan cukorgyárat tudtok ami a cukor mellet, melléktermékként répa szeletet is termel ?
-
height
aktív tag
Sziasztok!
ezt írja a logban a játék: Error: 11th priceMultiplier is invalid in TipTrigger grainStationTrigger , magyarul érvénytelen a trigger, na de hogyan tudom ezt érvényesíteni ?
Köszönöm, ha válaszoltok.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké, így is tettem. De így csak a napraforgó, meg az alap nővények látszódnak, betakarító, és szállító járműveken.
Azt szeretném megoldani, hogy a mappon szereplő összes növény látszódjon az említett járműveken. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké, köszönöm
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm,
hogy írtál.
de a nővények új textúráit szeretném hozzá adni, mint ahogy a nádasdban is van.
Egy komplett i3d-t szeretnék csinálni a mapban szereplő nővények textúráival,
ezért kérdeztem hogy a plane, cube melyik hova kell ? -
height
aktív tag
sziasztok,
így akarok be rakni nővényt a mappomba,
melyiket mihez kell használnom ? -
height
aktív tag
n0tr3adY81
Gab.68
ObiGabi
Sziasztok, nagyon jól, és részletesen le írtátok a játék körülményeit, és milyen állapotban van a game.
Ebből nagyon jól leszűrhető, hogy a DLC-kben tartalmazó gépek semmi újdonságot nem adnak, (sőt!!) inkább hátrányai vannak, és javíthatatlanok.
Ezért tényleg semmi értelme anyagilag befektetni a DLC-kben. -
height
aktív tag
[műtrágya szórás ] kicsit másképp.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Gondolkoztam, hogy vegyem e meg a goldot,de nem éri meg az árát, és a többi dlc sem, ha jól megnézek egy igényesen jól elkészített módot, mindenkor van olyan(vagy jobb) mint amit a glants kiadott dlc.ket.
-
height
aktív tag
maxTorques ami itt szerepel érték azt nőveld tetszés szerint. ----->> Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
<torque normRpm="0.45" torque="1.9"/>
<torque normRpm="0.5" torque="1.97"/>
<torque normRpm="0.59" torque="2"/>
<torque normRpm="0.72" torque="2"/>
<torque normRpm="0.86" torque="2.88"/>
<torque normRpm="1" torque="3.72"/> ezek az értékek a kisebb sebességben felhasználható ló erő.Ezt az értéket keresd xml-ben maxTorques és növeld az értéket.
-
height
aktív tag
minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna.
maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
maxTorques – Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
brake force = A fékezés erősségét módosíthatjuk ezzel.
lowBrakeForceScale = A fékezés erőssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’
.
accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.Bővebben: a vastag betűs részt másold ki és a gép xml-jét nyisd meg note paddal és keress rá a ki másolt szóra.
maxTorques ami itt szerepel érték azt nőveld tetszés szerint. ----->> Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.<torque normRpm="0.45" torque="1.9"/>
<torque normRpm="0.5" torque="1.97"/>
<torque normRpm="0.59" torque="2"/>
<torque normRpm="0.72" torque="2"/>
<torque normRpm="0.86" torque="2.88"/>
<torque normRpm="1" torque="3.72"/> ezek az értékek a kisebb sebességben felhasználható ló erő. -
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi, de a javító mód valamiért be kevert mert azt el távolítottam és minden oké lett.

-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy írtál.
Ezt próbáltam, be írtam a növény nevét, és el akartam menteni, akkor lefagyott az editor, és bezárt. -
height
aktív tag
Sziasztok, ki jött a napokban a szőlő mód, ez úgy működik hogy a mód mappába berakom a szőlő módót, és játékban az elhelyezhető objektumok között található. Na de, a kérdésem az lenne,ha a mappon eredetileg szereplő eladási helyeken szeretném eladni a szőlő termést, akkor mit kell szerkeszteni? Köszönöm, ha válaszoltok !

-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
igen ez nagyon szép munka, szépen ki van dolgozva, DE!! mivel ilyen kidolgozott a grafika ezért komoly pc is kell amin elfut a játék.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm
de akkor hiányosan töltöttem le mert nincs benne tutorial. -
height
aktív tag
Sziasztok, megjelent a KÁR, JAVÍTÁS MOD nemtudja valaki hogy kell telepíteni ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anyagi helyzetek és életutak
- DUNE médialejátszók topicja
- Trollok komolyan
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze ez nem az a trigger.....ha minden igaz neked a pricemultipries atributest kell hozzáadnod, a triggerhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

te sem vagy kis játékos
így akarok be rakni nővényt a mappomba,
melyiket mihez kell használnom ?