- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
-
McEacrhan3
tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én javasolnám, hogy a /Mods mappádat nevezd át pl. mods2-re, majd csinálj egy üres, új /Mods mappát és csak azt az említett nem működő modot másold be. 99.9%, hogy működni fog. Onnantól lehet nekiállni guberálni, hogy a 15 gigányi modból melyikkel akad össze.
Vagy még 1 lehetőség :
MyGames/FS15/log.txt - ezt is át lehet futni, biztosan van benne pár érdekesség./ Pastebin.com pont az ilyen tartalmaknak való , mielőtt bemásolnád ide /
Esetleg még EZ segithet, bár ez elv. csak dedikált szerver+bálamadzag fogyasztás fix.
-
height
aktív tag
De teljesen megértelek!
Én is hasonló képpen érzek, meg vagyok is vele, épp ma számoltam hogy hány traktorral akarok dolgozni a mappon, ha kész lesz, szinte az összes nagy márkájú gépet imádom, vannak jól elkészített módok szerencsére, nyilván van is mit berakni a mód mappába.
-
McEacrhan3
tag
Elírtam, mindenbe nem kell belekötni!
Megnéztem nálam, és ha be van kapcsolva a wrap bales akkor csomagol. Kikapcsoltam próbából, és szépen elengedte a bálát, nem csomagolta majd visszakapcsoltam a wrap bales-t de akkor sem csomagolt. Le kellett állítsam a bálázót, majd újraindítani, és csak azután fóliázott megint. Próbáltam több mapon is ezt a gépet, szárított illetve nem szárított fűvel is és mindig csomagolt nekem.
Próbáld meg hogy még be nem kapcsolt állapotba állítod a wrap bales on-ra, és utána kapcsolod be a bálázót, hátha úgy működik. -
McEacrhan3
tag
Nálam ilyen nem fordult elő hogy nem csomagolt. Gondoltam leírom részletesen, hátha valamit elnéztél
Szóval amikor kiengedi a kész bálát akkor mit csinál a csomagoló?
Elkezdi csomagolni csak nincs animáció?
Egyszerűen ottmarad a bála, vagy elengedi?
Egy-két konkrétum segítene, esetleg kép, videó. Annyiból hogy nem báláz, lehetetlen ilyen messziről segíteni.
A másik, gyári füvet kaszáltál? Esetleg nem lucernát, vagy valami más modolt szart próbálsz bálázni?
Menj a gép hátuljához, ott kéne írja a képernyő jobb felső sarkába, hogy a fólia mennyi bálára elég. lehet ha abba a verzióba nincs is alapból benne fólia, és azért nem csomagol.
Most csak találgatok, írj néhány pontosabb infót és akkor segíteni is tudunk talán. -
McEacrhan3
tag
Ez idáig a legkirályabb mod amivel találkoztam.
Először is ezzel fű bálát tudsz csinálni, illetve azt becsomagolja majd automatikusan(mind a való életben).
Füvet kaszálsz, majd a lekaszált füvet forgatni kell, aztán rend sorolni. Ha ez megvan mehetsz rá a bálázóval, de ha egy kicsit dombos a vidék akkor ajánlok eléje egy nagyobb traktort mert sok lóerőt elvesz a bálázó kardánja.
Magában a bálázásban nincs semmi ördöngösség. Bekapcsolod a bálázót(ahogy minden más eszközt bekapcsolsz a kabinból) és már megy is a bálázás. Először tömörít egy bálát, majd azt hátul ,,kidobja,, ahol meg is kezdődik automatikusan a csomagolás. Lassan fog menni a traktor, mert csak olyan gyorsan engedi bálázni a bálázót, amilyen gyorsan megy a csomagolás, hogy ne legyen összeakadás.
Kezdésből a bálázó fel van töltve bálahálóval, illetve a csomagológép fóliával. azonban nagyjából 50 bála után a betöltött bálaháló elfogy, és újat kell bele tenni. A bálázó bal oldalán, elől van egy ajtó ami nyitható(nálam ,,b,, gomb) és ott van még egy tartalék háló. Azt asszem ,,x,, gombbal be lehet tölteni. Ha ez is elfogy akkor a boltban lehet venni raklaponként, majd be lehet tárazni 3-at is az ajtó mögötti rekeszekbe.
A fólia ha jól tudom 120 bála után fogy el. Jobb és bal oldalán a gépnek van két nagy ajtó(szintén ,,b,, gombal nyílik)asszem 12 rekesszel. Oda is be van téve vagy 3 fólia, onnan tudod elvenni majd feltölteni a fóliázót. ,,x,, gombbal lehet mozgatni kézzel a fóliát és a hálót is. Fóliát szintén tudsz venni a boltban raklaponként.
Ha ezek után még valami kérdésed van a géppel vagy bármivel kapcsolatban bátran tedd fel itt -
Vityaa
tag
Üdv.
Búzát, árpát learatod, ami marad (a növény szára) abból tudsz bálát készíteni a bálázóval. Felakasztod a traktor mögé és végig mész a földeden, összeszedve a szárat. Vagy füvet nyírsz, forgatóval kiszárítod, rendsodróval össze sodrod, és utána bálázod. Időigényes a bálázás. Szerintem az öntöltő pót sokkal praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest