- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
Wildgreen #4078 üzenetére
100k-ból nagyjából a középkategória alsóbb szintjeit tudod megcélozni... Ezért erőgépet nem fogsz kapni. Sőt, ennyiért, sztem még az FS 2015 sem fog fullon menni. Ha bevállalsz használt alkatrészeket, akkor lehet valamit javítani a teljesítményen, de nem túl sokat...
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen #4073 üzenetére
Én is jobban preferálnám az egyedi alkatrészekből összerakott gépet, ezek a kommersz előre összerakott szarok semmit sem érnek.
Én mindenképp Intel + NVidia párosítást ajánlok, itt a lehetőségeknek csak a pénztárcád szab határt (előretekintve esetleg a későbbi fejlesztesék miatt is)
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wildgreen #4073 üzenetére
Egyértelmű, hogy Te magad vedd meg az alkatrészeket, soha ne full konfigot vegyél, azok szart sem érnek, de legalább drágák is. A vga nem túl combos, nem tartom kizártnak, hogy nem fog menni, full grafikán fhd felbontás mellett. Bár őszintén megvallva nem vágom így kapásból sem a vga teljesítményét, sem a játék gépigényét.
Ezt a fórumot javaslom, olvasd el az első hsz-t, aztán az alapján írd le mit szeretnél, mire van pénzed. Segíteni fognak a srácok, nyugi -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Wildgreen #4068 üzenetére
Vagy esetleg ez? Azért vagyok kíváncsi a véleményetekre mert én nem nagyon vágom ezeket! Játékhoz kellene!
Alapalp
MSI H110M PRO
Processzor
Intel Pentium G4400 2x3,3Ghz
Memória
8GB DDR4 2133Mhz maximum 32GB
Merevlemez
1TB SATA
MÓDOSÍTÁS SSD infó
Videó vezérlő
nVidia GeForce GT730 2GB OC VGA/HDMI
Optikai meghajtó
Samsung kétrétegű DVD író
USB / SATA
USB 8db / SATA 4db USB3.1 / SATA6
PCI
PCIe x16 3.0 1db / PCIe x1 2.0 2db
Hangkártya
Realtek® ALC887 HD 7.1 csatornás
Hálózati kártya
Realtek RTL8111H 10/100/1000Mb/s
Előlapi csatlakozók
Fejhalgató, Mikrofon, 2db USB -
-
Palafi
aktív tag
válasz
Wildgreen #3841 üzenetére
Keresem az eredeti CR10.90-et, akkor hamarabb lesz meg a sor is (20 MB körüli, eredeti kinézettel).
VTamás: nekem ezzel kétszer-háromszor kell átmennem rajta, és kész. És nem állítottam rajta semmit. Ahogy le szedtem, úgy ilyen.
Ezt a verziót szedted le?
<author>Steph33</author>
<version>4.1</version> -
Fel
addikt
válasz
Wildgreen #3642 üzenetére
MultiMowing mod for Farming Simulator 15 - Ezzel a moddal lehet az egyéb takarmányokat is kaszálni.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen #3642 üzenetére
Szivesen
!
Hát passz én nem tudok olyan modról, de attól lehet!
Egyébként jobb ha lesilózod és betömöríted a silótérbe, én is úgy csinálom, mert ha kaszálod akkor macerás nem tudod az állatok elé adni mert nem fogadja el a lucernát csak a füvet, akkor a mapon is meg kell keresned a tehenek etetőjét editorba és beírni a lucernát a fű mellé, szerintem nem éri meg vesződni a kaszálással, egyszerűbb lesilózni, de te tudod hogy szeretnéd felszolgálni a tehenek elé -
McEacrhan3
tag
-
-
HorroR
csendes tag
válasz
Wildgreen #3307 üzenetére
Persze tudok (privátban) de a térképet nem szeretném terjeszteni (mivel nem az én munkám én csak picit átalakítottam) .
ObiGabi: Majdnem teljes mértékben egyetértek veled, viszont ha már rendelkezni fogsz mondjuk 4-5 kombájnal meg ekével, vetővel, permetezővel...stb nem fogsz tudni mindenhova figyelni hol és miben akadsz el főleg ha még a teleportot se használod (realizmus) miatt!
-
HorroR
csendes tag
válasz
Wildgreen #3266 üzenetére
Hát sajna az O betüs dolog nem jött össze pedig mindent bemásoltam a mappába de a Giants Editor progival kiszedtem az összes kaput!
(Elnézést a map alkotóitól)
Ahogy néztem sok fa került közvetlen a termőföld közelébe sőt bele is, azt is kikukázom!
A map jól sikerült (eltekintve a kis bosszantó apróságoktól) de ezek orvosolhatóak!Kapuk kiiktatva
Fák útban
-
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen #2305 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy első körben csak a Nádasdfalva csomag modjai legyenek bent, úgy nézd meg. Biztos, hogy menni fog rendesen.
Ha elfogadsz egy tanácsot / trükköt (bár ezt javaslom mindenkinek) : érdemes külön-külön mappában tárolni a mapokat és a hozzájuk tartozó modokat - akár összeválogatni. Kicsit több helyet foglal, viszont nincs mod ütközés.Létrehozol egy mappát, pl FS2015MODS. Ebbe belerakod a Nádasdfalvát és a hozzá tartozó modokat.
Ezután a Documents / .... / FarmingSimulator2015/game.xml -t átírod :<modsDirectoryOverride active="true" directory="E:/FS2015MODS" />
Innentől kezdve az E:\ meghajtó FS2015MODS mappájában szereplő modokat használja. Így csak át kell nevezgetni az éppen használni kívánt mappát FS2015MODS-ra intézőben vagy TC-ben.
Azért hasznosabb, mert ha van egy beépített multifruitot tartalmazó map, és az együtt van a Nádasdfalvával, akkor a multifruitos map terményei hajlamosak megjelenni a Nádasdfalvában is. Innentől kezdve simán összeakadhat bármelyik map bármelyik moddal.
-
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen #2301 üzenetére
Valami más mod bekavarhat.
Úgy emlékszem, amikor berheltük, hogy az alap pótkocsik MINDEN, a mapon szereplő terményt tudjanak szállítani. Valami plusz mod fog bekavarni valószínűleg.
Javaslatom, hogy a map-csomagban szereplő multifruitot használd, és írd felül a meglévőt. -
tutikas
tag
-
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen #2278 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg ezt a Fortuna FTD150 pótot.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen #2215 üzenetére
Üdv!
Inkább ez a Case 260 Magnum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest