- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McEacrhan3
tag
válasz
McEacrhan3 #2294 üzenetére
Megoldódott. Csak frissíteni kellett a videókártya drivert.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném, mert sehogy sem akar elindulni ez a rohadt játék.
Most tettem újra a Windowst, és tegnap este a Steam-en keresztül le is töltöttem a játékot, amit már vagy 5 hónapja megvettem. Lejön a játék, indítom is, kiválasztok egy új mentést, alap mappal, indítás, erre kifagy, és kiírja, hogy a Giants Engine működése leállt. Egy mod sincs benne, nem tudom mi a baja. Valakinek volt még hasonló? -
gnagydani
csendes tag
Szevasztok!
Hagenstedt Revised mapon próbáltam játszani, de már az elején problémába ütköztem. A favágó helyen (faaprító vagy valami ilyesmi) üzemanyagot kér, de sehol nem tudom utántölteni. Tudtok nekem ebben segíteni? -
gabosz02
csendes tag
Hello!
Olyanban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet gyorsabban, pénzhez jutni? Meg még egy olyan kérdésem volna, hogy ha letöltök módokat, azt hova kell berakni, hogy menjen a játékban? Köszi.
-
chevyfan
tag
Üdv!
Tudnátok valami 80-as évekbeli gép-park packot ajánlani? Egyben nem találtam semmit, összeszedegetni nincs kedvem :-) Mindegy, hogy orosz vagy amerikai, csak régi legyen
Köszi
-
tutikas
tag
[link] ilyesmi sár modot csinálhatna valaki hozzáértő
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan problémám lenne nem tudom nálatok is előfordult-e,hogy lekaszálom a füvet megforgatom szépen meg is változik a szine azaz széna lesz belőle de amikor felszedem vagy bálázom akkor nem marad meg szénának hanem újból fű lesz ha jól emlékszem a 13-ban külön lehetett fűvet szalmát és szénát is bálázni,gyüjteni a 15-ben nem lehet vagy csak nálam van valami probléma, Irgendwo_in_Thueringen map
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen #2278 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg ezt a Fortuna FTD150 pótot.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! A kevert táphoz multifruit pózkocsi kell? A sima pótba nem akarja bele engedni pedig 100%-on van a keverő!! Nádasfalva map!! Köszi a segítséget előre is!!
-
Brucu
csendes tag
Halleluja !!! Kínomban nem tudtam mit kitalálni felraktam az új 1.3 Beta pachet, és lőn MŰKÖDIK !!!
Igaz hogy angol minden kiírás de MŰKÖDIK !!!
Ügyi vagyok !!
-
RCH663
aktív tag
-
Brucu
csendes tag
Giants működése leállt !! Mods mappám üres, videó driver frissítve !! Ötlet ???
-
olivera88
veterán
Köszi.
Szóval maradt a bug, Látod irreálisan magasra emeli a vágóasztalt a Case Ih hez képest. Nem igaz h senkinek nem tűnt fel. Kellene írni a egy bugreportot. Garant h ez bug, nem emelheti fel ilyen magasra a vágóasztalt. A Capello asztal összecsukáskor még bele is ér a fülkébe.
-
olivera88
veterán
New Holland CR.10.90 kombájnról felemelt vágóasztallal, gabonával és kukoricával is , oldal nézetből.
-
olivera88
veterán
Fent van valakinek még az 1.3 as béta patch? Egy screenshotot szeretnék kérni.
-
gnagydani
csendes tag
Amennyire én tudom, ez egy komposztkészítő gép. Cukorrépát, faaprítékot, meg még egy pár féle alapanyagot lehet bele tölteni, és komposztot készít belőle. Ezt szerves-trágyaszóróval tudod a földekre kijuttatni mint trágyát, vagy valamilyen pótkocsival elviszed és eladod az erre kijelölt helyen. Remélem segítettem.
A Nádasdfalva map csatolt leírásában is valami hasonlót írtak. -
Vityaa
tag
válasz
Tomcsi2012 #2258 üzenetére
Addig hogy ez egy komposzt készítő gép. De hogy hogyan kell használni azt nem tudom.
-
olivera88
veterán
válasz
Tomcsi2012 #2260 üzenetére
Még te akadsz a minősíthetetlen írásod miatt??
Próbálj meg helyesen írni és fogalmazni h más is megértse, talán még segíteni is a fognak. Tiszteld meg azzal a fórumot h helyesen írsz és érthetően. Ha túl nagy kérés lenne akkor bocsi, én kérek elnézést. Chaten a fene bánja h írsz, de ez nem chat hanem fórum.
-
olivera88
veterán
válasz
Tomcsi2012 #2258 üzenetére
"Már mind,hová jutottál el? nem értem,böveben kifelytenéd?"
Helyesen: Mármint hova jutottál el? Nem értem, bővebben kifejtenéd? Legalábbis mifelénk így írják..
Addig hogy ez egy komposzt készítő gép. -
Vityaa
tag
válasz
Tomcsi2012 #2254 üzenetére
Eddig én is eljutottam.
-
Tomcsi2012
tag
De van még 1 gond,multiba több magot mutat,mind amenyi a fetögép felismer,mért van,vagy mitöl lehet,hogy csak az alap magokat ismeri fel a vetögép.Milyen modot,vagy mit kéne állitani,hogy anyit ismerjen fel a vetögép,mind amenyi a multiban is szerepel.Nem tudom,hogy mit mit kel letölteni,ahoz,hogy a vetö gép felismerje a magokat.
Elöre is köszi a segitség.
-
Vityaa
tag
válasz
Tomcsi2012 #2252 üzenetére
Ez milyen üzem egyébként?
Köszi.
-
bb666
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #2248 üzenetére
[link]
Innen gyorsabban letölthető. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2248 üzenetére
Király! Köszi! Holnap ha haza érek ez lesz az első! :-)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Friss, ropogós!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2222 üzenetére
Nagyon szerettem a 13-ba is de nézve a videót jó munka lett! Végre egy igazi magyar tsz map! Ezen a hétvégén jön ki?
-
olivera88
veterán
A fogadott melós ugyanolyan béna az 1.3 as patchban, nem tud normálisan megfordulni a vontatott ekével.
Nem igaz h nem voltak képesek javítani, a 13 ban pedig nem volt ilyen béna. A New Holland CR bugja se lett javitva, h túl magasra emeli a vágóasztalt.
-
Fel
addikt
Találtam egy új dolgot:
Az információs ablak gazdagodott egy új lappal, ahol vásárlási - eladási árak vannak. (Az a 11,29 eurós tojás ár nagyon ott van..)
-----------------------------------------------------------------------
Ismeri-e valaki a Holzhausen nevű mapot?
Van az egyik épület mögött egy ilyen mosó, de nem sikerült működésre bírni... Ez csak dísz, vagy valahogy használni is lehet? Ha jól láttam a pár napja linkelt nádasfalvás videóban, akkor az ilyenek használhatóak valahogy... -
vacs
veterán
Azért azt tegyük hozzá, hogy magyar nyelven még NEM érhető el!!
Unatkoztam délután, ezért rátelepítettem a magyar dobozos játékomra az angol beta 1.3-at és meghülyült a játékom, sejtettem, hogy így járok, de mondom hátha ...
Tehát akinek magyar nyelvű a játéka az NE is próbálja meg telepíteni, mert úgy jár mint én, köszi olivera88! -
olivera88
veterán
Tárgytalan az előző hsz-om, nem lehet megtudtam. Ha a savagame, vehicles.xml fájlból kitörlök egy gépet akkor az nem fog megjelenni a játékban ugye? Máshonnan nem kell kitörölni sztem.
-
RCH663
aktív tag
válasz
fefetheman #2230 üzenetére
Nézd meg hogy a a videókártya tulajdonságaiban mi a max shader model verzió amit támogat. FS15-nek 3.0, vagy jobb kell. Ennyi. Ha a vas nem támogatja, hiába frissítesz. Uff!
-
olivera88
veterán
Valaki nem tudja véletlen hol található meg a gyári gépek moddesc fájlja?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
fefetheman #2230 üzenetére
1. Frissítsd a videokártya driverét.
2. Vedd meg a gyárit ha az első pont nem oldja meg a problémát. -
chevyfan
tag
Fendt 722 teszt
-
luise178
tag
válasz
nagyon részletes, profi munka.
tudjuk már, hova lesz feltöltve, ahonnan majd letölthető lesz?
-
olivera88
veterán
Na úgy néz ki a pathcunk se jön meg már ebben a hónapban
, hanem majd csak Május elején.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Nagyon jól néz ki
-
n0tr3adY81
aktív tag
Hétvégén érkezik a Nádasdfalva v2 2015-ös kiadása. Volt szerencsém kipróbálni, nagyon jó munka
-
Fel
addikt
Haha, mit találtam a Steam-en:
PLAYING FARMING SIM 15 LIKE A BOSS
-
tgumis
tag
Nos nem tom erkezett e mar valasz de:
Ha veto es mutragyaszoro is fel van kapcsolva akkir csak az egyik folyamatra vehetsz fel munkast mivel mondjuk egy 8 m vetot osszeraksz egy 18 m szorossal akkor honnan tudja a firdulas utan hogy hova igazodjon?
De ha azonos szwlessegut kapcs ra akkor lehet nincs semmi gond -
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen #2215 üzenetére
Üdv!
Inkább ez a Case 260 Magnum.
-
Wildgreen
aktív tag
[link]
Ez egy nagyon jól sikerült traki!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gyönyörűen koszolódik, a hangja is tökéletes!! Még a turbót is hallani bent szépen főleg lassításnál!! -
tgumis
tag
sziasztok
Nem tudja valaki, hogy a modok xml fájljában melyik adat a súlyra vonatkozó? Problémám az , hogy picit feljebb vettem a járműveim sebességét és irdatlanul kicsúsznak. Mondjuk a gyári gépek is csúsznak. De a modok sokkal jobban így a növelt sebesség miatt. -
tembopapa
tag
Sziasztok gazdatársak, pc ismeret kéne nekem, a jelenlegi konfigom látszik az aláírásomnál de valamiért állatira lelassult és mindenféle tetü reklámablak jön fel kéretlenül. Néztem a vágólapomon, semmi nem megy és rendszeresen megszólal vmi amerikai sportkommentátor. Tudok-e vmit a konfigból használni egy esetleges fejlesztésnél - amire már gondolnom kell.
Guruk segítsetek,köszi előre is! -
Fel
addikt
"It works.. for the one saying that it doesn't.. are you trying to dump it in the silo bunker? If so that will not work. You have to dump it in a trailer that accepts chaff. " - A kapcsolódó kommentek között volt.. Ezek szerint másik pótosba lehet kirámolni, olyanba, amibe lehet aprítékot rakni (gyk. mindegyikbe..). Közvetlenül a silódepóba nem lehet üríteni.
-------------------------------------------------------------------------
Egyéb infó az 1.3 javítással kapcsolatban:
Re: Patch 1.3 where is it
Postby Stegei » Thu Apr 23, 2015 9:23 amThe patch is currently in testing. So if no major issues are found, I hope that we can release the patch 1.3 by the end of April or early May.
Balldrick, the patch will also include an update for the GIANTS Editor with various improvements, including the stability improvements we did for the game itself.
There is a list in German as reported by the community :
viewtopic.php?f=829&t=74407Everything in green has been fixed. There are also a few changes we made that are not on this list since they are new features or they have not been reported by any player. Mostly, these are improvements the console development team made and we decided to back-port them to the PC version.
With the release of the patch, we will also provide a translated list of the changes
A linkelt fórumtopikban fel vannak sorolva az 1.2 alatt repoltolt hibák, és meg vannak jelölve azok, amelyeket javítják az 1.3-ban.
-
bb666
csendes tag
Sziasztok!
A Krone Big x 650 cargot hogyan kell kiüríteni?sehogy sem sikerült
[link]
Nekem ez van meg -
gnagydani
csendes tag
Sziasztok! Claas Dominator-t, vagy Mega-t keresek! Tudtok nekem segíteni? Az FS 2013-ban voltak egész szépek. Esetleg még Zetor 12145 és MTZ 82-t keresnék, vagy valami hasonlót. Az ALALI mod pack nem tetszik, az kilőve! Kössz a segítséget előre is!
-
Mantin
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy hol kell feltölteni az iszaptartályt Björnholmban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest