Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Beraktam próbára két modot a Petőfi tsz mappot meg a DF 9340-s traktort nem egyszerre külön külön, a map-nál semmi nem volt bejártam szétnéztem rajta utána kiléptem és kitöröltem a mods mappából és beraktam a DF 9340-est és indítom a játékot és map betöltés közben a gépem felpörgeti magát és kikapcsol csak úgy utána vissza kapcsoltam meglestem a modot oké aztán kiléptem és beléptem úgy, hogy a modok már nincsenek bent, de valamiért mintha szaggatna meg mikor beülök a gépbe vagy csak sétálok akkor is darabos lenne a mozgás.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Vagy ilyenkor mi segíthet? Játék újra telepítés?
-
LaMazZz
tag
Hátha kiadnák karácsony környékén egybe az összes dlc-ét addon-ként DVD-én.
Az jó lenne, vagy lehet akár, hogy megvárják a Holmer addont vagy dlc-ét és azzal együtt adják ki DVD-én egybe és akkor utána már 15-höz semmi nem jön ki és koncentrálnak csak a 17-re. -
FrezeR
senior tag
Szerintetek van rá esély, hogy a hivatalos DLC-k ára csökkenni fog a közeljövőben? Mert kicsit soknak tartom pl a New Holland, és a JCB együttes kb 17 dolláros árát, ennyi tartalomért amit adnak.

-
Az angolul kevésbé tudóknak a kérdőív kérdések magyarul elérhetőek itt: Giants igényfelmérés / kérdőív.
-
LaMazZz
tag
Próbáltam úgy is, hogy volt rajta pót meg nélküle is nem engedett felvenni munkaerőt rá.
Nem tudom miért ilyen.
De találtam egy Jaguar 870-est csak annak meg nincs rendfelszedője csak az orbis 750-es asztala.
És ennél a engedi a munkaerő felvételt is.
Egy claas jaguár-hoz való rendfelszedőt tudna linkelni valaki? -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Alap silózókra, hogy tudok felvenni munkaerőt mert hiába nyomom a H-billentyűt semmi.
GPS modd-al próbáltam nem sikerült.
Használjak valami más silózót ne az alapokat? -
FrezeR
senior tag
Lehet a cég dolgozóit és kedves ismerőseiket kicsit megbiztatták, hogy szavazzanak az új márkák lehetőségre, mert az már úgy is félig le van zsírozva, így ők csak a nép akaratát teljesítik, tehát milyen jó fejek
Másrészt meg ezzel lenne a legkevesebb gondjuk mint, hogy egy teljesen új motort, ne adj isten fizikát rakjanak a játék alá
Viccet félretéve azt hiszem, hogy ez egyelőre hűen tükrözi a játékosok átlagkorát egyrészt, másrészt meg azt a csekély igény szintet amit támasztanak a játék felé. Legyen könnyű és egyszerű a játék, tele jó márkákkal aztán hadd szóljon 
-
Fel
addikt
Köszi! Szavaztam!
És megnéztem a pillanatnyi állást... Nem csalódtam..
3879 Extendable farms
3751 Physics improvements (Vehicles and environment)
3381 Additional brands
2962 More extensive animal husbandry
2935 Enhanced agriculture/tillage
2352 More fruit types
2139 Vehicle customization
1920 Tip anything anywhere
1366 Extended economic system
972 Improved forestry
843AI improvements
594More growth states
503Enhanced sound environment
372GIANTS Editor improvementsAmiket aláhúztam, azokra szavaztam. Amit kiemeltem, azon meg jót röhögtem... Tényleg, jól látja a játékosállomány egy része, hogy az FS szériának bizony az új márkákra van az egyik legégetőbb szüksége... Gondolom a legtöbben a Dzson Dírt szeretnék...

-
Don Lui
csendes tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Szia! Nekem megy a Kernstadt single-ben, bár kicsit többet gondolkodik neki. És még plusz modok is vannak benne, az sem zavarja.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. A problémám az, hogy egyes 4*-es pályákon, amik multiképesek is tudok játszani singleben,másokkal viszont nem. Példáúl a MIG map...-on igen, gond nélkül, viszont a Kernstadt-ot már nem indítja el single-ben a játék. Viszont multiban mind a kettő megy simán. Valami tipp?
-
underdark
aktív tag
hi
FS16 mikorra varhato? -
ObiGabi
aktív tag
Ha már konzol parancsok: ez egész jó, talán többen is ismeritek:
gsToggleFlightAndNoHUDMode
Az "O" gomb megnyomásával ki/be lehet kapcsolni a kijelzőket
A "J" betűvel ki/be kapcsolható a "repülés" (gyalogosan persze), "Q" emelkedés, "E" süllyedés -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
arti0906
üzenetére
arti0906 : Kell még egy eredeti FS tesódnak is. Kimondott LAN opciót ne keress. Csak a Giants szerverein, régiókon keresztül megy (International, Dojcs régió és Continental. Ping miatt érdemes a dojcse régióba menni). Azontúl a legutóbbi (1.4.1) patchet is tedd fel, rengeteg javít a játékon - bár közel sem eleget
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Virágbolti verzióval ne is próbálkozzatok, nem fog menni multiban.pokers koma
Van eső.
Konzolba GsStartRain, majd enter. 1-2 óra múlva beborul és elkezd esni. Nem tudom mennyire látszik a képen. -
pokers
senior tag
Srácok,
Múltkor azon méláztunk multi közben, hogy látott-e mát valamelyikünk esőt az FS15-ben. De senki nem emlékezett rá, hogy lett volna.Ti láttatok már esőt FS15-ben?
-
arti0906
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az FS15-el!
Kb. 2 napja megvettem az eredeti lemezt, ma sikerült eljutnom odáig tesómmal karöltve hogy ki is próbáljuk de sajnos a helyi hálózati lant nem tudtam megoldani!
Az lenne a kérdésem hogy esetleg patch-el vagy valami más úton módon meg lehet e oldani a lan játékot ??
Eddig csak annyit kaptam válaszul hogy vegyem meg még egyszer a játékot! De bízom benne másként is meglehet oldani a dolgot!
Előre is köszi a segítséget! -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Baromi jól néz ki

-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Valaki ismer olyan mapot a 15-höz, mint amilyen volt a 13-ban a Central Kansas, vagy a Paradise?
A Region of Texas-t ismerem, de az nem igazán jött be nekem. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jól nézki!
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

Ezzel különben mit javítottam? (bocs a tudatlanságomért)Viszont van ennek a mod-nak még jó pár javításra váró dolga, de már legalább működik.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Régi kempingező vagyok, ezért kedves számomra ez a mod. Sajnos a játékban nem jelenik meg a mod-ok között, és én nem teláltam meg a hibát. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.

Log: gyári map, és csak ez a mod
Mod directory: D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods/
Load mod: Wohnwagen
Error: Unsupported mod description version in mod Wohnwagen
dataS/cameraPath01.i3d (0.13 ms)
dataS/cameraPath02.i3d (0.13 ms)
dataS/cameraPath03.i3d (0.08 ms)
data/sky/sky_day_night.i3d (5.67 ms)
data/sky/rain.i3d (1.52 ms)
data/sky/hail.i3d (0.66 ms)
data/sky/dust.i3d (0.45 ms)
data/maps/map02.i3d (3206.12 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleStraw_w112_d130.i3d (4.16 ms)
data/maps/models/objects/pallets/woolPallet.i3d (1.97 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleHay_w112_d130.i3d (4.94 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleSilage_w112_d130.i3d (0.78 ms)
data/placeables/windTurbine/windTurbine.i3d (18.80 ms)
data/placeables/beehive/beehive.i3d (9.91 ms)
data/placeables/solarCollector/solarCollector.i3d (9.11 ms)
dataS/character/player/playerCCT.i3d (187.80 ms) -
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Tudtok valami módszert arra, hogy miként lehet megváltoztatni egyes gépeknek az ablaküveg színét? A legtöbbnek világoskék árnyalatú beütése van, ami engem nagyon zavar. Valahogy átlátszóbbá akarom tenni az üvegeket. Egyáltalán lehetséges?
-
TANAGRA
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy Krone Big 1100 szecskázót és új sor kezdésnél ha munkás vezeti,"elfelejti" bekapcsolni a vágóasztalt. Csak megy a soron és semmi aratás.
Tud valaki tippet adni mi lehet a gond? -
Fel
addikt
Tavasszal jön a Holmer DLC az FS '15-höz: 2. poszt
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy bármelyik gépet kiválasztom amelyikben van kamera és azt bekapcsolom, akkor a képernyő átlátszó lesz és azt is látom benne ami mögötte van. Pl a tükröket, a belső teret, a gép egyéb részeit. Tehát olyan mintha csak a keret lenne, de nem a kamera képe tölti ki.
Mi lehet az oka?
-
tutikas
tag
Sziasztok leszedtem az euro agrár map-ot [link] olyan problémám van vele ha akarok venni gépet akkor azt irja ki hogy nincs elég hely töröljek a gépek közül töröltem de még mindig ugyanaz a probléma van amit megtudok venni de van olyan kombájn ami a játék kezdetekor bent volt az alap gépek közt de még eggyet már nem tudok venni mitől lehet köszi az infot
-
peti071113
újonc
Hello mindenki még új vagyok itt.De azért keresek valaki hozzá értőt mert nem jövök rá a hibára.Fel raktam az 1.4.1 update-ot és azóta akármit teszek be szaggat a játék de úgy hogy negyed óra a trakiig eljutni.a játék eredeti.nagyon kérném a segítséget és előre is nagyon köszönöm!
-
Newyorker
addikt
válasz
tutikas
üzenetére
Köszönöm Gab.68 & tutikas, már nézem is őket
a Nádasfalva nagyon bejött, hatalmas map és jó nagyon
ízlésesen megvan csinálva, minden elismerésem a moddereknek! A Kaimast is megnéztem, az aranyos pici, igazi rozsdás lepukkant tsz 
Most még majd az általatokat fogom megnézni, az 2 nap, csak a sok modpackot le kell szednem hozzájuk

-
Fel
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Szerintem azért kellett ez az új nagy név (márka csoport), mert a régivel lejárt a licensz. A '13-ban is ugye a Same - Deutz-Fahr volt a húzónév, a mostanira meg maradt tőlük márkánként 1-1 gép (igaz így is 5 traktor az.). A CNH is valószínűleg kiszolgált a '13 kieggel és a '15 alapjátékkal. Az Ursus gondolom szintén megy, helyette ott lesz a Zetor.
-
Fel
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Ezt valahogy sejtettem... Gondolom majd a FS 2017-re tartogatják őket. Így tuti, hogy a CNH gépek nem maradnak.
John Deere..? Szerintem soha...
Van az a Cattle and Crops, készülőfélben lévő farm szim, ők hirdetik büszkén, hogy olyan licenszpartnereik vannak, mint a Claas, John Deere, Krampe.. [link]
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na ez jó hír. Év végére akkor várható pár szuper map

-
olivera88
veterán
Új hírek az FS háza tájáról.
Great news, farmers! We are happy to announce our partnership with AGCO Corporation today which will bring products of their popular brands, Fendt, Challenger, Massey Ferguson and Valtra to the Farming Simulator series in the future.Info: Farming Simulator FB oldala
Vajon John Deree mikor lesz?

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na, beszéltem Marco_LS-el.
Jelenleg épp egy barátjukra várnak, hogy befejezze az erdős részt. Mindemellett munkahelyi és magánéleti gondok is nehezítik a mapkészítést, de a lényeg :"... we have less time to dedicate only for map, but I hope to public the map within end of the year."
Szóval próbálják az év végi kiadási dátumot tartani.
-
Newyorker
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
Newyorker
addikt
Ajánljatok nekem valami nagyon jól sikerült maps-ot! Ahol tényleg minden klappol, aranyos kis map

-
dimre70
tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Hali!
Tessék, "mindent" felszed nem csak a bálákat: Fliegl DPW 180 -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sukaz mapja már elég régóta készül nem tudni róla, hogy kb mikor lesz kész?
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó automata bála felszedőt?
Olyan jó lenne ami csak felszedi a bálát és egy gombnyomásra leteszi. (13-ba volt ilyen) -
Newyorker
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jaja, én is néztem a Schönebeck képeit, jónak tűnik, de sok idő

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Newyorker
üzenetére
'13-ban a Bantikow mapjuk tényleg nagyot ütött...'15-ben simán lett volna mögötte még lehetőség, ők viszont csak simán áthozták, nüansznyi változtatásokkal.
Múltkor kíváncsiságból belenéztem AndiScania mapépítő livestreamjébe. A következő mapjuk Schönebeck lesz, jópár rész fényképek alapján van építve. Bár azzal a sebességgel, ahogy dolgozott a streamen, szerintem 2019 lesz a kiadás éve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sukaz + Marco_LS Terra di Italica mapja jónak ígérkezik, ha minden igaz Universal Process Kit-es map lesz.
Ugyanígy az FSH Modding H&H mapja is. Coufy is dolgozik a Czech Valley-n. -
Newyorker
addikt
TLS Modding csapatnak hogy jutok a munkáihoz?
-
peti071113
újonc
Hello mindenki még új vagyok itt.De azért keresek valaki hozzá értőt mert nem jövök rá a hibára.Fel raktam az 1.4.1 update-ot és azóta akármit teszek be szaggat a játék de úgy hogy negyed óra a trakiig eljutni.a játék eredeti.nagyon kérném a segítséget és előre is nagyon köszönöm!
-
zetorosok
csendes tag
és a mod descben mit kell átirni ?
nézzétek el még csak kezdő vagyok
-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
a log filében mit kell átirni
-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
vices vagy de én
-bezártam az xml-t
volt biztonsági mentés
és egy dutrát akartam az fs 2013 bol átirni
de le irhatod hogy hogyan irjam át mert én videokbol néztem a youtubén convertálást -
zetorosok
csendes tag
hali átakartam irni egy traktort és ezt irja "felszerelést nem veheted meg˝ légyszi segitsetek
-
Wildgreen
aktív tag
Itt egy egész jó kis Claas Mega pack!!
[link]

-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Megvettem ma a Gold-ot a tescoba nem sajnáltam azt a hatalmas összeget!! (2 ezer)

Szerintem nem rossz! Az igaz hogy a farm kicsit le van rongyolódva viszont az új gépek nagyon bejönnek!! Főleg a Zetorok! Bár igaz ami igaz kicsit több új gépet is tehettek volna bele de összességében szerintem nem rossz!! -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Óóóó...hát ez az! Szuper! Hálás köszönet!

-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Ha majd telepítem a Gold-ot akkor amiket használok most modokat azokat bent hagyhatom a játékban?
Elvileg nem zavarhatják egymást szerintem. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Üdv!
Eljutottam odáig, hogy rálessek az emlegetett JD-re : ahogy sejtettem, a kamera látószöge volt rosszul beállítva.
Következő a teendő:
Kicsomagolod, Giants Editor 6.0.3-ban megnyitod johndeere7810.i3d file -t.A modellen ne kattints sehova.
Bal oldalon a Scenegraph feliratú fülben megkeresed a JohnDeere7810->outDoorCameraTarget->outDoorCamera. Kijelölöd, nyitsz egy Attributes fület (ha nincs nyitva: Window->Attributes), majd a megnyiló Attributes-ban átállítod a Camera fülre.
A következő értékek a helyesek:Field of View : 60
Near clip : 0.1
Far clip : 5000 v. 10000File, mentés, újrazippeled és felülírod a mods-ban lévőt.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Először is a készülő térképpel kapcsolatban: némi fázis késésben vagyok, még csak most néztem meg a képeket. Egy szóban összefoglalnám: pazar! Hajrá, hajrá! Nem baj, ha nem lesz kész karácsonyra, megvárjuk!

A John Deere-nél pontatlanul fogalmaztam... külső nézetnél másabb a környezet, belső kamera nézetben normális. Annál a látószöges dolognál lesz elhantolva az eb. Tudok azon valamit változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Anyagi helyzetek és életutak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)