-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Próbáltátok már a MAN kamiont? Kezelhetőség, színválaszték? Láttam pár videót, az egyikben sárga, a másikban fehér, a harmadikban kék színben pompázott. Hogy is van ez?
-
XmoD
senior tag
Full grafikan sajnos a felvevo miatt akad a jatek....
-
tttzshd
tag
ezt a modot melyik mappába kell bemásolni ..tudja valaki ? mod
-
tttzshd
tag
válasz
GrooveHero #192 üzenetére
ja hogy a termés több lesz ..azt ugyan nem vettem észre legalábbis nehéz megfigyelni...a másik kérdésem hogy easy-n játszok és mikor (Munkaerő dolgozik )nekem automatikusan dolgoznak de pl a tartályok soha nem fogynak ki ..sem a benzin
de ha manuálban nyomom akkor meg látom a számlálót és fogynak a tartályok pl trágya stb..ez bug vagy normális ?
-
vhw
addikt
A lekaszált füvet valamivel szedd össze pl.: POETTINGER EUROBOSS 330 T
Vidd el a biogáz telepre, vagy a tehenek mellett is van ilyen beton válaszfalas tároló, leöntöd, le kell takarni, mikor eltűnik a fólia róla készen van a szilázs.
(vagy fű helyett lehet mondjuk kukoricából, akkor a POETTINGER MEX 5*-t kell a traki után kötni, ezután rákapcsolni egy megfelelő pótkocsit és ezt is be lehet önteni akár a fű mellé is.)
-
tttzshd
tag
sziasztok..pár noob kezdő kérdés ..még soha nem játszottam azelőtt..permetezni és trágyázni van értelme játékban ?,vagy csak poén az egész ...gyorsabban nő tőle a gaz ?..anélkül is megy nem ?(nem érzem a különbséget)!
-a másik ..az eke minek ? talajlazító vetés előtt az elég nem ?alapból van ügye 3 földem azokat minek ekézni anélkül is lehet vetni..nem értem minek az eke a játékban.
pl a földre talajlazító után bármit vethetek.. a játék engedi..felesleges az eke ..nagyon messze van ez a szimulátortól -
fRooStzzZ
senior tag
Funyirasban / balazasban jartas kollegat keresnek a 22es foldre.
-
Dj Sügi
őstag
A szilázst miből, hogyan, milyen gépekkel lehet készíteni?
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #185 üzenetére
Jah, amúgy nekem írta a választ
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én ezt a kérdést még megjelenés előtt feltettem facebookon. Ha akkor ott válaszolnak, nem lett volna ekkora kavar, és nem szívattak volna meg jópár júzert a dobozos verzióval.
Azért ez a kommunikáció árulkodó :
"A kollégánk rossz infot mondott. A limit ugyanúgy, mint a korábbi részeknél, most is fennáll, és 5 alkalomra szól. Figyeljen oda mindenki erre!"
"Biztosan tudjuk. És annyi a teendő, hogy ha kimerül az 5 alkalom, akkor írni kell nekünk az info@sadgames.hu-ra egy levelet, és elintézzük. A telefonon már annyian kerestek mindenfélével, hogy kezdünk kicsit elfáradni, ezért volt a félreértés."
Nocomment kategória.
-
apach
senior tag
Ohooooooo embereeeek, olyan oldalt találtam, ahonnan meg lehet a lemezes verziót rendelni 5000 ft, plusz 590 a kiszállítás. Póstapontos és MEGBÍZHATÓ. Tőlük rendeltem fél áron pl anno ETS"-t amikor máshol pl 576 ban 6000 ft volt.
)
Budapesti üzlet.Akit érdekel írjon.
Jah, és még egy szerintem fontos dolog.
VAN egy sadgames mobil telefonszám, amit hívni lehet ha olyan gond van.
Amit felhívtam épp ebben a pillanatban, és egyből kicsengett, majd fel is vette egy faszi. Kérdésem ez volt:
Van e telepítési limit a játéknál, pl hogy csak 3 szor lehet e feltelepíteni, vagy sem.
Válasz: Nem, nincs! Kivették belőle, mert sok probléma volt miatta! Tehát, aki emiatt nem vette, annak most már lett egy fontos infója!
-
apach
senior tag
hali.
no. esti tesztek után, nem ajánlom a kezdő vetőgépet vetni, mert az 1600-s súllyal szerelt Lambó orrát is félre húzza. a másik 2 vontatós verziót próbáltam, megfelelnek. a nagy piros kultit viszont szépen viszi, de, ennél is igaz a dolog, mégpedig az, hogy ha pl 30 nál gyorsabban kanyarodsz a géppel, akkor tuti kitolja az orrát a gépnek. Szerintem ez így jó is, mert azért nem hinném, hogy egy igen nehéz kultit vontatva, aszfaltról kavicsos vagy stb útra 90 fokos kanyart lehet tenni 50 KM/h val úgy, hogy észre se vegye. De ezeket nem nézve, nekem bejön ez az Új kiadás.
)
-
luise178
tag
válasz
speedernet #179 üzenetére
okés, thx!
más. szerintetek eladásnál befolyásolja az árat, hogy le van-e mosva a gép/traktor, vagy mindegy?
-
luise178
tag
Rájöttetek már, hogy a silókból hogy lehet eladásra kiszedni a terményt?
-
lacibacsi
addikt
válasz
speedernet #165 üzenetére
Egy igazi művész a munkásod!
-
XmoD
senior tag
Itt meg alacsonyabb felbontásban volt a fraps miatt. Es 64 bites a kartya x8-as sinnel.Gt630bol nagyon nem mindegy amugy a chip se. Pl az enyem gk208 azaz mar kepler. A fermisek sokkal gyengebbek. Ugye a fraps megfogja es csak 30 fps felbontassal engedtem felvenni.. De holnap nekiugrasztom maxon es azt is feldobom.
-
vhw
addikt
Hirtelen rákeresve akkor a te videódat linkeltem volna
Szerk.: na ha eddig nem is volt linkelve, akkor itt van mégis; Farming Simulator 2015 (first run test @ GT630)
olivera88: a 610-et inkább tényleg hagyd. Bár ajánlottak neked a vga-s topikban pár erősebb használt kártyát, de ha mindenképp újban gondolkodsz, akkor a gt 630-as megtenné. (bár nem tudjuk a monitorod felbontását - de ha a kollégához hasonló 1280x1024-es felbontáson menne, akkor elfogadhatónak néz ki)
PCX-en ~13k-ért már van passzív hűtős Asus gt 630 (link)
-
fRooStzzZ
senior tag
Ha gondoljatok, csinaltam egy szervert.
-
larpi
tag
Ez úgy kell venni hogy, amit te tankolsz (üzemanyag, vetőmag, stb) azt csak te fogyasztod. A felvett munkás az rendezi magának ezeket a dolgokat, persze a te pénzeden. A munkástól a gépet mindig azokkal a töltési szintekkel kapod vissza, mint amivel oda adtad. Tehát a melósnál sosem fogy ki semmi.
-
dokee78
félisten
válasz
olivera88 #135 üzenetére
9600GT 512MB GDDR3
1024-ben simán fut akadás nélkül.
Mit számít itt a az fps?
Ez nem egy Battlefield vagy CoD.
30 fölött legyen oszt cső.
Very High,élsimítás anozotróp szűrés 8.
30-40 fps.Érdekes,ha én vetek akkor fogy a mag a gépből.
Ha raállítok egy munkást vet,de nem fogy a mag.Tetszik ez a koszolódás.
-
apach
senior tag
no. ismét kis infó.
bolt. gyors klikkel 2 szer megveszed a cuccot ami kell.
3 gombot benyomod, akkor tempomat van,
a gépekre elég nehéz súly kell, és némileg leszorítja az orrukat, így nem nagyon megy kifelé kanyarokkor, de, azt is észrevettem, hogy nagyobb sebességeknél csinálja csak hogy kimegy, vagy akkor, ha nehéz felszerelés van felcsatolva hátul, mint a kezdő vetőgép pl. a Lambo fehér gépet megvettem, nagy 60 pár ezres kultival szépen gond nélkül megy a kultizás 2 földön. Mint írtam, teszt van, és így 2 milla felett volt a lóvé. időt viszont a növekedésnél, nem tudom lehet e vagy hogy hogy kell.1-2 dolog kivételével, mindent eladtam.
jah, a lambo orrán, 1600-s súly van. -
Vityaa
tag
Sziasztok,
feltelepítem a giants editort, majd elkezdeném betölteni a gyári mappot (Bjornholm). Editor működése leállt. Ujraindítom ugyan ez, ujra telepítettem, akkor sem jó. Mi a baj?
-
lacibacsi
addikt
válasz
speedernet #148 üzenetére
Nem tudhattam. Nincs Titanium pack-om...
-
zsiz
őstag
ezt csináljátok utánam
-
fRooStzzZ
senior tag
Most azt tenyleg nekem akartad cimezni, vagy csak en nem ertem a mondandodat?
Tudom en, hogy az ilyen bugok a tores miatt is lehetnek, illetve a nem rendes verzioktol... lsd 2 click...
Hal ehet, akkor mar inkabb codex reloaded vagy bb.. Es talan elkerulheto belole sok marhasag.
Es mint lattad, en is egybol mentem megvenni a jatekot, es nem tortekkel szarakodtam, majd ilyen olyan himihumi "dlc"-ket felpakolva sirtam a forumon, hogy hat mert nem megy.
Megvettem, cd betesz, elindit, a jatek sir az 1.1 patch miatt, telepit es jatszik..
Szoval szerintem olvasd el a fentebbi hsz-od, es az en hsz-aim, es utana gondold at a mondandodat ujra. -
apach
senior tag
nah szal. Újra indítottam a gamet fullon, kivéve élsimítás vagy mi az a 2 beállítás ami alapból 2-2 értéken van. az nekem fullon volt, visszavettem 2-2 re, és igen szépen megy a game így 1440x768 on.a gépem konfigját nagyjából leírtam. vagyis asszem a lényeget. 512-s a vga-m és low profilos. ez kimaradt.
-
speedernet
aktív tag
A széna forgatás az katasztrofális a Pöttinger forgatóval!! Levágtam egy jó nagy területnyi füvet és a 6 m es forgatóval kell 1000 et fordulni!!
De a széna animáció ahogy hátra dobja az nagyon tuti!
-
lacibacsi
addikt
Valaki próbálta már a gyári pickup-ot? Eszméletlen jó. Már ha driftelni van kedved. Mert igazából csak arra jó. Egyszerűen nem lehet vele normálisan kanyarodni. Ész megáll...
Más. A munkaerővel kimondottan elégedett vagyok. A 13-ban ugye irányba állítottad és ment. Ha nem jól céloztad meg a tábla oldalvonalát, akkor ferdén dolgozott. De itt mintha igazodna a tábla széléhez. Persze azért várom az autotractor mod-ot, az lesz majd az igazi, de addig is sokkal jobban megy ez a munkás, mint a másik.
-
apach
senior tag
válasz
fRooStzzZ #101 üzenetére
Nah. akkor hozok gyorsba egy más forma példát. Lásd ETS"-t. Feltelepíted a játékot, sőőt, eredetit kapsz, de. Van egy idő limit beépítve olyankor, hogy egy ideig megy a game fullon normálisan stb, de, egy idő után leáll és kéri a kulcsot. Mármost, lsnél se ártana egy ilyet bevezetniük, hogy letölthető lenne az oldalukról, aztán egy ideig játszhatnál full rendesen mint ha megvetted volna stb. Tudom tudom. Ls13 nál volt Demo, ez ahhoz hasonló vagy épp egyezik a 2. Nem érdekel. Lényeg, hogy lehetne egy ilyen, vagy újra ilyen lsnél. Sokkal többet érne.
No. Gépem 2.91 dual i3-s proci, 6 g 1333mhz rammal, terra sata 3 vinnyogó, N210 Gigabyte vga. 1440*768 max felbontású Monival. Szépen fut alapon, de, feltolom most maxra a vga-t hogy meddig és hogyan bírja.
Még ennyi a warezhez. Azzal NINCS problémám, ha valaki kipróbál benne mindent, de, hibák miatt NE kezdjen el nyivákolni, mert nyilvánvaló az oka a tört gameknél. Azzal van nagy bajom, és az durrantja el az agyam, ha több mint 1 hónapot törttel játszik valaki.Miért kap el ilyenkor az ideg?? Egyszerű a válasz!
Azért, mert ha tetszik, akkor vegye meg, pláne ha NEM drága a game! Emellett, ha megvesszük, adott a lehetőség a fejlesztőknek, hogy akár patchban, de akár a következő game verz kiadásánál többet tudnak kihozni a pénzből. Mert hát, lássuk be. Minél több a bevételük, annál több áll rendelkezésükre a minél jobb minőségű játék kifejlesztésére. Mi nem tudhatjuk azt, hogy egy game motor ha mástól megveszik, mennyibe kerülhet pl akár. Ezért, ha minél többen megveszik, annál több az esély a lehető legjobb minőségre a max következő kiadásnál. No ezt lehet megkutyultam, de remélem érthető amit mondani akarok ezzel.
Most elmondom, hogy ls11 tört volt nekem, kb 1 hónapig. Igen ám, de utána megvettem, és nem hogy 1-t, hanem 3, azaz HÁROM EREDETIT vettem belőle. LS13 ból csak 1-t vettem, mert szerintem drága volt. Olcsóbb a 15, ezért nem hiszem, hogy némi diák munkával, vagy épp 2-3 óra plusz melóval a cégnél ne lehetne az árát kihozni valakinek!
Igazam van, vagy igazam van??
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!
Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem.
-
Gaben06
tag
Sziasztok.
Ma meg vettem Én is a játékot.
De telepítés után az aktiválásra rányomva ez a hibaüzenet fogad.
Sikertelen! Nincs profil hozzáférés!
Tudja valaki mi a teendő? Köszi.
Üdv.
-
larpi
tag
Néhányan azt írják a fórumokon, hogy azonos konfigon a 2015 simábban fut mint a 13.
-
olivera88
veterán
Ez a VGA szerintetek elég lesz a játékhoz? [link]
-
zsiz
őstag
szerintetek melyik bálázót érdemesebb megvenni? el lehet adni a bálákat vagy csak az állatokhoz felhasználni? ha el lehet adni, hol? vagy hol lehet/érdemes őket tárolni? (nem tűnnek el? '13-ban nekem nem egyszer előfordult..)
-
Magnum PI
tag
Aki esetleg Nyíregyházán szeretné megvenni annak van egy rossz hírem. Ma sem lesz kapható. Berendeltek 30 db-ot és mivel tegnap szünnap volt, ma pedig kamion stop van így legjobb esetbe holnap érkezik meg. De erre sem tudtak biztosat mondani. Szóval az akció sem lesz már érvényes...
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
jozsi252
veterán
Páran írtátok a topicba hogy Tescot felhívtátok hogy az adott egységbe van-e FS15. Na most én a Tesco oldalán keresgéltem telefonszámokat, de csak központit találtam. Hol tudom megnézni hogy pl. xy Pesti Tesconak mi a telefonszáma?
-
zarew
senior tag
Na a rothadás kikapcsolható menüből,van má rmod is bőven. Eddig tetszik!
-
XmoD
senior tag
válasz
#10234880 #109 üzenetére
Őszinte leszek. Ilyen témával keress másik fórumot. Én és még jópár ember nem nagyon nézzük jó szemmel a warezt. Játszani szeretnél? Vedd meg. A mai világban ha valamit nagyon akarsz költessz rá. Az a 4k nem vág senkit padlóra és ezzel támogatod a következő játékot. Vagy ha sokallod az árát vársz a megjelenéstől számítva 1-2 hetet, hónapot és megjelennek majd az olcsóbb alternatívák.
On: Nem dobunk össze egy értelmes összefoglalót a topicnak ?
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #108 üzenetére
nem,. de érdekes, hogy mér csinalja azt,amit irtam,. de másnál meg nem,.
-
XmoD
senior tag
A rengeteg bug ellenére nekem jobban teszik mint az elődei. Remélem hamarosan kijönnek a frissitések amik javítanak rajta. Sokkal jobban optimalizált mint a 13. Ezen a konfigon repül.. Dedikált szerver is jó ötlet volt tőlük. Erősen gondolkodom h. egy gépet befogok csak erre h. tudjunk normálisan multizni.
HP Elite 8000 SFF
CPU: E6300@2,8GHz
RAM: 2x1GB 1066 DDR3
HDD: WD1500HLFS
GPU: Gainward GT630 1024MB DDR3( PCIe x8)
OS: Windows 7 Home premium N (32bit)Resolution: 1600*1200
All settings : High
2x Multisampe antialiasing
2x Anisotropic filteringFraps benchmark :
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
242, 4743, 28, 62, 51.023 -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#10234880 #100 üzenetére
Pedig jo lenne bevezetni, ilyen olyan bugokat / kifagyasokat a nem eredeti jatekokba.
Ami engem eddig erdekelt, azt meg is vettem.. Ami nem erdekelt, azzal ugy sem jatszok ha fel van torve ha nem...
1-2oras limitet siman beletennem a jatekokba. Az alatt az ember el tudja donteni, erdemes-e megvenni vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest