-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trakyka
csendes tag
válasz
gnagydani #2666 üzenetére
Megpróbáltam amit írtál, de az a baj, hogy semmilyen ikon nem jelenik meg. Lehet h a moddal lehet valami baj mert a beállításnál megnéztem a modokat és nem találom köztük pedig ugyan úgy csináltam mindent mint a többi moddal. Ha te használod ezt a modot tudnál küldeni egy linket, mert lehet, hogy csak rosszat szedtem le köszi
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gnagydani #2565 üzenetére
A fruit_density.grle egy átkonvertált .jpg ami fekete-fehér alapon mutatja 2D-ben a játék engine-nek, hol van vetett rész. *Elméletileg* üres földeknek kellene lennie, bár úgy emlékszem az első indításkor kimásolja a savegame-be a fruit_density-t. Meg kell nézni, backup legyen a mapról.
A másik lehetőség GE-ben, hogy legfelső menüsorban kiválasztod a Texture Foliage Paint Mode-t, bal oldalt a legördülő listánál megkeresed az adott terményt (wheat/barley/...), bejelölöd CSAK a 0-ás értéket, és jobb gombbal nekiállsz törölgetni. Ha kész, rámentesz, újrazipeled, kipróbálod. (Ctrl+egérgörgő fel-el tudod nagyítani a kört).
Szerk: ne töröld a fruit_density.grle-t.. Hülye ötlet volt
Javaslom a 2. megoldást.
-
McEacrhan3
tag
válasz
gnagydani #2526 üzenetére
Köszi szépen. Megpróbálom.
Más:
Valaki használja itt az autoTractor modot? Én nemrég próbáltam ki, és elég nagy csalódás. Az autoCombine, szinte tökéletesen működik, viszont az autoTractor-t amikor bekapcsolom 60FPS-ről, 18-20 FPS-re esik le. Játszhatatlan a játék amíg működik. Hiába van 12 GB ramom.
Valaki tud valami jó kis módot, amivel gyorsabban művelhetem meg a szabálytalan alakzatú földjeimet. A CousePlay-t használom, de az nem valami hasznos ilyen földekre. -
őstag
őstag
válasz
gnagydani #1025 üzenetére
Ez elképzelhető, nyilván az általad próbált eszközök nem ismerik ezeket a termékfajtákat. Vagy keresni kell olyan kanalat a rakodóhoz ami kezeli őket (nem tudom van-e már ilyen, 2013 -hoz volt), vagy az önjáró takarmánykeverőt kell használni, az felszedi tárolóból is a füvet és a szalmát.
a leírás szerint ez a szállítószalag kezeli, én még csak faforgáccsal próbáltam
-
őstag
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest