Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
trakyka
csendes tag
válasz
gnagydani
üzenetére
Megpróbáltam amit írtál, de az a baj, hogy semmilyen ikon nem jelenik meg. Lehet h a moddal lehet valami baj mert a beállításnál megnéztem a modokat és nem találom köztük pedig ugyan úgy csináltam mindent mint a többi moddal. Ha te használod ezt a modot tudnál küldeni egy linket, mert lehet, hogy csak rosszat szedtem le köszi
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gnagydani
üzenetére
A fruit_density.grle egy átkonvertált .jpg ami fekete-fehér alapon mutatja 2D-ben a játék engine-nek, hol van vetett rész. *Elméletileg* üres földeknek kellene lennie, bár úgy emlékszem az első indításkor kimásolja a savegame-be a fruit_density-t. Meg kell nézni, backup legyen a mapról.
A másik lehetőség GE-ben, hogy legfelső menüsorban kiválasztod a Texture Foliage Paint Mode-t, bal oldalt a legördülő listánál megkeresed az adott terményt (wheat/barley/...), bejelölöd CSAK a 0-ás értéket, és jobb gombbal nekiállsz törölgetni. Ha kész, rámentesz, újrazipeled, kipróbálod. (Ctrl+egérgörgő fel-el tudod nagyítani a kört).
Szerk: ne töröld a fruit_density.grle-t.. Hülye ötlet volt
Javaslom a 2. megoldást. -
McEacrhan3
tag
válasz
gnagydani
üzenetére
Köszi szépen. Megpróbálom.
Más:
Valaki használja itt az autoTractor modot? Én nemrég próbáltam ki, és elég nagy csalódás. Az autoCombine, szinte tökéletesen működik, viszont az autoTractor-t amikor bekapcsolom 60FPS-ről, 18-20 FPS-re esik le. Játszhatatlan a játék amíg működik. Hiába van 12 GB ramom.
Valaki tud valami jó kis módot, amivel gyorsabban művelhetem meg a szabálytalan alakzatú földjeimet. A CousePlay-t használom, de az nem valami hasznos ilyen földekre. -
őstag
őstag
válasz
gnagydani
üzenetére
Ez elképzelhető, nyilván az általad próbált eszközök nem ismerik ezeket a termékfajtákat. Vagy keresni kell olyan kanalat a rakodóhoz ami kezeli őket (nem tudom van-e már ilyen, 2013 -hoz volt), vagy az önjáró takarmánykeverőt kell használni, az felszedi tárolóból is a füvet és a szalmát.
a leírás szerint ez a szállítószalag kezeli, én még csak faforgáccsal próbáltam
-
őstag
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Javaslom a 2. megoldást.