Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
guppi2
tag
A kivágott fákat ezzel a módszerrel viszem a darálógépbe és addig a géppel megtartatom benne amíg át nem ülök a darálót meghajtó trakiba és el nem indítom a darálást.

[link] -
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A Jenz alternatívájaként itt egy villám gyors masina: Bruks. Elég durvának tűnik, nem próbáltam.
-
tembopapa
tag
Üdv a gazdálkodóknak!
Kérdésem, bolti magyar nyelvű gamet tolok de Bjornholm mapon van egy csomó terület ami nem az enyém és mégis árpát jelez rajtuk a térkép. A számuk: 9,12,13,26,27,37,38. Ha vmit tudtok erről lécci osszátok meg!
-
guppi2
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Jól tudod. De én az út menti fákat vágom ki, hogy a vetőgépeknek és a fűkaszának ne legyenek útban. Elég fárasztó kaszálás közben kerülgetni őket.Ki tisztítom a földek széleit is.
-
guppi2
tag
Ha a térkép túloldalán vágok fát akkor ledaráltatom ezzel a jószággal :[link]
Egész fákat egyben nyeli le, csak győzze az ember a pótokat cserélgetni.
Az a hibája, hogy mikor belépsz a játékba akkor szétdobálva találod meg és nem ott ahol hagytad. Esetleg tudnátok abban segteni, hogy ezt hogyan lehet megszüntetni?
itt egy kép is.
A liebher rakodóval hordom bele a fákat egészbe. -
guppi2
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
A ScorpionKing csak a fenyőt vágja nem?
-
guppi2
tag
Itt egy jó kis mód a fa kitermelésére:

[link]
Én ezt használom. Kézivel kivágom és ezzel a monstrummal a fatelepre viszem szőröstől - bőröstől.
Pillanatok alatt össze lehet a zsét szedni. -
olivera88
veterán
Felpakoltam a friss kis Liebherrel a fát.

De h lerakni hogy fogom vele azt nem tudom.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Amikor elkezdtek ezeket szorni, komolyan azt hittem ilyen lesz a 15. De sajna csalodnom kellett.

Szerintem elsok kozott voltam, aki megvette a jatekot. Mar az akcio kezdete elott ejjel vegig jartam vagy 4 pesti Tescot, de sehol sem volt. Masnap deloltt az Egomi Tescoba megtalaltam, de el is ment a kedvem
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egesz jo..
Szolj ha kesz van, akkor ujra teszem a jatekot.
Csereltem gepet is, rendszert stb es azota meg majdnem full ures.
Csak az alap progik vannak fent.
1TB cuccom repult, mert nem tudtam a rendszer particiot megformazni, telepiteni stb, es ossze kellett hozni ujra a particiokat, majd szetosztani. Azt hittem hulyet kapok, mikor ranyomtam az OK gombra, hogy torolhet.
Se masik gep nem volt amit hasznalhatnek, se vinyokon annyi hely, hogy a fontos dolgokat legalabb lementsek rola. De ez van. Csak a kanadai kepeimet sajnalom.
)
Mar csak azt varom, mikor fog ugy dagonyazni a sarba a traki, mint anno az elozetes bemutatokban voltak.
Vagy ilyen sose lesz belole??
-
Gegmen
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jól néz ki.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Van pár képem egy készülő mapról. Vélemények?
-
Gegmen
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké és köszi.

-
Gegmen
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
És hol?
-
Gegmen
csendes tag
Sziasztok.
Nem tud valaki olyan fa ültető gépet, amibe több fa fér, mint a gyáriba.

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Nekem ugyanúgy futott a korábban "virágboltban" beszerzett példány, mint a mostani "gőzfelhős". Én hardver gondra tippelnék, esetleg illesztőprogram.
Illetve még 1 dologra : Documents/..../MyGames/FS15/Inputbindings.xml -t kitörölném a francba.
-
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát ezen már túl vagyok!
Akkor magamnak köszönhetem a problémát! -
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Ha letöltött, akkor nem igazán kellene ezt híresztelni, mert a PH!-n tilos a warez. Szóval ha erre jár egy moderátor és kapsz egy kis büntit, akkor ne lepődj meg.
-
őstag
őstag
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Ez a driver van fent?
-
őstag
őstag
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Azt nem írtad a játékot frissítetted-e. Itt az 1.2 patch hozzá ha dobozos a játék. A steam -oe magától frissülne.
Van egy log.txt nevű fájl a .../Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015 mappában
Ezt nézted már, hogy ír-e valamilyen hibát? -
őstag
őstag
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Ezt próbáltad már?
Black screen error fix
Before undertaking this fix, I recommend that you make a backup of your “inputBinding.xml” file that we will be modifying here. That said, navigate to “My Documents/My Games/FarmingSimulator2015” and open “inputBinding.xml” in notepad.
Locate this line….
<input name=”MENU_ACCEPT” category=”MENU” key1=”KEY_return” key2=”” button=”” device=”0″ mouse=”” visible=”true”/>
Replace it with this….
<input name=”MENU_ACCEPT” category=”MENU” key1=”KEY_return” key2=”” button=”BUTTON_1″ device=”0″ mouse=”” visible=”true”/> -
XmoD
senior tag
válasz
üzenetére
ne a kartyat csereld hanem a drivert csak....
Siman tolts le egy ilyet Automatically Detect and Install Your Driver-t -
kerepcsabi
csendes tag
SOS!
Feltelepítettem a játékot, de indítás után csak hang van kép nincs.
Új alaplap/ASUS H81M-K/+proci/INTEL G3240/ (prociba integrált videókártya)+4 GB RAM
Elvileg a legújabb driverek vannak fent.
Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
n0tr3adY81
aktív tag
Szépen lassacskán elkészülget...

-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ha valaki kedvet kapott mapszerkesztéshez, esetleg kijavítaná Wildgreen kollégának a mapot, leírtam a lépéseket. Én sajnos idő hiányában nem tudom vállalni.
A történet a következő : letöltöd, felrakod a Giants Editor 6.0.3-at.
A mapot kicsomagolod valahova (később újra kell tömöríteni), majd megkeresed a map/map.i3d file-t és megnyitod GE-vel.A lépések:
Elöször ki kell törölni a füvet:Ehhez a felső ikonsorban kijelölöd a "Terrain foliage paint mode"-t.
Bal oldalt a scenegraph alatti listában megkeresed a Foliage Layer painting részt. Itt a legördülő listából kiválasztod a grass-t, majd az egér jobb gombjával nekiállsz törölgetni.Szántóföld létrehozás:
Szintén "Terrain foliage paint mode", Foliage layer painting részben pedig "terrainDetail" és csak az 1,4,5 számok legyenek bejelölve. Az egér bal gombjával tudod festeni a szántót.A Brush radius résznél pedig az "ecset" méretét, illetve alakját (kör / négyzet) tudod állítani.
Ha kész vagy: mentés, winzippel újracsomagolod, és visszamásolod a modok közé.
-
olivera88
veterán
Az Adaptive Vsyncet van értelme bekapcsolni? Állítólag jobb lesz a FPS tőle.
-
GrooveHero
addikt
A great demand teljesen random, ugye?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Modai.lt : letölt, megnézm, kipróbál. Megnyugtatlak én se értek litvánul

Dumesti mapot javaslom lecsekkolásra.
-
Wildgreen
aktív tag
A siló dolog megoldódott!! Fel gyorsítottam az időt és magától letakarta aztán megerjedt és már el is tűnt róla a nejlon!! Most már csak a földeket kéne valahogy megoldani mert mire felszántok akkora területeket elmegy vele több nap!!

-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Játszom egy nagyon jó kis mappon de két problémám is lenne! Amúgy erről a map-ról van szó:
http://www.modhub.us/farming-simulator-2015-mods/agriculture-extremely-v1-1/
Szóval az első hogy 3 föld van bevetve a többin fű van! Nagyon hosszadalmas lenne felszántani mindet! Nincs erre valami megoldás amit munkás is tud csinálni? Vagy olyan vetőgép amivel fűbe automatic lehet vetni?
Második problémám hogy tele van a siló tároló minden 100% még sem engedi letakarni! Ehhez van kép is!!
Jó lenne a problémát megoldani mert tényleg jó map! Teheneknek lehet répát darálni, a disznók mozognak az ólban stb..! Előre is köszi a segítséget!! -
GrooveHero
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A modhoster szerepel az általam linkelt fórumtárs hsz-ben, a modhub.us-en mind azok vannak, ami az összes többin, amiket egy nap kb 25x nézek, a másik meg litván, egy qrva betüt se értek

-
tembopapa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi!

-
tembopapa
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi!

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
tembopapa
tag
Sziasztok,alapkérdésem a következő, a 13 modjai jók a 15 höz vagy célszerűbb a saját - 15 höz készült - modjait használni? Ha tudtok tegyetek ki tuti modos linkeket lécci!
Előre is köszi!
-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Ahogy múltkor is írtam, annyit változtattam a játékon, hogy a kanál kapacitását megemeltem 4500-ról 20.000-re. De az a gond, hogy nem tudom kiüríteni a betonbunkert. Van a betonfalak között még 70 ezer liter siló, de a földön nem látszik semmi. És új cuccot nem tudok ide burítani, mert úgy érzékeli, hogy még mindig van ott siló. Ezzel mit lehet szerintetek kezdeni? -
törölt tag
háát,nemtudom,de érdekes,. de amugy is már mind1. merha el is indul, kicsit eléggé fog szaggatni még alap grafon is,. vagy a ram miatt,mert csak 4 van, de nemsoká,mert akarom pár nap mulva bőviteni 8-ra,ha lehet. vagy a 2.20ghz-s proci a baja.
csak az lenne a kiszarás,ha a proci lenne a baja, akkor a fater gépén mért nemszaggat, majd csakhogy alap grafon, ami pedig 1.80ghz-s proci -
PitLee
őstag
Könnyű fokozat , BjornHolm térkép
Áldozatok 2 fa kb 18méteresek és én

Eljárás:
V1.2, módok nélkül, valós idő (x1)
Gépparkkal felvonul és játék elment, majd pedig minden teszt végén kilép-betölt és következő teszt,
közben képernyőfelvételt készít.
Csúcs nélküli fánál, láncfűrésszel addig vág apránként, míg már nem tűnik el a vége, kb 20-30cm-es darab a földön maradt.
Az árak nem 100% pontosak, mert pár perc alatt gondolom géphasználat hol -5 és -30 volt az egyenlegem amit a képek alapján levontam kb, a legkisebb helyértéknél meg nullát írtam nem kerekítettem.Tó
2 fa ágakkal egész (láncfűrész) 15940
2 fa gallyazva egész (láncfűrész) 19020
2 fa gallyazva egész csúcs nélkül (láncfűrész) 26750
2 fa gallyazva(kb 6m) 3 darabban (láncfűrész) = 37030
2 fa gallyazva(kb 3m) 6 darabban (láncfűrész) = 32360
2 fa gallyazva 6 méter (3db) (SC) = 37060
2 fa gallyazva 3 méter (6db)(SC) =31100Vonat
A vonatnál az első szám a sárga-fekete keretbe "beborított" fa ára, a második szám a közvetlen utána elindított szerelvény (beérkezésekor) kapott összeg.2 fa ágakkal egész (láncfűrész) 10300/20610
2 fa gallyazva egész (láncfűrész) 12360/24740
2 fa gallyazva egész csúcs nélkül (láncfűrész) 17610/35240
2 fa gallyazva 3 darabban (láncfűrész) = 24230/48500
2 fa gallyazva 6 darabban (láncfűrész) =20730/41520
2 fa gallyazva 6 méter (SC) = 24310/48640
2 fa gallyazva 3 méter (SC) = 20220/40450Jenz
Fa láncfűrésszel kivág majd beletuszkol a faaprítóba.
gallyakkal = 10200 liter
gallyazva = 10280 literA műveleteket igyekeztem minél gyorsabban elvégezni, a fa árak milyen ütemben változnak nem tudom.
Az elb..tam jogát fenntartom.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Westbridge Hills-en nincs ilyen fícsör. Ott mindent csak egyféle módon adhatsz le.
-
GrooveHero
addikt
Na akkor mi is van ezekkel a vonatokkal? Westbridge Hills-en is el lehet küldeni?

-
őstag
őstag
Még egy a favágás témához.
17 fa 54 x 6m -es darabra felvágva 84.270€ A végek is benne voltak.
Nem érdemes 6m -t vágni, túl sokáig kell igazgatni rakodásnál ezzel a pótkocsival. És ennyire megrakva már borulékony is.Ugyanez a 17 fa 8m -re vágva kb 40 db lett volna. Azt két kanyarban el lehetett volna vinni. Értékre nagyjából hasonló lett volna. A rakodás meg kevesebb ideig tart. Szóval a 8m hatékonyabb. Legalábbis ezzel a pótkocsival.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
sajnos próbáltam mindenhogy,.mind 2féleképpen ugyanazt az ablakot kapom. egyátalán be se jön a játék,. csak win7-en de ott meg szaggat, hiába leveszem a grafikát , de mihelyt elindulok pár lépést,vagy megnyomom a gombot,hogy beüljek 1 gépbe,. kihal. kilép,. és mindig ugyanaz a hiba.

-
-
törölt tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
és HP G62-es [link]
vidikártya -
törölt tag
Sziasztok. ez a nyavajás farm 15 nem megy ezen a francos win 8.1-en?? az hogy a bánatba létezik??? mikor inditanám olyat kapok,hogy blabla,.... a paraméter nem megfelelő,, és megint blablabla.,..

pontosabban ezt kapom
-
GrooveHero
addikt
Jelenleg ezzel hordom.
Olyan k-t lehet vele összeszedni és lehet rá rakni rendesen, na

Elölre 7m-es, hátra 13m-es megy, de mivel 13m-t nem tudok vágni, ezért csak 7-et vágok, és rakom össze vissza. Aztán mikor megtellt először alig vártam, hogy vihessem eladni, aztán első kanyarban rotty.
Sajnos elfogyott a fám, ültetnem kell. Amúgy westbridge Hills-en nincsenek olyan nagy fák, legalábbis amiket ültettem, azokból kb 3-4 db 7m-es jön ki. -
őstag
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Jól gondolod és jól csinálod.
Ha feldarabolod akkor a vastag részek értékesebbek, de a vége is ér valami keveset, összességében ugyanaz a fa darabolva értékesebb mint egyben.Persze pótkocsin nem lehet 40m -es fákat egyben vinni. Ez inkább kezdéskor játszik amikor az ember láncossal vágja és traktorral hordja a fát és egyben dobja a tóba. Így veszít minden törzsön.
Próbáltam úgy is, hogy egy szállítmányban a nagy fák legvastagabb részét tettem csak a pótra, a következőben meg valamivel vékonyabbakat. A mennyiségek persze nem voltak pontosan egyformák, de nem volt érzékelhető különbség a rakományok ára között.
Azt kéne még kipróbálni, hogy melyik méret mellett a legértékesebb a fa. Gondolok itt arra, hogy a patch előtt a Scorpionkinggel 5 vagy 6m volt a max hossz pontosan már nem emlékszem, azóta 8m. Rakodni gyorsabb 8m -es darabokkal, viszont a félpótkocsi nem ehhez a mérethez van, így nincs is tele. Én úgy ítéltem meg, hogy 8m -en rövidebb idő alatt több fát tudok leszállítani, még akkor is ha ez több fordulót jelent a nyergessel. -
GrooveHero
addikt
Erről a vékonyodó végről csinálsz egy screenshotot, hogy hogy is van?
Mert én eddig úgy csináltam, hogy kb. 6-7-8 méterbe vágtam a fákat, kihozott belőle kb 3-4 darabot, azokat pakolom a kocsira és viszem eladni, tehát a komplett fát. Csak darabokban. Gondolom ennél többet nem lehet vele keresni, mint ahogy én csinálom, nem? -
őstag
őstag
Kipróbáltam melyik helyen ér többet a fa. Egy átlagos 16m körüli fenyő legallyazva de a vége meghagyva. Mentés majd fatelepen elad, 1438€
Kilépés, állás betölt majd a tóba bedob 2194€ Tehát pont fordítva van mint ahogy neked mondták, ráadásul több mint 50% a differencia ami jelentős.
Kilépés, állás betölt, végét levág majd tóba bedob 2946€ Ez még plusz 25%Nem három ugyanolyan fa, hanem pontosan ugyanaz az egy fa volt a tesztalany mindhárom esetben.
Röviden dobja mindenki a tóba, de legallyazva és a vékonyodó végét is levágva.
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Melyik az új? Én a 3.51- nél tartok az december közepe felé jött ki
Én a .../FarmingSimulator2015 mappában lévő driveControl_config.xml -ben kikapcsoltam az összkerékhajtás panelt, nem látom értelmét. Nem tudom melyik gép az ami alapból nem összkerekes, esetleg ha azt öszkerekessé teszi az még érdekes lehet, de annak nincs értelme, hogy egy eleve összkerekes gépen kikapcsolhatom az elsőkerék hajtást. Kézifék se kell, meg a gear limitert se használtam még soha.Ha addig valaki nem próbálja ki és lesz egy kis időm letesztelem a fa árával kapcsolatos felvetést.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Köszi, ilyen tutorialt én is találtam. Nem jellemző, hogy működne, legalábbis a tutorial szerint biztosan nem. A Weidemann 4270 speciális eset a törzscsukló miatt. Gondolom emiatt nem csinálták még meg.
Átraktam '15-be, megvásárolható, és kb ennyiben ki is merül a funkciója. Viszont cserébe szépen néz ki

-
tembopapa
tag
Üdv a csapatnak,vettem egy Karcher mosót,letettem,melléáltam és nem történt semmi. Lehet hogy nem jó helyre tettem vagy egyéb gondja van? Aki tudja hogyan kell járművet mosni lécci írja meg,előre is köszi!

-
őstag
őstag
válasz
tembopapa
üzenetére
Szívesen.
Vannak még apró trükkök, kinek mi áll jobban kézre. Láttam lerakható rönk tartókat, elvileg bele lehet darabolni a fát a Scorpoinkinggel, és könnyebb felszedni, egyszerre akár többet is fel lehet. Én nem használtam. A kis Liebherre van farsúly mod, amivel 4db 8m -es törzset is fel tud emelni anélkül, hogy előre billenne. Stabilabb is vele nem farolgat annyit ezt használom. A rönkfogó nem jól tart meg ennyi fát, főleg ha van köztük elvékonyodó is az hajlamos elfordulni és nem férnek bele rendesen a rakoncába. Érdemesebb kettesével rakni őket. Lejtősebb terepen meg lehet hagyni egy-két törzset magasabbra és melléjük feldarabolni a fát, nem gurulnak el és felszedni is könnyebb. Az is jó módszer, hogy a Scorpionkinggel a kivágott fákat egy helyre vontatod és ott darabolod fel őket egy kupacba. Ha sok a fa akkor egy darabig könnyebb felszedni őket, megtartják egymást. Olyan 16db vastagabb törzs fér el kényelmesen a nyerges póton, ezt hamar fel tudod szórni rá. Volt, hogy sikerült feltenni 19 -et is de nem éri meg, sokat kell igazgatni, esetleg kanyarban leesik.Amikor még csak láncfűrészem volt, akkor legallyazás után egyben raktam fel a törzseket a traktorral a pótkocsira, a vékony végüket hátrafelé kilógatva. Így még több fér fel mint vastag egyenes törzsből. Rátolattam a tóra, és a végeket lefűrészeltem, azok belepotyogtak a vízbe. A végek nélkül értékesebb a fa. Utána már csak bele kellett tolatni a többivel a vízbe. 50-60 ezer körül fizetett egy kanyar ha jól emlékszem. A Scorpionkinggel és a kis Liebherrel már óránként 120 -150 ezer értékű fa is kitermelhető (felrakodva, leszállítva). Gyakorlattól is függ, meg, hogy milyen terepen vágsz és mekkorák a fák.
-
őstag
őstag
válasz
tembopapa
üzenetére
Ha alap térképeken játszol akkor a fakitermelésre a Bjornholm jobb.
Ha csalás nélkül akarod nyomni akkor az egyetlen értelmes lehetőség kezdeti tőke megteremtésére a fa. Persze ha beírsz pénzt akkor mindegy.
Ültetni nem kell, rengeteg a fa. Az erdős altalajon nagyobbak nőnek mint a sziklás füvesen. Persze ott is akad egy-egy nagyobb de ritka. Erdőben simán vannak 40m -es fenyők. Csak fenyőt érdemes vágni, a többi szívás és nem is fizet annyit. Kezdetben láncossal tudod vágni, később ha telik rá a nagy fakitermelő gép (Scorpionking) sokkal hatékonyabb, de az csak fenyőt vág. Kezdésnek a tó körüli fákat érdemes becélozni, egy kis homlokrakodóval beledobni a tóba. Ha legallyazod úgy többet ér. Tuskókat nem muszáj kiszedni, pénzt nem hoz, csak akadálymentesítés. A rakodógépekhez és a fakitermeléshez nem árt gamepad, gördülékenyebb a munka mint billentyűzettel és egérrel. A fatelepen sajnos nem jó a trigger magassága, a nyerges pótról nem veszi le a fát amikor eladnád. Érdemesebb a tóba tolatni, a pótkocsival (ésszel, mert könnyen ott marad) Illetve vannak modok amik billentik a fát. A forgács rosszabbul fizet, mint a fa, kezdetben hanyagolható. A gyári faaprító szeret kifagyni, felejtős.Én több mint 1,5 milliót csináltam favágással az elején, és még az erdők többsége érintetlen. Szóval ültetni lehet de nem szükséges.
Ha belejössz a gépkezelésbe, akkor a Scorpionkinggel a fa nagy részét egyből a pótkocsira tudod vágni, ami kicsúszik vagy leesik, azt feldobod. Rakodni traktor is jó, de kicsit alacsony, ügyeskedni kell vele, a pótkocsinak van olyan része ahol a rakonca közé fér a rönkfogó, ott könnyen tudsz pakolni. De nem tudod olyan magasra rakni, mint a kis Liebherrel. Az a legjobb fát rakodni. A vékony végeket nehéz felszedni minden rakodóval. A darus rakodás körülményes és lassú. A kis darus pótkocsit meg se vedd, amíg nem futja a nyergesre addig egyesével a traktorral vidd a tóba a fákat. Gyorsabb. A patch óta lehet 8m hosszúra darabolni a fát, ez a leghatékonyabb rakodás szempontjából.
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi.
Pavika Mi köze az UPK nak a bárhova billentés modhoz? Az eddig is volt.
Szerk: Jah értem már.
-
pavika
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Hali! Az universal Procces Kit-et a bárhova billentés módhoz használom. Kell is hozzá. A mód alatt írják is, hogy mihez kell használni.
- Platzierbare Haufen - bárhova billentés
- Apfelmod
- ROS Obst Und Beeren
- ROS LagerhallenPl. ha a bárhova billentés móddal szalmát öntesz egy kupacba, akkor elég csak oda állni egy bálázóval és gyárthatod a bálát egy helyben állva. Úgy mint a képen. 13-ba kipróbáltam, de nem sok értelmét láttam, mert ugye össze kell szedni előtte, hogy le tudjam valahova billenteni. Akkor meg már egyből bálázom.
-
tembopapa
tag
Üdv mindenkinek,kérem hogy aki nagyon vágja a fakitermelést az néhány alapdolgot tegyen közkinccsé! Az ilyen idősebb földhözragadt "bauerek" nagyon díjaznák! Hol lehet termelni,kell e ültetni, trágya v. permet kell e rá,mivel kell betakarítani stb. Köszi előre is!

-
GrooveHero
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
The UniversalProcessKit (UPK) is not a mod in the actual sense, but it extends to LS15 functionality to make it easier for modders to equip buildings with features. It does not matter if the building is to be placed anywhere or can be installed.
A Universal Process Kit (UPK) nem egy igazi mod, de funkcionálisan kiegészíti az LS15-öt, hogy a modderek számára egyszerűbb legyen épületeteket tulajdonságokkal ellátni.
stb...
ha kell, fordítom tovább, de szerintem ez a lényeg, tehát a képnek nem hiszem, hogy sok köze lenne ehhez a dologhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Starlink
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MÁV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Siman tolts le egy ilyet
Hát nem 120 x ra gyorsított idő mellett kell szántani.
Hány trakival szántasz? Én 3 al szoktam a nagyobb földeken.
és laposnál cserélni nemlehet.