- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
[-HERO-] #2498 üzenetére
Ha fogadsz munkást a kombájnra is, akkor szerintem a legjobb, ha a CoursePlay-t használod a FM helyett.
Különösen a betakarításnál sokkal jobb.
Ha saját magad hajtod, akkor egyszerűen állítsd le a traktort föld végéhez érve (Shift + H), majd beállsz az új irányba és újra elindítod a követőt (ugyanúgy Shift + H). Egy darabig elszöszöl, de általában megtalálja a helyét újra. -
[-HERO-]
senior tag
A follow me modot be lehet úgy állítani hogy ha a kombájn balra fordul ne akadjon bele az őt követő pótkocsis traktorba?
Jobbra semmi gond nincs, balra rögtön összeakadnak.... -
olivera88
veterán
Megvettem New Holland FR 850 DLC-t.
Unalmas volt már a Big X
Remélem látszanak a képek.
Egész komoly hangja van motornak indításkor
, meg aztán is jó. Nekem tetszik, nincs vele gond sztem,
-
tembopapa
tag
válasz
VarGaB177777 #2487 üzenetére
Köszi!
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
VarGaB177777 #2489 üzenetére
Azért ez érdekes, ha a valóságtartalmát nézzük a dolognak akkor ez a része nagyon nem felel meg neki
De köszi az infót, akkor adhatom el a permetezőket -
[-HERO-]
senior tag
Műtrágyázás után még érdemes permetezni is?
Mert ha utánna elinditom rá a permetezőt akkor a munkásom megáll a géppel. -
VarGaB177777
csendes tag
ab3krampe:[link]
absramazonuf1801:[link]
claas lexionpack:[link]
upk:[link]
placeableheaps:[link]
fliegl dpw180:[link]
fruotfilltypetext:[link]
futószalag:[link]
alali modpack:[link]
miniwindmill:[link]
ropa euro tiger:[link]
drivecontroll:[link]én ezeket a modokat használom.és azért írtam új hozzászólást mert az előzönél tulléptem a szerkesztési időlorlátot
-
VarGaB177777
csendes tag
válasz
tembopapa #2485 üzenetére
Szia az alap mappon bjornhom-on játszok alali modpackkkal.miniwindmill,drivecontroll mod,ropa euro tiger,
claas 550/560 tt pack,fliegl dpw 180 bálás automata felszedő funkcióval,futoszalag pack(conveyor),fruittypeicontext mod,upk mod, placeable heaps,absramazoneuf1801,ar3krampe, -
tembopapa
tag
válasz
VarGaB177777 #2484 üzenetére
Szia,tetszik a végigjátszásos sorozatod,melyik pályán megy mert nekem ismeretlen,nincs meg és kellene. A géppark gondolom az Alali!
Üdv
Bocs,lemaradt hogy milyen modokat használsz?
-
VarGaB177777
csendes tag
Szaisztok!!
elkezdtem egy végigjátszás sorozatot a farming simulator 2015-ből módokkal főleg az alali modpack gépeivel. Ha valaki szeretné megnézni ezen linken elérheti:Farming Simulator 2015 végigjátszás
-
vacs
veterán
válasz
[-HERO-] #2481 üzenetére
Feldgrenzenerkennung.zip
Ezzel a moddal minden kultival lehet új területet létrehozni (nem kell ekével pöcsölni)! -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Bevetettem egy területet fűvel, most nem tudom felszántani, akkor sem ha be és kikapcsolom a terület korlátozást.
Hogyan tudom újra művelhető területté varázsolni? -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #2479 üzenetére
Persze, PV-ban adj egy emailt.
-
vacs
veterán
válasz
n0tr3adY81 #2476 üzenetére
Többen (több csapat) készített 950-es Axion-t, nem mindegy, hogy melyiket használod!
Utas moddal nem jutottunk semmire, sajnos! -
Palafi
aktív tag
Egyrészt élveztem ezt a fajta munkát, másrészt nem csak a koszolódás volt a fő probléma. Mint pár hozzászólással ezelőtt írtam, rengeteget kipróbáltam, és nem találtam tökéleteset. Nem ismételném meg az akkor leírt problémákat, mert most nem is ez a lényeg. Ebben pont az a leg jobb, hogy saját elvárások szerint alakítottam ki. Viszont a linket köszönöm, ki fogom próbálni, hátha jobb a többinél.
-
vacs
veterán
Ügyes vagy, de részben feleslegesen dolgoztál, mert van már olyan 950-es Axion, ami tökéletesen koszolódik, elöl/hátul dupla kerekes, belül minden kijelző és gomb működik (IC funkciók a szóköz gombbal jönnek elő), nyitható ajtó/ablak stb. Full igényes, jól is néz ki, mi már 2 hónapja használjuk (40 kép és 6 videó van a gépről), [link]
-
Palafi
aktív tag
válasz
VarGaB177777 #2471 üzenetére
Köszönöm!
Pedig kívülről csak a kerekek változtak egy kicsit. Ez tetszett meg, csak ezen a kerekek nem koszolódtak. Ebből indult ki az egész. Volt amikor már három traki volt egybe gyúrva. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2469 üzenetére
Köszönöm.
Már egyszer az AGS 1.2 szerkesztésével akartam foglalkozni, de a Giants Editor minden egyes alkalommal összeomlott. Azóta nem próbálkoztam vele.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Gratula
Ahhoz képest, hogy csak idén ismerkedtél meg a játékkal, nívós dolog, hogy saját részre már át tudsz alakítani egy gépet. Sokaknak egy év után még egy mod-telepítés is nehézséget okoz.. Hát még a megfogalmazásaKövetkező lépésnek akár jöhet is a mapszerkesztés alapfokon
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2467 üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
Bocs, rosszul írtam a kikommentelést, <<!- a sor elejére, -->> zárásnak.
A <specializations> -t pedig a moddesc.xml-ben találod.
Példa a specializations-re:
<specialization name="beleuchtung31" className="BEL3" filename="scripts/beleuchtungV31.lua"/>
<specialization name="zylinderV2" className="zylinderV2" filename="scripts/zylinderV2.lua" />
<specialization name="speedDisplayControl" className="SpeedDisplayControl" filename="scripts/SpeedDisplayControl.lua" />
</specializations>Példa az L10N pótlásra:
<l10n>
<text name="frontwork"><de>WorklightFront</de><en>WorklightFront</en></text>
<text name="rearwork"><de>WorklightRear</de><en>WorklightRear</en></text>
<text name="twins"><de>Zwillingsbereifung</de><en>TwinWheels</en></text>
<text name="frontloader"><de>Frontlader</de><en>frontloader</en></text>
</l10n>Ugye alapesetben legalább 2 db xml van. Az egyik a moddesc, ami egy kommersz leíró, illetve a moddesc-ben van még 1 xml-re hivatkozás, ami a (általában) a gép neve + .xml kiterjesztés.
Arra figyelj, hogy ami specializations-t törölsz, és tartozik hozzá még valami gépneve.xml-ben, ott is ki kell kommentelni. Törlést azért nem javaslom, mert ha valamit elrontasz, egyszerűbb visszatörölni a kommentelést, mint copy-paste-l az eredetiből másolgatni. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2465 üzenetére
Ezt a specializations-t merre találom, bocs ha nagyon láma a kérdés? A claas.xml nem tartalmaz ilyen sort, sorokat, a moddesc-ből pedig már kitöröltem minden erre utaló leírást, de nem tűnt el. Leírás hozzáadásához pedig még szerintem nem értek annyira, hogy jó is legyen. Teljesen amatőr vagyok ebben, a játékkal is idén találkoztam először.
-
Vityaa
tag
válasz
matyi012345 #2459 üzenetére
2013-ban ugyan ez a gond boxon. Külföldi fórumokon megtaláltam a választ. Van beépítve egy korlát. Ha jol emlékszem 100 szabad slot volt az elején és minden eszköz lefoglalt valamennyit. Ez azért van mert a boxban kevés a ram. Ezért van az hogy egy bizonyos mennyiség után nem tudsz több eszközt vásárolni. Sajna ez elég gáz mert igy nem tudod ki élvezni a játék összes lehetőségét.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy normális JD trakit 8 vagy 8R-est mert amiket eddig próbáltam egyik se volt legjobb a legtöbbnek a ikerkereket is egyik oldalon belülre lehetett feltenni csak és akkor a kerék már benne volta hátsó részébe a gépnek.
Csak ne valami sok MB-sat mert azokat nem szeretem sztem fölösleges olyan nagy méretű modokat csinálni még mappok-nál is. -
apach
senior tag
válasz
fefetheman #2230 üzenetére
Hi. No. Ismét megjelentem köztetek.
Eltűntem, csak kintről olvasgattam néha.
No. Az adott kép nekem is előjött, csak nekem nem volt épp telepítve a használt "ÚJ" VGA-m drivere.
Persze, kettőnk közt a különbség, hogy én csak behelyezése után este csináltam ls ben egy próbát.
De sejtettem lesz valami a driver hiány miatt.Fényévekkel lett valamilyen szinten jobb a kari.
Igaz, nem nVidia lett. Hanem AMD Radeon R7 250. 1 giga DDR5 Aktív hűtésű.
Előzőm egy Gigabyte N210 Low profile volt, elvileg 1 giga, de nekem 512-t írt a rendszer. Alap beállításon FPS durr 13-15 körülre, Ezzel Mediumon tolom lazán.nah, tehát nekem a driver hiány miatt tette ezt ki. (többi csak egyéb infó mindenkinek.
-
zsiz
őstag
válasz
matyi012345 #2459 üzenetére
ez már a 2013-ban is probléma volt x360on. ott sem találtam megoldást rá. de akkor ezek szerint a 2015-öt is így csinálták meg. biztos van valami oka.
-
matyi012345
őstag
válasz
n0tr3adY81 #2458 üzenetére
Na a gond ott kezdődik, hogy nincs PC-m
A laptopomon nem fog elmenni értelmesen. Meg ha lenne is..ezért kétszer megvenni az nagyon jó. Írok nekik ha senkinek nincs ötlete rá.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
matyi012345 #2457 üzenetére
Gondolom ezt a postot se xbox-ról írod.. Szerintem egy e-mailt megérne a giants supportnak, h wtf iz disz sit...Én első körben korlátra gondolok by Giants..Akár egy memória túlcsordulást megakadályozandó...Bár XBOX-on nem vagyok járatos, de amekkora
balf@szokzsenik, simán kinézem belőlük, hogy lekorlátozzák x mennyiségben a tárolható attachmentet.Van megoldás : PC, FS15 for PC, modding, üdv a normális FS világában
-
matyi012345
őstag
válasz
matyi012345 #2453 üzenetére
Kezd tele lenni a hólépőm kicsit vele..most már mindig sakkoznom kell, hogy mit adok el ha valamit venni akarok. Pedig csak 4 földem van amiből egy füvesített a silózó meg a tehenek mellett. 1 Kombájn, 5 traktor, 1 kamion meg kb 20 eszköz, 1 szélerőmű, állatkák. Állatot tudok venni, bár csak birkát meg tyúkot. Traktort, kamiont, eszközt csak akkor ha eladok. Nem tudom mit csináljak, most így eléggé nagy gondba vagyok ha erre nincs megoldás.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2455 üzenetére
Nem tudom lehet. Ezt írja nekem a logban ami hozzá tartozik.
Error: C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml(2). Error reading Attributes..
Error: C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml(2). Error reading Attributes..
Error loadVehicle: invalid vehicle config file 'C:\Users\FrezeR\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods//jd/JD.xml', no type specified -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2450 üzenetére
Próbáltam úgy ahogy a traktorokat kell, de sajna valamit elcsesztem, mert nem lehetett megvenni. Biztos a scriptek miatt. De azt meg nem nagyon tudom mit is kellene kitörölni. Sajnos kombájnra nincs külön leírás.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2448 üzenetére
Köszönöm!
Ha meg lesz a végeredmény, megírom, közzé teszem itt (ha esetleg érdekel valakit). -
FrezeR
senior tag
Mennyire nehéz átrakni egy kombájnt a FS13-ból FS15-be?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Egy csipet photoshop, némi nvidia dds plugin és kész a koszolódás.
Vagy más, .dds-t támogató képfirnyákoló program.Rutinosan kb 5 perces munka az egész, elsőre 10.. YT videóval együtt
-
Palafi
aktív tag
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő.
Ebben a csomagban lévő egyenlőre jónak tűnik, a szinét a "textury" mappa lecserélésével vissza is tudtam állítani. De még csak próbálgatom, koszolódni koszolódik rendesen. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2444 üzenetére
Gondoltam hogy így lesz, mert nagyon sokat kipróbáltam. Ez felel meg minden feltételnek egyedül, csak kicsit instabil. Ha privát üzenet formájában leírnád a kerék koszolódás beállításának mikéntjét, azt megköszönném. Mert akkor meg lesz ebből is a tökéletes verzió.
@ObiGabi: sajnos ez is "elmászkál." Oda kell rá figyelni, hogy hol állsz meg, már ért kellemetlen meglepetés. És nem mindenhol működik a visszaállítás funkció. Akkor csak az eladás lehet megoldás.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nincs "hagyományosan" hibamentes a te igényeid szerint
Ha már logban error free, akkor DIY modding
Magától odébb megy = szántásmód kontra enginehiba
Kerekei nem koszolódnak = 5 perc munka, te is meg tudod csinálni.
Föld végén nem fordul rendesen vissza = maptervezési hiba / engine hiba. -
Fel
addikt
válasz
matyi012345 #2440 üzenetére
Konzolon játszol?
PC-n úgy tudom nincs ilyen slotos probléma... Annyit lomot tudsz megvenni, ami egyszerre a bolt előtti placcon elfér. Ha betelik, elhordod a motyót, és vehetsz még, azaz nincs határ..olivera88: Semmi extra.. átszkinezett BigX...
-
olivera88
veterán
Valaki nem vette meg véletlen a New Holland FR 850 DLC-t? Ha valakinek megvan írna róla h milyen?
-
matyi012345
őstag
Üdv!
Az hogy lehet, hogy nem tudok megvenni három fűnyírót mert beteltek a slotok? Van egy dupla meg egy szimpla a biogas plant melletti traktoron, a birkák melletti kis Steyr-re így viszont már nem jut. Mi erre a megoldás?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
VarGaB177777 #2437 üzenetére
Elég régóta van kint több hibátlan Claas -->
-Lexion 770/780
-Jaguar 870/980
-Xerion 4500
-Xerion 3800 Saddletrac
-Axion 850/950
-Cargo Pack
-Scorpion -
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok!! találtam egy nagyon jó class lexion550/560tt kombájn pakkot . logban teljesen hibátlan
és most tesztelem mindjárt linkelem[Claas Lexion 550/560TT]
csak az árát átírtam hogy hamarabb kitudjam próbálni és ingame képet tudjak róla készíteni -
Patrick76496
őstag
válasz
n0tr3adY81 #2432 üzenetére
Mármint nem az aratási sebességre gondoltam, hanem amikor 2 föld között váltok. A betakarítási sebesség bőven jó, főleg, hogy általában munkásokat alkalmazok.
De mire erre is rájöttem még anno az LS2K11-ben, hogy munkást lehet alkalmazni.. Mekkora dolog volt. Csak abban a játékban még nagyon bugosak voltak, ha nem állítottam be őket pontosan, mindig átlósan értek a föld végére. Aztán már a 13-ban már jól megcsinálták őket, azóta meg nem fejlődtek (csak annyit, hogyha a kombájn ürítésre vár, a munkás nem kerül pénzbe). Kicsit javíthatnának még rajtuk, a föld széli fákban még mindig képesek felakadni, és van, hogy hagynak is ki területet. Utóbbi vagy a vontatott eszköz hibája, vagy a bot-é, hogy nem látja a teljes földet. Azért jó látni, hogy mennyit fejlődött ez a játék 4 év alatt.
Amúgy ti mit szoktatok vetni?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Itt egy Claas Dominator 88s aki szereti a régebbi gépeket!! Log tiszta csak a grafika nem tökéletes!! Főleg a vágóasztallal vannak problémák!!
[link] -
juszaka24
újonc
válasz
VarGaB177777 #2433 üzenetére
Így lett, ma meg is rendeltem neten, remélem hamar meg is kapom.
-
VarGaB177777
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #2432 üzenetére
Így van ahogy n0tr3adY81 kolléga mondja. az itt jelenlévő fórumozók megtisztelték azzal a giants software-t hogy megvették játékot ezzel segítve a fejlesztők munkáját.
Én is megvettem kb 6000 ft-ért a cdgalaxistól az eredeti farming simulator 2015-öt, és csak kipróbálás erejéig volt fent a virágbolti verzió, a megvétel után azt töröltem is. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Patrick76496 #2430 üzenetére
Persze. A Steam a mögöttes plusz szolgáltatásokat nyújtja. Érvényes ez single-re (már ha ezt érted offline-nak), multira, illetve steam-be offline jelentkezve.
Nálam 10-11 km/h-val mennek alkalmasint a kombájnok.. Már ha elindítom az FS-t.. Hova rohanni, nem Doom 3 ez
#2431 : Akkor húzz el a boltba és vedd meg, itt nincs warezes support
-
Patrick76496
őstag
válasz
n0tr3adY81 #2426 üzenetére
Bocsi, write only voltam, csak a betűs bugot kerestem vissza. Az automatikus update jól jön, de ha offline játszok néha, és a steam-es változat van meg, akkor is működik a játék?
Amúgy nincs valami lehetőség a kombájnok max sebességének a módosítására? Az elsőnél még viselhető volt a 26 km/h, de ez a 22 már nagyon lassú. Asszem még az LS2K11-ben és az LS2K13-ban is gyorsabbak voltak az arató gépezetek.
-
juszaka24
újonc
Lehet, hogy már más is kérdezte, de miért van az, hogyha felakarom telepíteni patch-et akkor azt az üzenetet kapom, hogy nincs feltelepítve a játék?
-
olivera88
veterán
Jó lett az 1.3 as patch is..
Gyári map, Westbridge. Próbálja ki más is h vesz egy Carrier tárcsát.
Felcsatoltam a T8 as ra és az egész szerelvény felrepült a levegőbe és fejtetőn landolt, aztán átfordult. Ez akkor lenne vicces ha hibásodnának a gépek ütésre, akkor egyből totálkár lenne az új gép.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Patrick76496 #2425 üzenetére
Párszor már leírtam, a mögöttes plusz szolgáltatások : automatikus update, bármennyiszer bárhonnan telepíthető, nincs korong a meghajtóban...
-
Patrick76496
őstag
válasz
n0tr3adY81 #2415 üzenetére
A Tesco-s még talán megfizethető, de az a baj, hogy annyi pénzem sem maradt.
A steam-est viszont nem értem, miért ennyivel több, amikor ahhoz még doboz sem jár.
-
juszaka24
újonc
Nekem nincs meg a 20% telítettség, akkor lehet, hogy ezért nem sikerül lefednem?
-
Fel
addikt
válasz
juszaka24 #2420 üzenetére
Documents\My Games\FarmingSimulator2015 - Itt vannak a mentések, a modok, beállítások fájljai. Az egészet lementheted.
A silóbunkerek cellákra, szeletekre vannak osztva. Mindegyik résznek egyformán tömörítve kell lennie, ahhoz, hogy leteríthesd.
Akassz egy traktorra egy pótot, amiben van apríték, vagy fű, aztán lassan menj végig újból a depón, töltsd fel, tömörítsd le.
Igazából csak a tömörítés szintje számít, annak meg kell lennie 100%-nak. 20%-os töltöttségtől - persze 100% tömörítés mellett - már le lehet fedni a depót. -
juszaka24
újonc
Sziasztok.
Lehet, hogy már volt szó róla, de nem akarok visszaolvasni több száz - ezer hozzászólást.
Olyan kérdésem van, hogy hol találom a játékom mentését? Sajna a gépemet újra kell rakni, és nem akarom, hogy az eddigi játékom kárba vesszen.
A mai napon az alábbi hibára, problémát észleltem:
Silóba a betöltött leendő szilázst nem tudom letakarni, erjeszteni, pedig a tömörítés 100% van, mikor tömöríteném még tovább, néha egy pillanatra mintha bevillanna egy alacsonyabb %. Hiába tömörítem, nem változik a helyzet. Miért nem tudom elindítani az erjesztést? Ez egy bug lenne a játékban? Valakinek valami ötlet esetleg? -
Fel
addikt
Végülis, igen. A különbségeket leszámítva tényleg ugyanolyanok, csak mégis másak...
A teleszkópos LM 7.42 erősebb, de kisebb, keskenyebb, és nem is ér olyan magasra, mint a Liebherr.
A W 170C pedig csak 40 LE-vel erősebb, 1,6 t-val nehezebb, és magasabbra felér, mint a Liebherr.
Szóval igen, tényleg csak a skin más..
-
olivera88
veterán
Most nézem az ingyenes New Holland DLC kapott még egy gépet.
Eddig csak 1 et mutatott a megjelenés előtt. [link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Patrick76496 #2414 üzenetére
Tescoban 5k a dobozos, steamen ~30 ojró.
-
Patrick76496
őstag
válasz
n0tr3adY81 #2413 üzenetére
Köszönöm a válaszod, a shader_cache megoldotta a problémát.
Megvenném, mert érdekel a multi is, de miután megvettem ezt a laptopot, semmi pénzem nem maradt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Patrick76496 #2412 üzenetére
2 tanács.
1. vedd meg eredetiben (bár ezen az sem segít).
2. Documents&Settingsben-ből töröld az FS15/shadercache-t.Ha ezután se jó, valószínűleg az integrált vga nem támogatja a SM3.0-t.
-
Patrick76496
őstag
Köszi a választ!
Tegnap jött a gép (G551JM), a lehető legfrissebb nVidia driver van fent rajta. Nem, 1.2-es a játék, feltelepítettem egy DLC pack-ot is. Elvileg ugyan úgy kéne működnie, a régi laptopomon is ez a verzió volt fent. Sajnos nem biztos, hogy lenne lehetőségem frissíteni, mert nem eredeti. De remélem ez még nem számít warez-nek, hogy segítséget kérek.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Patrick76496 #2409 üzenetére
Próbáltál esetleg videó kártya drivert frissíteni? 1.3-as patch fent van?
-
FrezeR
senior tag
Na megvette már valaki az új NH FR850-es silózó csodamasinát?
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Az új laptopomon próbálnék játszani az LS2K15-tel, de az előző géppel ellentétben ezen nem teljesen működik jól. Valami gond van a betűkkel, olyan karaktereket jelenít meg, amilyeneket a telefonom szokott, amikor behülyül:
A régi gépemen Windows 7 volt, ezen már Windows 8.1 van. Nem lehet, hogy valamilyen betűtípus hiányzik a gépről? Magyar nyelvű lenne a játék. Előre is köszönöm a tippeket/válaszokat!
-
VarGaB177777
csendes tag
Kb. 30 perce adták ki az ingyenes newholland rakodógép packot . de kiváncsi leszek majd arra hogy a farming simulator 2013-hoz kiadott farming klassics dlc lesz-e a mostani farminghoz is.
-
olivera88
veterán
Meghülyült a játék pár nap leforgása alatt. Par napja multiztunk aztán nem játszottam, na majd játszok egy kicsit ma reggel erre nem akar betölteni a gyári map 5 perc után se, nem fagy le csak a végtelenségig tölt.
-
Fel
addikt
n0tr3adY81: A létszámot amiatt hoztam fel, hogy szerintem nem fogják tudni kiszolgálni az összes platformot, ahol most megjelentek az FS címmel. Olyan "sokat akar a szarka, nem bírja a farka" effekt lesz belőle...
A hozzáállás milyenségében szerintem a kiadójuk (Focus Home Interactive) is benne van vastagon, sőt... -
n0tr3adY81
aktív tag
Itt nem a létszámmal van a baj, hanem a mentalitással. Mi lenne ha az ID Software is ugyanazt csinálná, mint a Giants...A Doom 4-5-6-7-8. részét is a Doom 1-nek a grafikai motorjával adná ki...
Lehet magyarázni a bizonyítványt jobbra-balra a létszámmal, az anyagiakkal.. De azt, hogy a modderek kb. 5x jobb dolgokat alkotnak szabadidőben, mint a Giants teljes munkaidőben...Na ez már nem szorul magyarázatra
-
VarGaB177777
csendes tag
Szerintem majd valamelyik későbbi javításban lesznek majd olyan dolgok amik eddig hiányoznak a játékból,
mert például fs 2013-hoz is csak a 2.0 után jöttek ki a legjobb modok.
De várjuk ki végét mert lehet valamelyik következő patch-ben hátha hoznak valami új növényt illetve állatfajt amivel lehet majd megint foglalkozni. -
Fel
addikt
Farm Expert 2016..? Hmm... [link]... Inkább hagyjuk...
n0tr3adY81: "mi a buli ebben -még magyar szemmel is- az emberi igénytelenség határát súroló toldozott-foldozott, játékmechanikailag idejétmúlt programhoz egyáltalán dlc-t kiadni.' - Még mindig hoz pénzt... Nincs konkurencia (lásd a fent linkelt csodát..)...
Kíváncsi vagyok én is meddig marad a mostani filozófia... Most már ott vannak minden platformon, és ha tényleg nincsenek létszámban annyira elresztve, akkor biztosan csak egyhelyben toporgás lesz egy darabig..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged