-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
McEacrhan3 #4081 üzenetére
Nagyon nem egyszerű normális multis csapatot találni.
Én az elmúlt pár hónapban 3-4 csapatnál is voltam, de mindenhol voltak defektek.
- néhol olyan bunkó, alpári, paraszt stílusban beszéltek (helyesírást se ismerték), hogy én azt nem bírtam elviselni (én se vagyok szent, de azért na)
- olyan szabály, hogy x gép csak y pótot húzhat, ha másikat akasztottam rá, balhé volt
- gyerek asszem 10-es nettel csinálta a multit kb 2 giga moddal, és még ő volt felháborodva, mikor szóltam, hogy nagyon szaggat
- a játék leg alapabb dolgaival sem voltak tisztában, csak mentek mint a birkák
- stbNa a lényeg, hogy ha van kedved, hozzánk (Pokers is hozzánk tartozik) csatlakozhatsz, bár néha napokig (rosszabb esetben hetekig) nincs játék.
Normálisan játszunk, értelmesek vagyunk (a magunk módján).
Modern map, modern gépek.Dobj privátot, ha érdekel.
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3 #4081 üzenetére
Milyen stílusban szeretsz játszani?
Gondolok itt öreg szoci géppark vagy mai modern gépek? Tsz fílinges mapok jönnek be, vagy a modernebb? -
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4061 üzenetére
Azért ez még 1 elég kezdetleges dolog... Ha megnézed a munkagépeket, látszik, hogy mindegyik a föld tetején szalad, mégis műveli a földet... Várjuk ki a végét, ne fessük egyből az ördögöt a falra
-
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4017 üzenetére
Az volt a legelső amit próbáltam. Többet is letöltöttem, de mindegyik ugyan ezt produkálta.
Ki lehet-e egyáltalán ezt küszöbölni? -
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4015 üzenetére
14.100-ról növeltem 20.000-re.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3969 üzenetére
Eléggé összetett..
Ketté van bontva. Magát a modot nem lehet "beépíteni" a mapba. A scriptjét (mixfeeder.zip) kell a mods-ból használni.
Viszont a "fizikai testet" exportálni kell a kiadott mapból, import a sajátba, és kijavítgatni a nodeID-ket, esetleg ha nem jó az útvonal, akkor új objectet, spline-t (útvonalat), triggert csinálni.. Nyűgös nagyonLátványos biztosan, de én speciel értelmét nem látom. Elveszi még azt a maradék *önrendelkezést* is
-
jani04
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3949 üzenetére
Nekem egy fő félelmem van a játékkal kapcsolatban.
Túl bonyolítják a játékmenetet.
A játékosok egy jó része nem,hogy nem tanulta mezőgazdasági suliban a földművelést,de még csak gépben sem ült soha életében.Arról meg végképp fogalma nincs mikor milyen eszközök és vegyszerek stb kellenek. -
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3945 üzenetére
Tetszik amit írtál a cattle and cropsról, ha tényleg ilyen lesz mint ahogy mondod valószínű én is inkább az utóbbinak szavazok bizalmat. Na de a cattle and crops gép igényéről lehet e tudni valamit ?
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #3938 üzenetére
Lehet az lesz, csak még nem szántam rá magamat, túl hosszú.
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #3920 üzenetére
Oké, de minek ehhez ipari mennyiség?
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #3891 üzenetére
Megnézem, köszi. Hátha ennyi a gond.
Szerk:
Semmi, nem csomagol továbbra sem. -
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #3889 üzenetére
Nem csomagol semmilyen módon. Báláz, a tálca is jól működik, ha automatikusra rakom, akkor ürít azonnal, ha a párosra, akkor, csak kakor rakja le, ha kész a 2. bála is és kettőt egyhelyre rakja, ha manuálra rakom akkor meg nem rakja le.
Van olyan kapcsoló, hogy wrap bales, tippre ez lehet a csomagoló. De mindegy, hogy OFF-on van vagy ON-on, nem csomagol sehogy se.Van benen fólia. Ismerem a játékot, tudom, hgoy van amit fel kell tölteni stb. De végig néztem, fólai 100%-on, midnen oké, báláz is. Csak csomagolni nem akar sehogyse.
Amúgy honnan vetted, hogy nem báláz? Nem írtam ilyet. Azt írtam, hogy hogy kell csomagolni vele? Ebből nem tudom, hogy lett átkombinálva, hogy nem is báláz.
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #3887 üzenetére
Nem igaz, már! Mégegyszer valaki a bálázást kezdi el magyarázni egy mezőgazdasági gépésztechnikusnak, azt megverem.
Mindenre írtál csak a kérdésemre nem. Miért nem csomagol nekem? Kell valamit nyomni, csinálni vele, vagy kellene, hogy csomagoljon automatikusan?
Gyönyörűen báláz, csinálja amit kell, csak nem csomagolja be fóliába.Szerk:
Ennyire nem értenek a kérdezők a játékhoz és a gépekhez, hogy ennyire részletesen akar mindenki válszolni a fel se tett kérdésre? -
tutikas
tag
válasz
McEacrhan3 #3809 üzenetére
Köszi majd kipróbálom de úgynézki hogy ez az új gép elég jó
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3802 üzenetére
Ezzel picit vitatkoznék.. Van benne pár bődületes vágási hiba. Azon túl, hogy fényképezőgéppel lett felvéve az egész...Se mélységélesség se semmi, a zoomolás digitális utómunkában van betéve.. Van egy haverom, akinek a haverja is szokott "videjózni".
Ez inkább a szódával elmegy kategória, de szakmailag semmiképp sem a "remek" .
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3790 üzenetére
Szívesen, nincs mit
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3785 üzenetére
Üdv.
Azért van az FPS esés, mert folyamatosan írja a log fileba az errorokat.
Monyák megoldás a game v. gameconfig.xml -ben logging false beállitása. Egyébként én nagyon sürgősen átnézném a modokat, mert a ruszki map jól van összerakva - hibamentes, nálad mégis dobja a .lua -t.Pastebin.com -ra dobd fel a log.txt-t és linkeld be, megnézem.
Gogabi79 :
Jó lenne ha formázva v. programkód gombbal formájában töltenéd fel a "sár tutorialt". Mert ez igy egy katyvasz. Ja és még valami, hogy biztosan működjön mindenkinél.A sár modban a materials részen a customShaderID="x", ahol x értéke a fruitGrowthShader ID száma.
A foliagesublayer résznél a blockShapeID száma pedig vagy a wheat_windrow, vagy a potato_haulm ID-je. -
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3787 üzenetére
És ha nincs semmi a mód mappában akkor is csinálja ezt ?
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3783 üzenetére
Log fájlt nézted ? Ír hibát ? Az sok mindent le ír ha valami hibás.
-
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #3629 üzenetére
Végre van macska is.
-
height
aktív tag
válasz
igen ez nagyon szép munka, szépen ki van dolgozva, DE!! mivel ilyen kidolgozott a grafika ezért komoly pc is kell amin elfut a játék.
-
pokers
senior tag
válasz
Hát igen, jó lenne már valami ütőképes konkurencia az FS-nek
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3492 üzenetére
Szívesen
, ha soil mód is van az aktuális mapban akkor az felül írja ezt az értéket.
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3487 üzenetére
Szia ezt a szót keresd: growthStateTime=
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3481 üzenetére
nagyon komoly, volt jó pár féreg......
-
dimre70
tag
válasz
McEacrhan3 #3444 üzenetére
Create>camera, Wiew>camera, amit kreáltál (legalsó lesz a sorban)
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3427 üzenetére
Köszönöm!
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3422 üzenetére
teljesen úgy néz ki mintha burgonya lenne, persze ez nem európai nővény azért is ilyen megtévesztő.
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3420 üzenetére
Szivesen, de majd írjál, hogy sikerult e.
Amit linkeltél az burgonya betakarítás ? -
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3418 üzenetére
Szia, a glants editorral megnyitod a mappot és megnyitod Scenegraph menüt, és az egér kurzort raviszed a boltra és kijelölőd, és a Scenegraph menüben tovabb nyitod és abban fogod találni azokat a pontokat amit tudsz akaratod szerint be állítani.
Úgyanúgy kijelölőd mintha, objektumot akarnál áthelyezni. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3326 üzenetére
<modsDirectoryOverride active="true" directory="D:/IdeteszemazFSmodjaimat" />
Ezt átállítod az .xml-ben, mented. Aztán szépen az egész /mods mappa tartalmát átköltözteted az új helyre.
A savegame mappát sajnos nem tudod költöztetni, bár az nem is eszik annyit, mint a mods. Utána a c:\ ... \ mods mappát lelökheted.
-
tutikas
tag
válasz
McEacrhan3 #3289 üzenetére
Köszi
kiprobálom
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
McEacrhan3 #3253 üzenetére
Sikerült megvegyem a 10.90 es nyuszi kombájnt, és nem tábla végi fordulásnál nem hajlandó eléggé vissza tolatni és normálisan ráfordulni az új sorra, ezért minden új fordulásnál elhagy a végén egy darabot.
Valahol nem lehet megadni neki azt az értéket hogy mennyit menjen hátra?
Minden menüpontját átnéztem már de nem találtam ilyet sajnos. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3225 üzenetére
Először facebookon, az FSH Modding oldalán lesz publikálva a letöltési link, majd az FSportal.hu -n. Későbbiekben úgyis jobbra-balra tükrözni fogják, így előbb-utóbb felkerül a modhosterre / modhub -ra is.
Köszönöm a bíztató szavakat az FSH Modding nevében (is)
Igazából az a bosszantó, hogy az eredeti projektet teljesen át kellett variálni az Universal Process Kit hibás működése miatt, így disznóvágástól és pálinkafőzéstől estetek el
-
zsolesz0803
tag
válasz
McEacrhan3 #3148 üzenetére
-
Don Lui
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #3078 üzenetére
Szia! Nekem megy a Kernstadt single-ben, bár kicsit többet gondolkodik neki. És még plusz modok is vannak benne, az sem zavarja.
-
Fel
addikt
válasz
McEacrhan3 #2949 üzenetére
Szép kis lista... Ezekből én kettőt-hármat szoktam nézegetni: AgarTechnikHD, Tractorspotter, Trekkerweb.
A hollandokon mindig el vagyok ájulva, hogy eszméletlen mi pénzt beleölnek mg-i gépekbe.. (gondolok itt az egyedileg épített, átalakított dolgokra (hernyótalpas Jaguar, trike JD traktor..))
Nem láttam a listán, de lehet ismered az osztrák sógorok Landwirt.com csatornáját. Rövidebb gépbemutatók vannak itt inkább. -
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3 #2949 üzenetére
Nagyon szép kis lista, külön köszi a leírást mellé
Lesz mit átnézni
-
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3 #2946 üzenetére
Részemről jöhet
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #2846 üzenetére
Ebben a hsz-ben 19 alkalommal használtad. Egyébként space. Vagy a drivecontrol.xml -ben shuttle <false>.
-
Vityaa
tag
válasz
McEacrhan3 #2846 üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg hogy xbox joy-al játszom, de billentyűzettel sem jöttem rá.
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3 #2767 üzenetére
Már rég le kellett volna cserélni a játék motorját.
De addig, amíg írta valaki, hogy több előrendelést kaptak erre a játékra, mint egy A kategóriásra, addig nem sok esélyt látni, hogy a 17ben megjelenő új verzió bármiben is jobb lesz.
Hisz a kiadó hülye lenne változtatni a minimális fejlesztés, nagy haszon elvén, mert úgy is rengetegen meg fogják venni. -
jim bcs
nagyúr
válasz
McEacrhan3 #2757 üzenetére
Szerintem annak örülj, hogy a GTA V egyáltalán képes volt elindulni a gépeden. A géped ehhez a játékhoz is kevés nemhogy a gta v-höz.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyival kiegészítve, hogy ha már van 12GB RAM a gépedben, akkor állítsd be, hogy ne legyen lapozó fájl (ha esetleg még nem tetted volna). A gép gyorsabban dolgozik a RAM-mal, mint a vinyóval. Egy próbát megér.
Nekem így nézki a vas: Processzor: AMD Phenom II X4 960T 64bit, VGA: ATI Radeon HD4870, RAM: 16GB, SSD: ADATA 125GB, op.rendszer: Win10 Home 64bit
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
User error. Akkor lenne jogos a fikázásod, ha pontos specifikációt írnál a gépedről. Nem "középkategóriás" "gyengécske" jelzőket...
A 450 megás map meg már nagynak számít, főleg 1GB Vram mellé. Plusz a bálák fizikája. Van egy sejtésem, hogy kb i3 vagy alatta van a processzorod. Vagy valami hasonló kategóriás cucc.Ad #2: szar gépen elég 2 db particleemitter(füst stb), hogy megegye az fps-t.
-
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3 #2529 üzenetére
Én használom. Amikor bekapcsolom, akkor csak addig szokott akadni amíg kiszámolja a művelendő terület méretét, utána már nem. 8 GB-om van a gépben.
-
gnagydani
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #2524 üzenetére
Akkor szerintem a klasszikus "mod-probléma" lesz! Valamelyik mod hibás. Szedd ki mindet, és csak a map mod-ot hagyd bent. Ha a gyári cuccokkal se működik, akkor a map a hibás. Ha működik, akkor valamelyik mod bezavar. Na akkor jön a türelemjáték!
-
gnagydani
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #2519 üzenetére
A Two Rivers mappon a teheneknél, ha jól emlékszem be kell menni a karámba (a kapu oldalt van), és a tehenek istállója előtt tudod kiüríteni a szalmát. Tehát ne tolass be teljesen az istállóba. Vizet is bent tudsz nekik adni. A másik mapot nem ismerem. Remélem segítettem.
-
McEacrhan3
tag
válasz
McEacrhan3 #2294 üzenetére
Megoldódott. Csak frissíteni kellett a videókártya drivert.
-
olivera88
veterán
válasz
McEacrhan3 #2044 üzenetére
Írj Vacsnak.
-
Fel
addikt
válasz
McEacrhan3 #1939 üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #1887 üzenetére
Legyél türelemmel. A közelgő 1.3-as patch után adja ki "elvileg" a Giants a scripting guide-ot a gépekhez, addig csak sötétben tapogatózás van.
-
tembopapa
tag
válasz
McEacrhan3 #1298 üzenetére
Köszi,akkor marad a régi is,az új meg úgyis külön winyón van,feltettem a gyári patchet is hozzá oszt most gyakorlás. Az infó ablakok jobbra lent lehetnének nagyobbak picit,meg a növényfajták ábráit még azonosítanom kell.
-
olivera88
veterán
válasz
McEacrhan3 #659 üzenetére
Én szeretnék multizni.
CskSimánGabi Elviszi.
-
lacibacsi
addikt
válasz
McEacrhan3 #67 üzenetére
Oh, yes! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest