Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbandy72
csendes tag
Nos én úgy látom vannak itt régebbi veteránok is, mármint szerkesztésben és egyebek.
És szerintem lehetne egy kis csoportot indítani ami az új "Játékosoknak" nyújt segítséget. EZ csak azért mert én úgy látom, hogy az aki most kezdi a játékot az szinte le van nézve és kinézik minden honnan pedig csak játszani akar ő is.
És amit én tapasztaltam meg megtanultam, azt sokan kirázzák a kis újukból, de az sem így született még én sem, én i tuturialok és leírásokból és persze nagyon sok tesztelésből tudom amit tudok de ezt néhány ember úgy védi mintha a NaSa titkos kódja lenne, és sokszor az ilyen érdeklődőt kinevetik- kitúrják.
Vissza a lényeghez szeretnék egy olyan "baráti" fórumozót összehozni aki segítene (mikor ki van neten) a kezdő játékosoknak, flegmálás nélkül mivel aki segít sem így született [ A lényeg amit akartam kifejteni, hogy ne helyesírás ellenőrző legyen a fő profil, hanem a fórum lényege! A lehető leggyorsabb segítség nyújtás!
Nemsokára elkészül az az oldal ahol össze lesznek gyűjtve a "Magyar" nyelvű tutorialok -leírások. Az természetesen itt is közzé tétetik.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest