Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
tembopapa
üzenetére
Miért, ez csalásnak számít? Én nem gondolom annak. Bár...végülis ha belegondolok...van benne valami. Mmintha régebben olvastam volna még anno a 2011 fórumában, meg egyszer még véletlenül meg is csináltam, hogy a föld előtt leengedtem az ekét és azt is hozzászántotta. Akkor ez kimarad. Én amúgy is nagyon ellenzem a csalást, ezért minden modnak megnézem az árát, meg a teljesítményét is.
Mint pölö a youtube-os videóban, ahol a sréc homlokrakodóval hordta a silót a biogáz erőműbe, és 25m3-es kanala volt a gépnek. Na most a világ legnagyobb homlokrakodójának 40 köbös kanala van, de az egy hatalmas nagy monstrum, nem egy ilyen sima kis utcai gép. Szóval ahogy csak tudom kerülöm a csalást.
apach Szuper, köszi. Örülök, hogy foglalkozol egy kicsit a témával. Apropó, ha már pályaszerkesztés. Van pölö arra lehetőség, hogy a gyári Hagenstadt vagy mi a neve mapba beleszerkesszek? Mert pl a legnagyobb bajom nekem a heggyel van, mindig keresztül kell rajta mennem, hogy lerövidítsem az utat, pláne ha küldetés van, mert ott idő megy, és nem mindegy mennyi bónuszt kapok. Csak annyit kellene tenni, hogy a hegységet kitörölni, vagy kivágni belőle egy darabot és utat vinni a kivágott helyen. Ez szerinted megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs