Új hozzászólás Aktív témák

• hengelhof

senior tag

Sziasztok!

Nem régen kezdtem el játszani ezzel a programmal. Nagyon tetszik.
    Azért akad pár dolog, amitől megőrülök.

- Az alap map-ban a földek szélén lévő fák. Már (szinte) mindent megpróbáltam, hogy ne okozzon gondot.
    Levágtam a szántó sarkát, hogy ne menjenek odáig a gépek. Ekkor előfordult, hogy a munkás leállt ott, és nem fordult rá a következő menetre,m mert gondolom úgy érzékelte, hogy ennyi volt.
    Levágtam a szántó rövidebbik oldalából. De úgy látszik nem eleget, mert ugyan úgy feltekerednek a fára.
    Ti hogyan kezelitek ezt a problémát?

- A piros traktor, az a 600+ lóerős (nem jut eszembe a neve) szerintem játszhatatlan. Kár érte, mert dögös egy masina.
    Amiatt, hogy középen hajlik meg kormányzáskor, az egész kép külső nézetben összevissza ugrabugrál.
    Létezik erre vmilyen mod? Vagy hasonló erejű nem középcsuklós (nem tudom mi a szakszó erre) traktor?

- megvettem a legnagyobb pótkocsit. Azt hiszem 61K a befogadó mérete. Kellett hozzá egy nyerges kütyüt is. Nos, nekem elég nagy kihívás volt a sima pótkocsival precízen tolatni, de ezzel egyszerűen képtelenség. Most már két csukló van! Mi a titka?

Ez már nem megőrülési kategória:

Tényleg muszáj permetezni?
    Látványosan kevesebb a termés, ha nem végzem el?
    Amennyiben igen, akkor mikor kell/érdemes. Vetés előtt, vagy utána, amikor kibújik a földből? Vagy mindegy?
    Az egyik komolyabb vetőgép leírásában úgy rémlik, mintha 2 tartályosnak említették volna, és hogy egyszerre ültet, és kezeli a földet. Ha ezt használnám, nem kell permetezni?

Nagyon tetszik az a mód, amelyik kiírja, hogy melyik gép éppen mit csinál. Csak túl sok az infó, és ránézésre nem egyértelmű, hogy most akkor melyik kombájn telt is meg. Össze kellene fésülni azzal a mód-al, amelyik által számbillentyűhöz lehet rendelni a gépeket, (ez is nagyon hasznos) és az infónál látszódna, hogy melyik gombbal tudok odaugrani. :)

Egyelőre ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák