- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
háát ezt a terrainos részt még azért én is finomítgatom magamban, mert még nekem is kezdős dolog.
egy normál méretű mapot méreteztem át, és rátettem egy Multifruitos, vagyis hogy 30 valahány gyümis mapra felszínnek.
Jó is volt, csak van egy mérték hogy mennyi lehet benn valami izé, és így kicsit túlléptem ezért Warningos lett a logban tesztkor a map.
de az alap map totál hibátlan nálam. viszont van ez a U.S. FEETLOT WITH BETA BGA v 4.0 [mp] nevű map, óriás, vagyis 4szeres méretű map, ami szintén hibátlan volt logban, csak épp, a földek és a szélei is némelyiké elég ramaty módon lett megcsinálva pl. Úgyhogy, azt is át kell kicsit majd pofoznom. Mellesleg, a 2013 Objektekből tudtam rátenni párat a 2011 mapra.
Csak aminek van Funkciója, azzal kel vigyázni, ha pl Multizni készült mapra tesszük, mert akkor MP megjelölésű Objekteket lehet rátenni, különben nem fog működni multi játékban. SP jelölésű objektet inkább csak a magad játékára való mapra érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó is volt, csak van egy mérték hogy mennyi lehet benn valami izé, és így kicsit túlléptem ezért Warningos lett a logban tesztkor a map.
Csak aminek van Funkciója, azzal kel vigyázni, ha pl Multizni készült mapra tesszük, mert akkor MP megjelölésű Objekteket lehet rátenni, különben nem fog működni multi játékban. SP jelölésű objektet inkább csak a magad játékára való mapra érdemes.