Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Mivel nem tudtam már módosítani a hozzászólásom, így sajna CSAK ÍGY tudom beírni neked/nektek.
Ezt is használhatja, teszteltem.
Nem hibás.Én ezt egy John Deere 8345 vagy inkább, egy 8530-s géppel. Előre 2 tonnás súly, dupla felnik elől hátul.

Van jó pár gépem ilyenek már 2011-re, de találhatsz már 13-ra is!
Ha meg kevés a pénzed, akkor csináld azt, hogy Mentsd az adott játékot ahol tartasz, lépj ki, majd menj aDokumentumok-My Games-FarmingSimulator2013- mappába. és keresd ki azt a savegame1 vagy 2 vagy 3 stb.
Lépj bele, majd ezt a nevű fájlt nyisd meg: careerSavegame
miután meg nyitottad, keresd meg ezt a szöveget: money="20901014"
itt látsz Te is egy bizonyos számot. Azt a számot, akár 20 millióra is átírhatod akár.
Viszont, csak annyival írj többet, amennyibe a gép kerül. Ha pl az adott Traktor ára pl: 243500 Euro, akkor ennyit adj hozzá a már ott levő számhoz, (számológéppel egyszerű) és a végeredmény számot írd be, majd mentsd el a módosítást. Zárd be a dolgokat, indítsd a játékod, és annyival több pénzed lesz, amennyibe a gép kerül.
De, van már Pénz mód is, amit a módokhoz beteszel, megveszed 1-2 vagy 3 szor, és egy bizonyos összeggel több pénzed lesz utána. 
De, aki maga akarja megkeresni a pénzt egy adott cuccra, az ne tegye. Ennyi.
Én így cserélem nekem tetsző gépre legelső játék kezdésemkor. A játékbeli szutykokat meg eladom előtte persze.
De van egy másik módszer is, de ezt csak akkor érdemes, ha értesz már valamennyit az XML módosításokhoz. Mert akkor az Adott gép modDesc nevű fájlját megnyitod, majd átírod az árát akár 1 euróra és ennyi. 
Viszont, agyba főbe pénz módozni, meg így átírni a pénzt nem túl jó, mert a végén elmegy az ember kedve a játéktól. Ezért szoktam csak a gépek árát hozzáírni, vagy a legutóbbi módszerrel, átírni sokkal kevesebb euróra. Pl egy 230 ezer euró árú gépet, át szoktam írni 10 ezer euróra és ennyi. Megveszem és a kedvem sem megy el a játéktól.
Most pl a 2011-n azért nem játszok csak, mert a sok gigányi módot tesztelem, és ami hibás, azt törlöm Delete-Ok kattintással. Vagyis totálra törlöm és nem kerül a szemetesbe hogy tovább foglalja a helyet.
ObiGabival hamarosan nekilátunk egy Multizásnak mint írtam a 2011 Platinum verzión. 
Akinek esetleg megvan, beszálhat majd! De majd a 2011 fórumban írok ha indulunk!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Foxpost
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Napelem
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Synology DS 716+ II 8GB-ra bővitett memóriával, 1hónap gari
- Laptop 16GB-os DDR4 memória, 17 db, egyben
- Eladó Konfig I5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hibás.
De, van már Pénz mód is, amit a módokhoz beteszel, megveszed 1-2 vagy 3 szor, és egy bizonyos összeggel több pénzed lesz utána.