Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Hali.
Ez sajna nálam is így történt amikor próbáltunk játszani sajna, sőőt, 3 an próbáltuk, kettőnknek akadozott a szerverindítónak viszont nem.

Viszont, most MINDENKINEK ÍROM EZT!!!!!!
Meg oldottam a Bad Allocation hibát elméletileg! A bad alloc, azért van, mert a játék, (legalább is egy fórumban ezt olvastam), szóval azért van, mert a játék, nagyobb memóriát akar igénybe venni a gépből, mint amennyit a gép alapból ad neki. ezért dob ki. most leszedtem egy programot, amivel 2 fájlját a játéknak meg lehet nyitni, és 3-4 kattintással ki lehet javítani. de. még nem próbáltam eddig játékban, hogy kidob e, mert épp az imént csináltam én is meg. az egész kb max 5 perc, 2 darab, 1 angol és egy német képekkel és leírással ellátott útmutató is van a letöltésben. viszont, lesz elvileg egy böngészőbővítmény a letöltésben és telepítésekor lehet bejelez a vírusirtó, ugyanis egy Babilon nevezetű böngésző bővítményre veszélyes izét írt ki!!!!!!!!!! erre majd nagyon figyeljetek oda!!!!!! karanténbe tettem, és a telepítést újra kezdtem, és ekkor már rendben ment nélküle minden. nekem AVG-van, eredeti. Vagyis, érdemes ezt feldobni addig a gépre, és a másik fajtát ami fent volt, addig kicsit leállítani hogy az esetleges program ütközéseket kikerüljétek!
Akinek kell a link, ahonnan a program letölthető és a használatával a játék 2 fájlja megnyitható majd javítható vele a játék, az írjon rám PRIVÁTBAN!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- VLC Media Player
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest