- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
igen, nagyjából úgy történik ahogy mondtad. játékot senki nem kap, csak egy excel táblát, melynek egyik oszlopában angol mondatok, a másik oszlopában pedig az annak megfelelő jelentés kell hogy szerepeljen. ezért nagyon nehéz dolog a fordítás, mert általában az angol mondatok sem egymáshoz kapcsolódóak, hanem általában egy szereplő mondatai, különböző helyzetekre, szituációkra való reakciókkal. úgyhogy nagyon nehéz kisakkozni, főleg a két vagy többértelmű szavaknál-mondatoknál, hogy most akkor épp mi a fenét is akarunk írni... ezért érdeklődöm, mert a szisztéma nekem nagyon nem tetszik, de ez van, így kell dolgozni. azért úgy látszik hogy ehhez képest nem sikerült rosszul (kb 10en csináltuk a fallout 3-at, a warhammert már kevesebben. ez is egy óriási hibalehetőség, hiszen minél több ember, annál többféle fordítás....)
-
Xelo
addikt
jól mondod, csak ne nekem címezd légyszives.
szerintem az nem gáz, ha valaki 20óra játékidő után egy rohadt hiba miatt nem fogja újrakezdeni (igen, az előtte lévő mentés IS bugos volt ha az ominózus esetre írtad)..
nah mindegy, modokkal kezdem újra (nem, Pá, nem cheat-ekkel
), ezúttal jó v natural leszek. nem jön be ez a defiler-stílus, 3Dog is úgy beszél Juszuf komámról mint egy utolsó szarcsimbókra, valszeg már elfelejtette ki is segített neki anno.. elmém tehát olyan karaktert alkotott, aki nem fél robbanószerekhez nyúlni, s általánosságban a kezét használni.
fő irány tehát: unarmed / explosives, ebből kifolyólag str: 3; perception: 8 (+könyv =10); endurance 7 (+könyv+perk =10); charisma: 1; int: 8 (+könyv: 10); agility: 6 (+könyv+perk 10); luck 7 (+könyv+8balls =10).
perkek: intense training -> comprehension -> demolition expert -> iron fist -> intense training lvl2 -> i. t. lvl 3 -> iron fist lvl2 -> better criticals -> paralyzing palm -> iron fist lvl3. skillpontokban nem lesz hiányom hála a magas intelligenciának, ott explosivest, lockpickinget, repairt, medicinet maxolni minél hamarabb. a karakter mellé kell találni egy társat, kezébe nyomni egy snipert és egy lángszórót -> oh lállá jöhet a legnehezebb fokozat.
szerintem teljesen egyedi és szórakoztató játék elé nézek
-
SriverFX
csendes tag
Igen utánaolvastam rendesen, mert elsőre angolul kezdtem neki és volt pár dolog amit nem is igazán értettem. Ráadásul csak kattintgattam jobbra balra a skilleknél és perkeknél, mer nem tudtam h melyikre mennyire van szükség (pölö orvosra toltam legalább 20 pontot, utólag hülyeségnek érzem) Kb 6 órát játszottam első nekifutásra, mikor úgyéreztem h mostmár olyan marha nagy meglepetés nem érhet karakterfejlődés szempontjából.
-
Tuco Ramirez
őstag
Miután bejutsz a Citadel-be (a Brotherhood of Steel bázisára), érdemes leállni egy időre a főszállal és inkább a mellékküldetéseket teljesíteni, mert onnan már igencsak felpörög a fősztori. Nem utolsósorban a főszál utolsó két küldetésénél nem árt, ha rendesen ki van gyúrva a karaktered...
-
aborbely
csendes tag
Az androidhoz meg annyit, hogy szerintem a humánus megoldást választottad. Én is odaadtam a laborba az (asszem enklávés csókának) alkatrészt, és hazudtam, hogy elpusztult. Utána kb tag lettem a kis földalatti androidszervezetben. Na ennek se láttam hasznát. Kaptam érte karmát. De ettől függetlenül én tudom hogy ki az android. Később beszéltem vele, és neki fogalmasincsenám róla. És nem is tudtam különösebb diskurzust folytatni vele eme témában. Egyszerűen közölte velem, hogy hülyeségeket beszélek.
-
Tuco Ramirez
őstag
A Galaxy Radio News épületbe akkor is érdemes elmenni, ha a Dr. Li-vel való beszélgetéssel átugrod azt a részt a főszálban. Threedog-tól kapsz egy jó kis küldetést, érdemes végigcsinálni.
Az androidos küldetést nem egészen értem, hogy sikerült rövidre zárnod, de érdemes újra megpróbálni újra, mert a jutalom a Wired Reflexes perk és/vagy spéci plazmapuska. Mindkettő erősen ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Keresünk dokkolókat
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest