- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GypsFulvus2
őstag
Ritmusosnak látszik a szaggatás, nem olyan, mint amikor a VGA teljesítménye kevés. Ha a szokásos köröket végigjártad (legújabb driverek, DX verzió) akkor nincs sok ötletem. Illetve egy kósza ötlet van csak: ehhez hasonló szaggatást akkor tapasztaltam egyszer (a Gothic3-ban) amikor memóriaproblémák voltak, egy idő után valamiért "betelt" a memória, vagy legalábbis úgy tűnt, mert folymatosan a lapozófile-t akarta használni a proci. Az az érzésem, mintha itt is valami hasonló probléma lenne.
Illetve egy dolgot még kipróbálhatsz, a VSinc ki-be kapcsolását, néha az is okozhat gondot. -
GypsFulvus2
őstag
Fura. Nálam a tiednél sokkal gyengébb konfiggal nem szaggat. Még tán a videokártyád tűnik a leggyengébb pontnak de az is erősebb, mint az én 8800 GTS-em.
Angliából rendelt GOTY-val játszom, és jelentéktelen bug-okon (rángatózó hullák) kívül mással még nem találkoztam. Illetve egyszer kilépéskor lefagyott a gép és újraindításra volt szükség. Játék közben még nem fagyott. Igaz, még az elején járok, nemrég érkeztem Megatonba. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerencsére én semmi ilyennel nem találkoztam az Xbox-os verzióban. Nekem csak három hibába sikerült belefutnom: a beakadó, pörgő-forgó testrészek nagyon idegesítőek, egyszer eltűnt minden cuccom a Megaton-i házam szekrényéből illetve a Trouble on the Homefront küldetés indulásához szükséges rádióadást nem sikerült befognom, amíg vissza nem jöttem a Pitt-ből.
Ez a sok hiba eredeti játékkal jelentkezik vagy virágboltival?
-
Brutális eb
addikt
Szia nálam is van + random fagy is./bár elég keveset a végigjátsazás alatt kb 9 x)
Az akadás 1,1.5 óra játék után jelentkezik nálam(gondolom elfogy a memória)És nincs fent logitech cucc.
Ismét egy bug a goty-ban a kis lámpafény barlangban sem tudtam kinyittatni a a kaput a menedékbe.(Normál mentés erösen javalott itt is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest