- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
Na ha minden igaz sikerült megoldanom.
Hátha másnak is segít: http://www.pdsys.org/blog/post/2009/02/07/Fallout-3-VideoDisplay-Freezes-sound-keeps-going.aspx -
FehérHolló
veterán
-
Ryder62
őstag
"Nekem sajnos elég sűrűn kifagy."
Nekem is kifagy néha-néha, de leginkább hibaüzivel kidob.
A Fallout New Vegas meg folyton fagy, most játszottam vele a legújabb dlc miatt, és 7 óra alatt háromszor csontra lefagyott. A klasszikus mester hármas billentyűkombóra sem reagált. Sajnos a Fallout-ok ilyen instabilak, kényesek.
Amit javaslok hogy minden, ismétlem minden, programot zárj be a játék idejére. Ha használsz xfire-t azt is, és lépj ki belőle. Én használok, és valaki írta hogy attól is fagyhat. Sajnos mást nemigen lehet tenni mert nagyon gép függő a játék.
-
dodopek
addikt
Ezeket esetleg kipróbáltad már?
talán segít -
dodopek
addikt
Mindenkinek kifagy időnként...
Szörnyű instabil játék, de azért szerintem KIBA@@@@@ jó!
Ma véletlenül végigjátszottam,hős lettem, de rengeteg maradt a játékban DLC-k nélkül is,úgyhogy kezdem korábbról.Hála istennek megfogadtam a fórumtársak tanácsát, és volt mentésem...
Köszönöm nekik! -
FehérHolló
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy mit lehet tenni ellene, hanem az, hogy mit lehet tenni, ha megtörténik.
Egyébként bizonyos időközönként nálam is előfordul. Más oprendszer, más hardver, ugyanaz a játék, legújabb patch. Több javítás nem fog érkezni, így legfeljebb annyit tudsz tenni ellene, hogy megnézed a hibalogot a fagyás okáról, és az alapján próbálod elhárítani azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest