Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• birno

addikt

válasz FehérHolló #3448 üzenetére

Köszi a válaszokat! :R

Integra:
    A négymagos problémára itt egy megoldás:[link]

Tegnap már ezen beállításokkal játszottam kb. 3 órát és semmi gondja nem volt.

• birno

addikt

Sziasztok,

Tegnap kezdtem el a játékot, egyelőre csak a "próba" verziót s lenne pár kérdésem:

1. A képesség pontokat nem lehet újra elosztani, ha egyszer ráraktam valamire akkor az úgy is marad?
    2. Közlekedni csak gyalog lehet, nincs semmilyen gyorsabb módja?(az utazást ismerem, de az csak a felfedezett területekre lehetséges, igaz?)
    3. Ha egy szekrénybe berakok cuccokat, amik később majd kellhetnek, azok ott is maradnak vagy kilopják őket?
    Lehet-e úgy elrakni cuccot, hogy egy másik helyszínen hozzáférjek, pl. egy hasonló ládából?
    4. V.A.S.T módban, sokszor az ellenség erejét jelző piros csík minden darabja villog, ami eddigi logikám szerint azt jelentené, hogy a kiválasztott találatok összessége halálos lesz, de ez nem mindig van így. Rosszul mutatja vagy másképp működik mint ahogy leírtam?
    5. Az olyan élet javító ételeket/italokat amik a sugárzási szintet is növelik érdemes egyáltalán használni? Mert a legtöbbje alig ad valami plusz életet.
    6. A Pip Boy egyes funkcióit elvileg lehetne gyorsbillentyűkhöz rendelni, úgy, hogy belépek a Pip Boy menüjébe, nyomva tartom az egyest, majd rányomok pl. a térképre, de nekem erre semmit nem csinál, mit cseszek el? Csak a szám billentyűkhöz lehet ezeket hozzárendelni?
    7. A gyógszerek meg az egyéb cuccok leírása csak a "próba" verzió miatt nem magyarok vajon vagy azok az eredetiből is kifelejtődtek?
    8. Ha megvenném Steamen az eredetit és felrakna ugye minden patchet hozzá, meg DLC-t, akkor tudnám magyarítani teljes egészében a játékot?
    Mert ahogy láttam ezzel még az eredeti kiadásoknál is voltak szívások.
    9. Az ellenség szintjét itt nem tudom valahogy kideríteni, egyszerűen csak nekimegyek aztán ha megöl akkor visszanézek később és kész?
    10. A mellék küldetéseket nem jelöli egyáltalán a térképen vagy csak én néztem be?

Bocs a sok kérdésért, de addig nem akarok nagyon sok időt fordítani ezen válaszok keresésére amíg nem fog meg teljesen a game, a Segítség menüt átolvastam végig, de ott nem ír ezekről.
    Remélem lesz valaki olyan jó és dob egy pár soros választ. :)

Új hozzászólás Aktív témák