- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Az előző probléma megoldva. Win 7 cd-rom kalibrációs hiba volt.
Azonban ezt megoldva most bele futottam egy másikba ami már szinte biztosan game hiba.
A játék beindul.. leveszi az aero felületet. Nyílik az ablak, de mielőtt bármit is láthatnék leáll hibaüzenet semmi nélkül. Ilyennel találkozott már valaki?Grifid: nem tudom mivel érdemeltem meg ezt a hangnemet, de ha nem tudsz avagy akarsz akkor inkább mellőzzük ezt a hangnemet ha megkérhetlek.
gfefe
-
gfefe
őstag
"Csak jelzem", hogy sec-perc alatt be lehet állítani, hogy folyamatos adminisztátori jogban legyél
(de most nem a szoftveres tudás kérkedése miatt vagyok itt)A game pedig szűz os-el sem megy.... Semmi alkohol se daemon tools... semmi csak a driverek. Tehát plees ne "user error" -ra gyanakodjatok már....
-
gfefe
őstag
válasz
GypsFulvus2 #3432 üzenetére
Folyamatos adminisztrátori jogban vagyok...
A baj, hogy a dvd auto runja már alapból nem megy... na de szűz eredeti win 7 nél? és eredeti game-nél? A pén, hogy "lekaptam" egy crackelt win 7 et és azzal meg... de nem szeretnék nem jogtisztát a gépen tartani így minden képpen megoldás kellene.. pláne, hogy csak ezzel az egy gammel van baj... UT3, crysis, starcraft 1 stb mind megy rendesen....
-
gfefe
őstag
Sajna ez nem vált be... továbbra sem látja a cd-t...
"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
Magyaul nem érzékeli a lemezt rendesen... csak tudnám minek... EREDETI a nyavajába is....
-
gfefe
őstag
válasz
marton2008 #3429 üzenetére
ok megpróbálom, de nem egy megnyugtató, hogy nem ez a fix megoldás
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy "kis" segítség.
Adott egy eredeti magyar Fallout 3 és a nyavajának se akar menni...
Kezdem ott, hogy autorun semmi.... nem megy... azt írja ki mint ha indítaná a játékot és nincs lemez...
Ha belépek a dvd-be és telepítem. A game felmegy... azonban indítás után a dvd-t nem látja és továbbra is megjelenik a nincs lemez (persze englis...)...xp-n tökéletesen megy. Ezen a 64 bites win7 en viszont nem.... (angol a win7 ha az esetleg okozhat problémát... amúgy újra nyomtam és szűz rendszernél is ez van... )
SOS ples....
-
gfefe
őstag
válasz
FehérHolló #3373 üzenetére
Köszi holló a segítséget.
Feltettem az 1.7 patchet. Azonban így is ki ki lépdes a játék magától ahogy tetszik neki...
Friss os... Tiszta rendszer... és még is... tudom,h goy sokan panaszkodnak, hogy bugos a game, de bakker azért ez nagyon dúrva... 1 éve a netes crackelt verziót amikor végig toltam nem volt ilyen....
Most meg még is csak eredetivel tolom...Xblades: Kicsit félre értelmeztél akkor... engem hidegen hagynak a DLC-k... nekem az alapg émet kellene játszhatóvá tenni, de hogy egy év alatt nem jött ki olyan patch amivel az lenne nagy szégyen...
-
gfefe
őstag
Üdv nektek.
Tavaj nyáron végig vittem a Falout 3 gamet... egy "kölcsön kért" lemezzel
Most viszont potom 2000Ft ért hozzá jutottam egy alap játékhoz (hun)Tudnátok dobni hozzá valami linket ahonnan le tudom szedni az aktuális legfrisebb patchet hozzá
És lehetőleg megmaradna a magyar mivolta is.
THX előre is a gyors segítséget
gfefe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest