Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
Sziasztok,
2003-as Excelt (win XP alatt) szeretném rávenni, hogy minden .xls fájlt külön ablakban nyisson meg.
Beállítottam ugyan a Tools, Options menüben a View fül alatt, hogy "Windows Task Bar" - pipa, de csak annyi lesz, hogy ha bármilyen intéző mappából duplán kattintok egy második excel fájlra - amennyiben az első már nyitva van -, a tálcán ugyan két Excel jelenik meg, de a képernyőn csak egy ablakom van, az ALT-TAB tehát olyan hatású, mintha az Excelben a View menüből váltogatnám az ablakokat.
Igazából dual monitorral dolgozom, és összehasonlítani szeretném a táblázatokat, tehát ez így nekem nem segít.
Természetesen ha a Programok közül kézzel elindítok egy második Excelt, és abban fájlmegnyitással nyitom elő a második táblázatot, az működik. De szeretném, ha automatikus lenne a külön ablak, mint a Word-ben.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50