- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen, addig látszik, amig nem 40 oszlop van egy lapra kinyomtatva 6-os betűnagysággal (85% nyomtatási nagysággal), olyan szorosra véve az oszlopokat, hogy a cellatartalmaknak így is csak az eleje látszik. Sajnos így is nagyon zsúfolt
. És mindennek fejébe egyszerre 10-12 lappal kell majd dolgozni. Hidd el, legnagyobb gondomnak se szeretném, ha +ba azt kelljen bogarászni, hogy melyik lap éppen miről szól.No, hamán nyomtatá:
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1
Lehet-e valami olyat csinálni, hogy ne kapásból kinyomja a nyomtatóra, hanem jelenírse meg a nyomtatási párbeszéd ablakot? Mint Delphiben az
if printdialoge.execute then
begin
...
endobjektummal csináltam? Vagy ez is ezt csinálja? Még nem próbáltam ki, mert nem akarom fölösbe használni a festéket, meg a paprít
Illetve figyelembe veszi-e az eredetileg beállított nyomtatási területeket, illetve az olddalbeállításokat (margók, élő fej élőláb, minden oldalon látszódó sorok beállaítása stb). Gondolo igen, csak még nem mertem kipróbálni...Köszi,
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És mindennek fejébe egyszerre 10-12 lappal kell majd dolgozni. Hidd el, legnagyobb gondomnak se szeretném, ha +ba azt kelljen bogarászni, hogy melyik lap éppen miről szól.
Illetve figyelembe veszi-e az eredetileg beállított nyomtatási területeket, illetve az olddalbeállításokat (margók, élő fej élőláb, minden oldalon látszódó sorok beállaítása stb). Gondolo igen, csak még nem mertem kipróbálni...
Fferi50