Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen, addig látszik, amig nem 40 oszlop van egy lapra kinyomtatva 6-os betűnagysággal (85% nyomtatási nagysággal), olyan szorosra véve az oszlopokat, hogy a cellatartalmaknak így is csak az eleje látszik. Sajnos így is nagyon zsúfolt
. És mindennek fejébe egyszerre 10-12 lappal kell majd dolgozni. Hidd el, legnagyobb gondomnak se szeretném, ha +ba azt kelljen bogarászni, hogy melyik lap éppen miről szól.No, hamán nyomtatá:
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1
Lehet-e valami olyat csinálni, hogy ne kapásból kinyomja a nyomtatóra, hanem jelenírse meg a nyomtatási párbeszéd ablakot? Mint Delphiben az
if printdialoge.execute then
begin
...
endobjektummal csináltam? Vagy ez is ezt csinálja? Még nem próbáltam ki, mert nem akarom fölösbe használni a festéket, meg a paprít
Illetve figyelembe veszi-e az eredetileg beállított nyomtatási területeket, illetve az olddalbeállításokat (margók, élő fej élőláb, minden oldalon látszódó sorok beállaítása stb). Gondolo igen, csak még nem mertem kipróbálni...Köszi,
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Projektor topic
- Arc Raiders
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. És mindennek fejébe egyszerre 10-12 lappal kell majd dolgozni. Hidd el, legnagyobb gondomnak se szeretném, ha +ba azt kelljen bogarászni, hogy melyik lap éppen miről szól.
Illetve figyelembe veszi-e az eredetileg beállított nyomtatási területeket, illetve az olddalbeállításokat (margók, élő fej élőláb, minden oldalon látszódó sorok beállaítása stb). Gondolo igen, csak még nem mertem kipróbálni...
Fferi50