- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy projektem ami excel táblázatból szed ki adatokat és illeszti be ezt egy word sablon dokumentumba.
A gondom az, hogy kompatibilitási probléma akadt néhány kollégánál, mert a Microsoft Word Object Library 16.0-t használja a program.
Át kellene alakítanom a kódot olyanra, hogy ne kelljen semmire se hivatkozni.
Eddig ezt csináltam:
Dim wordapp As Word.ApplicationDim wDoc As Word.DocumentSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = Truehelyett ezt használom:
Dim wordapp As ObjectDim wDoc As ObjectSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = TrueA word dokumentumot még létre is tudom hozni, de vannak olyan sorok amit hibára állnak:
Ezek a sorok nem közvetlenül egymásután vannak, csak most kigyűjtöttem őket:
wordapp.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = Application.UserName & Chr(13) & Datewordapp.Selection.EndKey unit:=wdStory, Extend:=wdMovewordapp.Selection.InsertBreak Type:=wdSectionBreakNextPagewordapp.Selection.MoveDown unit:=wdScreen, Count:=1wordapp.Selection.PasteAndFormat (wdFormatOriginalFormatting)Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50