- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok,
Három kérdésem is lenne:
1, Hogyan lehet átrakni egy makrót egy excel fájlból a Personal-ba?
2, Szeretném a W oszlopban lévő értékek közül a „lakás” és a szoba szavakat törölni, hogy üres legyen a cella. Csak magukat az értékeket, nem a sort. Az alábbi kódrészlettel próbálkoztam, de üres sorokat generál:Selection.AutoFilter'ActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23, Criteria1:="=lakás", _Operator:=xlOr, Criteria2:="=szoba"Range("W2").Select'Range(Selection, Selection.End(xlDown)).SelectSelection.ClearContentsActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23
3, szeretnék egy legörülő lista válastót berakni a V oszlopba,. A lista ugyan abban a könyvtárban, de egy másik táblázatban szerepel, ezzel próbálkoztam, de nem akar működni, illetve csak a második csellába rakssal próbálkoztam, nem tudom hogy lehet kiterjeszteni az eész oszloba addig, amíg van adat:Range("V2").SelectWith Selection.Validation.Delete.Add Type:=xlValidateList, AlertStyle:=xlValidAlertStop, Operator:= _xlBetween, Formula1:="= [Munkafüzet3.xlsx]Lista!$A$2:$A$17".IgnoreBlank = True.InCellDropdown = True.InputTitle = "".ErrorTitle = "".InputMessage = "".ErrorMessage = "".ShowInput = True.ShowError = TrueEnd WithColumns("v:v").Select
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50