Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kimutatást készítettem Üzlet-forgalom-termék típus alapján. Az eredeti táblában üzlet-termék típus-nap-hónap-év-netto forgalom-brutto forgalom-árrés bontásban szerepelnek az adatok.
A kimutatás soraiban:
üzlet
hét számaoszlop:
termék típusérték:
netto forgalom
brutto forgalom
árrésSzűrő:
hónap
napFontos lenne számított mezőben:
Árrés % - ezt ugyebár nem rakhatom bele az eredeti táblába mert ezt a kimutatásban összegezni nem lehet, átlagolni sem tehát ezt számolni kell.Illetve a termék típusok milyen %-át képviselik az össz forgalomnak.
Ezt most úgy oldottam meg, hogy a kimutatáson kívül a végére beszúrtam a képleteket. Csak ugyebár ha bármit változtatok a kimutatáson akkor bukok mindent. Vagyis csak akkor ha a sorokhoz behúzok még valami adatot.
Kérdés: nem lehet ezt valahogy megoldani, hogy a kimutatásban legyenek számított mezők is?
Ok: szükség lehet rá pl.: a hónapot vagy a napot a kimutatás soraiba helyezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50