- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi piacra lépett az Oppo A6c
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Igen azt. Bocsi, nem néztem meg, magyar excelben hogyan fordították az iterációt. Most megtettem.
Hát valóban közelítésnek
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.Természetesen nem közelítésről van szó, és az iteráció sem közelítést jelent szó szerint sem, hanem ismétlődést (programozásban ciklus-nak is hívjuk). Csakhát úgy tűnik google translate-tel honosították az excelt

Ugyanis matematikában valóban majnem a közelítés az iteráció szinonimája, mivel az ismétlődést tartalmazó algoritmusokat a matematikában általában valóban közelítésre szoktuk használni, de IT-ban nem csak (és nem elsősorban). Innen jöhetett a félreferdítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik
- SkyShowtime
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Tesla topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.
Fferi50