- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
karlkani
üzenetére
Ha bármilyen eseményvezérelt kód van a file-ban ( akár a thisworkbook-ben, akár valamelyik munklaphoz csatolva), és az lefut akkor automatikusan törli a VBA az undo cache-t, ez szándékos, és nem tudok róla, hogy ezt meg lehetne kerülni (ha belegondolsz, talán érthető, hogy miért ...)
"Valamint olyan cella változását képes figyelni, melyet nem én módosítok, hanem néhány cella tartalmát összegzi, s, ha változás van, azt jelezze egy cellában nekem?"
Na ez elég hirtelen témaváltás
Amit a kollégának írtam előbb, azt nem tudod alkalmazni? Csak itt nem pivotot kell frissíteni, hanem értesíteni valamilyen módon. (pl message box?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amit a kollégának írtam előbb, azt nem tudod alkalmazni? Csak itt nem pivotot kell frissíteni, hanem értesíteni valamilyen módon. (pl message box?)
Fferi50