- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbarack
aktív tag
Minden kedves és kevésbé kedves hozzászólót meg tudok érteni. Valahol egy digitális gép utól érhetetlen a telefonok számára mivel a képfeldolgozó egység és az objektívek által beeresztett fény mennyisége nem van pariban, de az analógot meg a digi nem szárnyalja túl. A telefonok kamerás tudása sokat fejlődik, de nem lesz fényképezőgép. Cserébe a telefon előbb kézbe kerül a mindennapokban mint egy kamera. Hogy ezeknek az extra objektíveknek van e értelme az majd kiderül, de amennyiben nincsen jó szavunk róla, miért kell leszólni vagy oltani? Elolvasod a cikket oszt jóvvanazúty. Mé kell szarozni? Minden fotós tudja, hogy egy jó gép az jó a telefon meg olyan amennyit hajlandó vagy költeni rá. Vannak emberek akik szívesen tesztelnek ilyen fura szerzeteket telefon mellé oszt ennyi. Nem teccik ne vedd meg🤗😜
-
milkabrams
őstag
Amúgy használtál mostanában telefont? Az a pár év inkább 4+ és utána sem kell kidobni, eközben nem hiába zuhant be a kompaktok eladása tekintve, hogy egy jobb telefon bőven tud annyit, mint amit egy átlagember akar.
Ez az agyjátszás anno nálam is jelen volt, igaz más területen, mikor Chord mojo+drága fejessel kínlódtam a vonaton, mellé meg hozzád hasonlóan le is néztem azokat, akik nem fél millás rendszeren hallgatták a zenét, csak közben rájöttem, hogy van egyszerűbb megoldás is, ami elfogadható komprumisszum a minőségben. Továbba is tartom, hogy egy jó telefon és jó gcam pláne egy ilyen kályhacsővel majd mindenkinek elég aki nem hardcore űzi a hobbit. [Itt] a tré minőség. -
novinyul
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Igazából érthető amit írt
Én sem látom értelmét egy ilyen felrakható obi-nak. Ahhoz kevés hogy annyival megdobja a minőséget, cserébe drága is. Valóban most már elég sokmindenre elég a telefon kamerája is, de van mikor én is inkább viszem magammal a gépet is(túrázás, utazás, nyaralás) Azért egy fényképezőgép még mindig más liga.
-
LosBlancosRM
őstag
Napindító baromságnak elég erős amit írtál, de ha nem lesz ma már más, akkor nem para.
Nem tudom miért gondolják azt sokan, hogy mindenki fotós. Inkább agyjátszásnak vélem. Céleszköz mindig jobb lesz, mint ami "tudja ezt is", ezért is jobb a telefon abban, hogy a pillanatot megörökítse, mint egy fényképezőgép, ami nincs ott. Persze akik szerint sz*rt se ér egy ilyen gagyi telefon, azok biztos egy A5X-vel és egy DSLR géppel járnak nap, mint nap. Azt pláne nem értem, hogy miért venne bárki fotózni telefont... Teljes agyrém.
Vesz egy telefont, amiben jó a kamera, hogy ha kell, tudjon fotózni vele. Nem atomfizika ez. -
Csak a minőség továbbra is tré marad. Én már elkezdtem bannolni pl. YouTubeon az olyan csatornákat akik jönnek a click bait címekkel és elkezdenek tesztelni egy normális fényképezőgépet vagy kamerát egy telefonnal szemben. Aztán a videó végén jön, hogy hát, jó ez a telefon, de azért a dedikált gép csak jobb. Komolyan? Ki gondolta volna a bolha szenzor nem ér semmit a szoftveres csodák ellenére sem egy nagy szenzorral szemben. Egy kisebb gép, pl. Nikon Z30 a gyári kitobival is porrá alázza a telefonokat és cserébe kicsi is könnyű.
-
Ez is" félmillás" lesz, ráadásul még gagyi is, mint mindegyik.
Aki normálisan akar fotózni valamiért, nem telefonnal fog bohóckodni, hanem vesz egy rendes fotómasinát, amit kimondottan erre a célra gyártanak évtizedek óta és cipeli magával. Ja és vesz mellé egy olcsó telefont. Ennyi. Aki nem ért hozzá, az vesz egy ilyen ócskaságot, amit majd pár év után dobhat el, mert semmi támogatást nem fog kapni, a fotókat meg egy év alatt fogja feldolgozni, olyan lassú lesz. -
milkabrams
őstag
Gyakran túrázok és ott fényképeztek is, szeretek távoli dolgokat is fotózni, viszont egy normális kamerához sem kedvem sem pénzem, így marad a jóféle telefon, ez szerintem pont az amiről beszélek. Már csak az a kérdés, hogy x300 ultra vagy ez, illetve hogy melyikhez lesznek jobb gcam portok és config fájlok.
-
Segal
veterán
Én komolyan kezdem nem érteni hogy ezeknek a
műfaszoknakakarom mondani puskacsöveknek mi értelme van.
Nyilván életszerütlen dolog akár a képen látható módon sétálni (egyik kézben a telefon a másikkal meg a kiegészitőt tartva) plusz ha nem azt az optikát használnánk akkor a többinek belelóg a látószögébe.
Ha meg nincs a telefonra rakva akkor a téma nem feltétlen fogja megvárni hogy kattintás előtt még barkácsoljon az ember. Azt már csak halkan jegyzem meg hogy ugye eleve legyen is nálunk amikor épp szükség lenne rá.
Ez tényleg semmi másra nem jó csak faszméregetésre hogy a tesztelésnél adott körülmények között mennyivel jobb igy a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- iPhone 16 Pro Max
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem látom értelmét egy ilyen felrakható obi-nak. Ahhoz kevés hogy annyival megdobja a minőséget, cserébe drága is. Valóban most már elég sokmindenre elég a telefon kamerája is, de van mikor én is inkább viszem magammal a gépet is(túrázás, utazás, nyaralás) Azért egy fényképezőgép még mindig más liga.
Vesz egy telefont, amiben jó a kamera, hogy ha kell, tudjon fotózni vele. Nem atomfizika ez.