- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Na kellene még némi segítség.
Sikerült kirajzoltatnom a 4 különböző sor 240 oszlopának adatait, viszont két problémába ütköztem.
1. a 4 sor adat közül mint amint fentebbi hozzászólásomban is láthatjátok van 10-20-as érték és van egy sor ahol 600 körüli az érték.
Ez azért baj,mert most ha kirajzoltaztok egy grafikont,akkor a 600-as sor miatt az szépen látszódik,a másik 3 sor ahol 10-20-as értékek vannak, azok meg gyak alig látszódnak a grafikon alján.
2. A másik gondom,pedig hogy mivel soronként 240 oszlopnyi adatom van, ezért nagyon sűrű és nem érzem,hogy átlátható lenne a valós változások.
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest