- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth-headsetekről általában
- iOS alkalmazások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Csak el vagyok keseredve...
Megcsináltam ugye azt, hogy ha egy képlet értéke "0", akkor üres stringet ír a cellába, egyéb esetben az értéket.
A gondom az az, hogy ebből a cellából egy képlet egy másik cellában továbbszámol, pontosabban számolna, de bizony mivel itt semmi nincs a cellában, azt ezt követő cella értéke #ÉRTÉK! lesz. Próbáltam HA, HAHIBA függvénnyel, de egyszerűen nem tudom kivenni, hogy ne hibát írjon. Az lenne a jó, ha ide se írna semmit (ha a forrás cella üres).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képregény topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50