- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy beadandó feladatot és nem igazán tudom, hogyan fogjak hozzá.
Ételek kalória értékét kell kiszámítani. Egy táblázatban megkaptam 130 ételnek a nevét (+ mennyiség,kcal,fehérje,zsír, szénhidrát) 11 főbb csoportra osztva.(pékárú,zöldség,gyümölcs stb...)
Azt a célt kell szolgálnia, hogy ha pl ebédet szeretnék csinálni, akkor elég legyen kiválasztani az adott ételeket és ha meg van az összes, akkor kiszámolná, hogy mennyi kalória, mennyi szénhidrát stb...
Arra gondoltam, hogy legördülő menükből kéne megcsinálni. Az alapelv az, hogy ha kiválasztom az első legördülőmenüben pl a gyümölcsöket, akkor egy mellette lévő legördülőben már csak a gyümölcsök jelennének meg. Megoldható ez így?
A másik meg hogy a főbb csoportok nem egymás alatt van közvetlenül,hanem van, hogy 20 sor üresen van. Hogyan tudnám meg csinálni azt hogy csak azokat listázza amiben van szöveg is. ( most úgy írtam be, hogy D2119, de itt ugye tartalmazza az üres cellákat is. Ha elválasztom vesszővel vagy pontos vesszővel, akkor nem ad ki eredményt)
Ha ez már meg lenne utána nagyon bonyolult az, hogy kiszámolja nekem pl a krumpli értékeit egy mezőbe,aztán a csirke értékeit és mondjuk egy sütemény értékeit majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest