- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28606 üzenetére
[link]
Itt egy gaming teszt, ugyanaz a középkategóriás videókártya ennyivel teljesít rosszabbul Kabinivel, mint i7 mellett.
Talán nem is olyan rossz.Igen, nekem is úgy van berakva. Ahogy elnéztem, még pont elférne mellette a duplamagas VGA.
regger: ezt találtam a lelógó HDD-ről: [link]
Szóval működhet, vannak gyártók, amelyek explicit tiltják, mások nem. -
PuMbA
titán
válasz
Reignman #28606 üzenetére
"Amit mellékeltem tesztet, a CPU benchmarkoknál sem teljesít lényegesen gyengébben az 5350, mint az Intel 1155-ös proci..."
Mi?
Biztos, hogy jól látsz? Nézd meg újra a tesztet... Cinebench, ami egy komoly renderelő progi egyszálas teljesítményben 4x gyorsabb az Intel, többszálon meg majdnem kétszer a 2 magjával. Ugyanígy az x264 tesztben... A többi teszt meg ilyen szintetikus szar, amit sose használsz és fogalmad sincs, hogy mennyire használja ki a CPU-t, jóhogy nem nagy a különbség
Mondjuk nem én fogok szívni...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28596 üzenetére
Az 5350-ben a beépített GPU a lényeg, hogy egyprocis gépként szinte minden médialejátszással megbirkózik (és még a régebbi játékokkal is, mint pl. a TF2)
DVGA mellé már kevés lehet, érdemes teszteket keresni, hogy hogyan teljesít.Ha jól emlékszem, két drive hely már a gépház tetején van, ahonnan Batman módra fejjel lefelé lógnának - SSD-nek mindegy, de a HDD nem szereti ezt a pozíciót.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28594 üzenetére
Nekem a ház szinte üres, és elég hosszú, szerintem beleférne a másik gépből a 260x is, de nem merem biztosra mondani, meg kell nézni.
Viszont a HDD-nek csak az oldalfalon van helye, és ha minden igaz, pont a PCI fölött, lehet, hogy az bele tud lógni.Igen, sajnos rendes tápot nem lehet kapni 350-400W alatt. Nekem AM1H-m van laptoptáppal, viszont az a PCI-t nem tudja meghajtani, esetedben felejtős.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28592 üzenetére
Semmi, hasonló konfigom van nekem is, csak külső táppal és GPU nélkül. (A SilverStone SG05 valószínűleg jobb lett volna, csak olyat már nem lehet kapni szinte sehol)
Egyedül a tápot tartom feleslegesen nagynak - ennek a rendszernek 200W-nál többet semmilyen körülmény között nem lenne szabad fölvennie.
Nálam a HDD a leghangosabb része, a ventilátorokat egyáltalán nem hallani - és mivel felül elég sok a szellőzőnyílás, szerintem attól se kell tartani, hogy a belső táp és a GPU által keltett meleg megszorul a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest