- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28606 üzenetére
[link]
Itt egy gaming teszt, ugyanaz a középkategóriás videókártya ennyivel teljesít rosszabbul Kabinivel, mint i7 mellett.
Talán nem is olyan rossz.Igen, nekem is úgy van berakva. Ahogy elnéztem, még pont elférne mellette a duplamagas VGA.
regger: ezt találtam a lelógó HDD-ről: [link]
Szóval működhet, vannak gyártók, amelyek explicit tiltják, mások nem. -
PuMbA
titán
válasz
Reignman #28606 üzenetére
"Amit mellékeltem tesztet, a CPU benchmarkoknál sem teljesít lényegesen gyengébben az 5350, mint az Intel 1155-ös proci..."
Mi?
Biztos, hogy jól látsz? Nézd meg újra a tesztet... Cinebench, ami egy komoly renderelő progi egyszálas teljesítményben 4x gyorsabb az Intel, többszálon meg majdnem kétszer a 2 magjával. Ugyanígy az x264 tesztben... A többi teszt meg ilyen szintetikus szar, amit sose használsz és fogalmad sincs, hogy mennyire használja ki a CPU-t, jóhogy nem nagy a különbség
Mondjuk nem én fogok szívni...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28596 üzenetére
Az 5350-ben a beépített GPU a lényeg, hogy egyprocis gépként szinte minden médialejátszással megbirkózik (és még a régebbi játékokkal is, mint pl. a TF2)
DVGA mellé már kevés lehet, érdemes teszteket keresni, hogy hogyan teljesít.Ha jól emlékszem, két drive hely már a gépház tetején van, ahonnan Batman módra fejjel lefelé lógnának - SSD-nek mindegy, de a HDD nem szereti ezt a pozíciót.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28594 üzenetére
Nekem a ház szinte üres, és elég hosszú, szerintem beleférne a másik gépből a 260x is, de nem merem biztosra mondani, meg kell nézni.
Viszont a HDD-nek csak az oldalfalon van helye, és ha minden igaz, pont a PCI fölött, lehet, hogy az bele tud lógni.Igen, sajnos rendes tápot nem lehet kapni 350-400W alatt. Nekem AM1H-m van laptoptáppal, viszont az a PCI-t nem tudja meghajtani, esetedben felejtős.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman #28592 üzenetére
Semmi, hasonló konfigom van nekem is, csak külső táppal és GPU nélkül. (A SilverStone SG05 valószínűleg jobb lett volna, csak olyat már nem lehet kapni szinte sehol)
Egyedül a tápot tartom feleslegesen nagynak - ennek a rendszernek 200W-nál többet semmilyen körülmény között nem lenne szabad fölvennie.
Nálam a HDD a leghangosabb része, a ventilátorokat egyáltalán nem hallani - és mivel felül elég sok a szellőzőnyílás, szerintem attól se kell tartani, hogy a belső táp és a GPU által keltett meleg megszorul a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest