- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
tome0001 #55908 üzenetére
Hi, én a helyedben inkább valami kisebb lejátszót vennék, minthogy gépet építeni.
Nekem is J4105-ITX lapom van 8GB ramom, rendszernek OMV-t használok, dockerben a csomó konténerem van, többek között Emby ,Plex is van. (igazából már Plexre áttértem)Nekem 4K 10bit HDR tökéletesen megy/ment, igaz nekem egy Khads Vim3L-es lejátszóm van, ami SMB-ről játssza le tökéletesen a 4K-s Remux/BR, vagy akármilyen forrásokat. Transzkódolást kikapcsoltam, mert az felesleges, megeszi a lapot.
Viszont próbáltam simán a Samsung Q6F-es Tv-m saját Emby appjával is 4K-s filmeket lejátszani problémám nem volt.Próbáltam egy extremébb hálózati lejátszást is, 2 TV 4K adás, problémamentesen ment.
Egyik TV-n 4K Remux (60-80GB) másik TV-n egy 4k-s sorozat ment és nem volt probléma.
Lejátszók Khadas Vim3L minkettőnél, varázslat annyi hogy a TV és a box és minden eszközöm gigabites kábelen lóg.Nem lehet hogy az akadás azért van mert a TV-d wifin lóg, vagy épp csak 100-as LAN-ja van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest