Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#48613632 törölt tag Üdv 
 NAS-sal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Nem tuti, hogy ez a legmegfelelőbb topic erre, de végülis HTPC related a kérdés, mivel azt etetné FullHD tartalom, csak letöltés, seed máshogy van megoldva. 2x 4TB WD Red lenne, vagy hasonló. Szóval a lényeg, építenék egyet, mert a 325v2 kissé gyenge transmissionhoz, illetve kb 10MBs download körül 100%-os a proci, és szinte elérhetetlen az egész NAS. De ezt már kitárgyaltuk korábban, hogy ez ennyit tud, és pont. Ami érdekelne. FreeNAS lenne a környezet, illetve, google és YT videók után, én erre a következtetésre jutottam, hogy az pont ok ide. TM menne, esetleg Google Drive kliens, de ez utóbbi, gondolom nem sok vizet zavar. Ami a dilemmám. Milyen alaplap + proci kombó az ideális? Használtban gondolkozom, UK ebayt nézegetem. Nem akarom túltóni, de azért legyen benne kakaó. 
 Szóval Ivy/Sandy B. elég, vagy H.well/B.well, esetleg Intel embedded config? J19xx N31xx
 Az is kérdéses volt még, hogy ezeken a mini ITX lapokon, általában 2 SATA csati van, ami kell a 2 HDD-hez. De akkor mi van az OS-sel? Elég neki az USB? Abból akkor kell a 3.0?
 Esetleg dobjak be egy Pci-e raid karit? Avagy m2 inkább? Végülis, a bootra tudok várni, szóval akár jó az USB is, de boot után használja azt még a FreeNAS, futás közben? Mert akkor inkább valami SSD kellene.Esetleg találtam még ezt a lapot: AsRock J4005B köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest