- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz
stigma #50706 üzenetére
Most építgetek otthon ki egy ilyesmi rendszert. Korábban laptop-ról ment a film, majd vettem egy androidos média lejátszót (905x), és az játszotta le pendrive-ról, majd egy külső 2,5" hdd-ról, amire a laptopról másoltam fel. Most van egy kis itx-es gépem, abban egy 3,5" HDD (a rendszer SSD-ről fut, a HDD-t leállítja ha nem kell használnia), a torrenteket automatikusan szedi fel egy könyvtárból és tölti le. A HDD meg van osztva hálózaton, a média lejátszó meg a másik szobában a TV mellett erről játssza le a filmeket. Amit még nem sikerült megcsinálni, hogy a gép WakeOnLan-al felébredjen, ha a média lejátszó filmeket keres, így ha valaki filmezni szeretne, legrosszabb esetben meg kell nyomni a gépen a bekapcsológombot.
A gép sajnos nem egy energiatakarékos gép, ezért nem megy 24 órában (bár csak 35-40W-ot eszik nagy átlagban), hosszú távon a HDD-t szeretném külön kitenni egy fileszerverre (erre egy USB 3.0-s routert néztem ki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest