Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Csak nem birtam magammal es tegnap elolvastam az osszefoglaloban leirtakat ill elkezdtem finomhangolni a Kodit (Tudom velem van a baj, de engem meg minidg zavar, h ha azt akarom, h jol mukodjon akkor lenyegesen tobb idot kell raszanni, mint egy buta lejatszonal vagy egy medialejatszon)
Viszont a felbontas es a kepfrissites kerdese meg minidg nem egyertelmu szamomra

Tekintsunk most el attol, h teszt keppen kiprobalok-e par 4k-s filmet vagy sem. Ha nem akkor 1080p es 24Hz lenne az ajanlott beallitas BD50 filmekhez es sorozatokhoz? (most alapbol 1080p es 60Hz lett beallitva a Windowsba)
A masik kerdesem a hang temakort erinti. A hazimozi kerdese meg folyamatban addig a TV hangszorojat hasznalnam. Viszont a DTS hangoknal v.mi nagyon nem stimmel. Olyan tompa minden, mintha egy aulaban jatszodnanak a dolgok. Eloszor azt hittem, h a TV beallitasai rosszak, de kiderult, h nem mert VLC-nel ugyanaz a film jol szol. Tudom, h a terhatas sosem lesz jo a gyari hangszorokon, de ahogy most van ugysem maradhat mert teljesen lerontja az elmenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest