Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42813 üzenetére
Egyébként képre nem is tudom... sosem teszteltem hangon kívül semmit, de úgy gondolom nem igazán lesznek különbségek. De én is kíváncsi lennék mai hardverekkel egy alaposabb tesztre, mondjuk saját táp, PC-s és van néhány jó DIY még a tarsolyomban. Utóbbiakat majd kaby lake vagy bristol/raven ridge alá akarom Kodival és MPC-vel.. Amint jön az első HEVC 10bit 60fps HDMI 2.0 kutyafülefasza hardver, átépítem a HTPC-m. Ravenig biztos marad a passzív házban M2-vel, tápokkal meg lehet kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest