Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Mobil flották
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Yettel topik

- 

Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb
veterán
válasz

üzenetére
						Talán írtam már, de nekem Jinc egy mezei G2020-al is ment ami nagyon harmatos egy mai Pentium IGP-jéhez képest is.

Szó volt itt 1-2 oldallal ezelőtt Kodi meg madvr leírásokról. Szerintem sincs értelme részletes leírásnak annyiféle probléma és hw van, de 2db kis táblázatnak lenne értelme szvsz amiben össze vannak szedve a szintek. Párféle hw-n pedig meg tudnánk tesztelni.
Amire gondolok:
1. tábla: DXVA-n keresztül mmelyik gpu mit használ. Amit Pumba írt.
2. tábla: Mondjuk 2-3 féle minőségű madvr konfig, ezekre rá lehetne mérni (a legalapvetőbb 5-6 féle konfig megvan itt a topicban) és pontosan kiderül melyik hw-n (igp) használhatóak. Az első táblával meg össze lehetne vetni, hogy van-e érdemi eltérés. Mondjuk ha Lanczost bír egy Penya és DXVA-ban is azt használja akkor felejtős. Egy Llano-n nálam meg lehet, hogy jobb lenne és bírná is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest