Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz Patice #26336 üzenetére

Jogos, én is ezt teszem most, viszont számos problémája van. Ha szeretném a TV-t irányítani, akkor el kell indítanom 1 appot, aztán ha XBMC-t akarom irányítani kell még 1 app, egyszerre nem megy, na meg hangfal nem wifis, így ahhoz ez nem jó.
    Másrészről nincs fizikai gomb telefonon/tableten, így sokkal lassabb irányítani, hisz nézni kell, nehogy félrenyomjon az ember, nem beszélve, hogy minden alkalommal fel kell oldani a telefont, hisz más különben pár óra alatt lemerülne. :)

Ezért szeretnék egy távirányítót ami jó HTPC-hez (windows), jó TV-hez Samsung F6640, és hangfalhoz Samsung F355.

LCD nekem nem kell, és logitech kb 1,5x van túlárazva mint amennyit ér kb, és az LCD nélküli 10k-ba kerülő Harmony (200) hajlamos laggolni.

Ezért tetszik ez a One4All Smart Control, viszont szinte semmi felhasználó bázisa nincs, és alap windowsos programot nem találok hozzá, szóval valszeg nincs. Így pedig valószínűleg arra sincs lehetőség, hogy windowsból beállítsam, hogy minden gombot úgy osszak ki ahogy én szeretném pár perc alatt (pl custom gombok Samsungnál lásd HDMI4-re váltás azonnal).

Az a baj, hogy semmi tapasztalatom nincs vele, így nem tudom mire számíthatok. :)

Új hozzászólás Aktív témák