Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Még nem is mutattam nektek az én kis htpc-met. Hátha valakit érdekel.
ASRock E350M1 lap
4GB RAM
2TB WD RED NAS HDD (ez a ház tetején van nem lehet látni a képen)
250GB 2,5" HDD (ez a rendszer hdd, mert regen nem volt kéznél pendrive de majd ezt cserélem egy 16GB-os pendrivera)
A ház meg egy olcso kicsi modell saját tápot adtak hozzá de az nagyon zajos volt ezért kivettem a ventit belöle, levettem a burkolatot, és a ház elejébe ratam egy befelé szivo ventit(ami halk). Meg az alaplap gyári kis ventije is nagyon hangos volt ezért mokoltam oda egy szép nagy halk ventit. Igy most kb 0 hangja van a gépnek a kis házat meg beraktam az 50" plazma mögé. Távirányitonak meg vettem ebayröl egy mini vezeték nélküli billt (amiben van touch pad is meg lézer mutatoItteni ajánlásokra openELEC-van most a gépen és 100%ig meg vagyok vele elégedve, 1080p,3D,DTS,stb minden van ami csak kell. Amugy a gép 24/7 ben szokott menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest