Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
zsigus #13214 üzenetére
szerintem megoldható bár én nem használom de van egy olyan dolog hogy Videók/lejátszáslisták/Új intelligens lejátszáslista
nah itt lehet beállítani különböző szűrőket, pontos menetét nem tudom mert nem használom de youtube-on láttam már róla videót hogyan kell beállítani.
Felbontás szerint is lehet mert van olyan hogy új szűrés és ott lehet választani olyat hogy videó képarány egyenlő aztán megadod a kívánt értéket.
A betűméretet a programon belül nem tudod állítani de ha valaki megkeresi az adott nézet xml-jében milyen hivatkozás vonatkozik arra a területre akkor a font.xml-ben át lehet írni, csak tudni kell melyik vonatkozik rá.
pl.: ha a Viewtype_List.xml-ben rákeresünk arra hogy font akkor találunk pl. egy ilyet:
<font>Font_Bold35</font>
nah ezek után megnyitjuk a font.xml-t és megkeressük benne a Font_Bold35-öt és ott lesz egy ilyen sor hogy <size>56</size> ezt átírjuk annyira amennyire akarjuk.
Nem olyan vészes csak meg kell találni a lista nézet xml-jében hogy pontosan milyen hivatkozás vonatkozik azon a területen a betűtípusra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest