Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz zsigus #13214 üzenetére

szerintem megoldható bár én nem használom de van egy olyan dolog hogy Videók/lejátszáslisták/Új intelligens lejátszáslista

nah itt lehet beállítani különböző szűrőket, pontos menetét nem tudom mert nem használom de youtube-on láttam már róla videót hogyan kell beállítani.

Felbontás szerint is lehet mert van olyan hogy új szűrés és ott lehet választani olyat hogy videó képarány egyenlő aztán megadod a kívánt értéket.

A betűméretet a programon belül nem tudod állítani de ha valaki megkeresi az adott nézet xml-jében milyen hivatkozás vonatkozik arra a területre akkor a font.xml-ben át lehet írni, csak tudni kell melyik vonatkozik rá.

pl.: ha a Viewtype_List.xml-ben rákeresünk arra hogy font akkor találunk pl. egy ilyet:

<font>Font_Bold35</font>

nah ezek után megnyitjuk a font.xml-t és megkeressük benne a Font_Bold35-öt és ott lesz egy ilyen sor hogy <size>56</size> ezt átírjuk annyira amennyire akarjuk.

Nem olyan vészes csak meg kell találni a lista nézet xml-jében hogy pontosan milyen hivatkozás vonatkozik azon a területen a betűtípusra.

Új hozzászólás Aktív témák