- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #4284 üzenetére
En kivettem sbcbol.
Semmivel se tobb,se kevesebb,mint barmelyik mas. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #4268 üzenetére
nem vagyok benn biztos, hogy engedi, nekem volt egy evo cesinha lapom, és mikor elakartam kezdeni a másikat, amivel disznó lap lesz, kiírta hogy már van egy evolved lapom belőle, szóval a másikat quicksellezni kellett
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4255 üzenetére
Ne szorakozz mar, azonnal huzd ki. Nekem is megvan a 85-os evo Szobo, de egy hete probalok vadaszni egy if lapot belole, hogy fel tudjam huzni azt. Plusz kiraktam vagy 30 if picket csak azert, hogy beadja Szobot, de semmi. Barmennyit fizetnek erte, de eselytelen, plusz pickbol sem adja be. Ha neked beadta, halalkodj, es huzd ki kurvagyorsan.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #4239 üzenetére
Dalglish legnagyobb előnye a tekerés. De én biztos nem raknék ki egy 2 millás lapot ami kb. ennyit tud. Mióta volt a patch nem mondom, hogy gyengébb lett a tekerés de jóval kevesebb ellenfél próbálkozik vele anélkül meg észrevehetetlen lap.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #4239 üzenetére
Zz?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #4237 üzenetére
Az nagyon drága lesz és az idén sztem nem extra, mert lófasz playstyles sincs.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #4203 üzenetére
Az a baj en mar az elejen elbasztam...kijott friss evo csinaltam akit lehetett....elore meg a fax gondolkodott.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #4194 üzenetére
Jaja. Az lenne az ésszerű, ha bent hagynák az összeset, különösképp a welcome to evolutionst, ahogy nézegettem futbinen egy csomónál az kell. Aztán majd te eldöntöd, h kire fordítasz időt, coint. Így most csak 84-es Juve LB csajokat lehet fejleszteni, vagy ilyen Cesinha vagy totw Ryan Hollingshead féle nehezen linkelhetőket.
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #4162 üzenetére
Valami volt tegnap az accjával, mert abból a 83x10-ből Kane&Benzi dupla walkout, meg egy totw lap jött...nekem meg hasonló kb mint Neked
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #4147 üzenetére
Én a 83x20at fogom.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #4011 üzenetére
a fifan beluli jatek beallitasoknal, nem a monitornal
game settings menupont -
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #4007 üzenetére
visual menupontban allitsd be az input overlay: local input + online response
amikor ugy erzed, hogy kesik, vedd fel az utolso 30 masodpercet, es nezd vissza. Ha nagy baj van a kapcsolattal, akkor a local nem talal az online-al -
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #3765 üzenetére
A vegen meg kiderul,hogy mo-rol ugyanolyan jatszani,mint ausztriabol.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3734 üzenetére
Nekem is van egy Joelintonom, remélem, meglesz a max upgrade
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #3715 üzenetére
xboxon?
tuti nem
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3592 üzenetére
2db 84es volt az enyémben. Nagy szomorúság ez amúgy, jó lap nem esik, a játék meg egy okadek élvezhetetlen hugyfos. Életem talán legrosszabbul elkoltott 2x ezer forintja.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #3551 üzenetére
Nem, ő sima totw volt nem best of.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94 #3502 üzenetére
Nekem is ez volt. Frissítsd az alkalmazást. Nekem megoldotta a problémát.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3381 üzenetére
Ugyanez itt is, új account és közelében nem vagyok annak amiket ott nyitottam, pedig az se volt egy extra pack luck.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #3381 üzenetére
Ja de ugye semmi manipuláció nincs. Tiszta matek. Csak valami történt a szerencséddel ami pont egybefügg az account váltással
Sajna nekem sem olyan mint tavaly. Ekkor már Eusebioval karistoltam. Meg Yaya Touré...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3346 üzenetére
Az én Kanum is lélegzet visszafojtva várja ezt az új evot
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #3290 üzenetére
Nem, de durrant is be egyből rw-be... bocsánat, hogy ezt mondom de nagyon gáz az arany finesse shot...kb mindegy hogy lövöd rá...10/8 bemegy kintről...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #3304 üzenetére
Ide ez a 83x10 nem tud ertelmes lapot adni, ifjeim is elfogytak, de legalabb az if pickbol jott egy Valverde, váltja is a gold lapjat
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #3283 üzenetére
Na, ezen a hétvégén nekem is katasztrófa a WL....3-7-be vagyok...a másik 10 meccset lenyomom holnap, hátha lesz valami (pozitív) változás...
Viszont az egyik packból jött a Salah totw lapja...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3285 üzenetére
Szintén zenész
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3283 üzenetére
Tavaly nekem is ment, idén sajnos nincs gumicsizmam, hogy ebben a tragyaleben közlekedjek.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #3267 üzenetére
Nekem a kvali 10/8. Aztán az első meccsen egy román mezes, zászlós, stadionos csókától kikaptam tizikkel úgy, hogy a második félidő közepétől 2!!! piros lapja volt!
Szerk.
Ez az első amit megveszek, mióta van ez a belenézős pack a játékban.
-
Chalez
őstag
válasz
Kristof_94 #3255 üzenetére
5 játékos pakk, mindegyik választásos. Egy gold player, 1-1-1-1 loan hero, icon, ambassador, és RTTK. Virgil, Haaland és egy csaj 99-es loant kapott. 8-kor jött ki ez a pakk. Ti nem találtátok meg?
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #3130 üzenetére
Én is a Telekomnál vagyok. Évek óta 40-50 körüli a pingem, ha 38 akkor már komolyan pezsgőt bontok. Egyszer már kihívtam a szerelőket, hogy nézzék már meg, hogy mitől lehet ez. Minden mérés jó volt amit csináltak. Két lépcsőházzal arrébb 20 alatti ping van egy srácnak. Speedtest:
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #3109 üzenetére
Itt nem az a lényeg Kristóf, hogy az a kábel ami neked van mennyire jó vagy nem. Az 1 kábel bármikor elszakadhat benne 1 szál belül amit nem is látsz és emiatt szar a kapcsolatod. Nekem volt már ilyen 2-3 éve. Pont ezért mondtam, hogy cseréld ki, mert azt a legolcsóbb kicserélni. De nyilván te hamarabb nyitsz portált egy másik dimenzióba minthogy azt a k**va kábelt kicseréld
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3109 üzenetére
Rendelj egyet valami webáruházból, kipróbalod, ha nem az, élsz a 14 napon belüli elállás jogával.
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #3090 üzenetére
Múltkor már említettem itt egyszer...
Azt képzeld el, hogy cimborám légvonalban kb 8 km-re lakik tőlem.
Ő digis, én Vodas.
Minden multi játékban én hostolok, viszem a srácokat partiban...nálam CoD multiban a legalacsonyabb a ping.Gamer router, stb... tényleg próbálok erre figyelni..A Fifaban neki 18ms a ping, nálam 30+.....és egyszerűen nem találok okot rá, hogy miért van ez....
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #3090 üzenetére
Anélkül kb ennyi. Nekem flip netem van. Nincs optika. Így ez ennyit tud. Plusz nálam ugye panel miatt eleve túlterheltebb.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #3086 üzenetére
Az a 32-40 sztem sok. Nekem csak 500as netem van, de 22-24ms fölött nem is indítok meccset.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #3050 üzenetére
Maga a játék szar, de nem ennyire
Itt nálad lesz a gond. Cseréltél azóta netkábelt? Le-fel töltés milyen a boxon? az ms mennyire ugrál meccsválasztásnál? Router resi volt már?
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #3050 üzenetére
Nálam is kegyetlen szar. Szinte semmit nem tudok csinálni, div 8-ban vagyok, de ha akarnék se nagyon tudnék feljebb menni. Eddig se voltam egy profi, de most olyan, mintha még sose játszottam volna fifával. Nem tudok úgy emberhez passzolni, hogy az ellenfél ne tudná, hogy hova fog menni a labda. Lassú, vontatott szar minden animáció amit az én csapatom csinál. Full iszapbirkózás az egész.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #2983 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
mettek
addikt
válasz
Kristof_94 #2934 üzenetére
Ne is mondd! Úgy érzem a gameplayt mintha egy állandó laggban lennék. A játékosaim mintha 300kg-osak lennenek ugy mozognak. Az ellen lefut, lecselez, ugy megy át rajtam kb ahogy akar. Ma különösen. Nem értem mi van. Azért ennyire béna nem vagyok, tavaly végig nyomtam a 23-at és ebben is 100 órám van.
champions eredményem ma 10 vereség 1 győzelem. Átmentem fifa23-ba, ott njncs ez a delay gond, nyertem is a meccseket. Majd vissza az fc24-be és sírok milyen a gameplay. Én egy időre hagyom ezt a szarkupacot.
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94 #2931 üzenetére
De ez miért ilyen tragikus? A másik felében meglesz még a win...megvan a 9-11W a hétvégi ligára...
Sokan "panaszkodnak" hogy nem megy nekik úgy...mi a cél? A 20:0 WL? Én szerintem a 11W már teljesen jó...
Nyilván értem, hogy mindenkinek más a cél...de azért szerintem ettől az eredménytől nem kell elkeseredni...
-
prannk
őstag
válasz
Kristof_94 #2898 üzenetére
Córdoba jött itt . 200k
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #2901 üzenetére
Viszont elég jók a fejlődési lehetőségek. Lesz olyan, aki +4 if upot kap, mellé egy ps és egy ps+, illetve 1-1 up a wf-re és a sm-ra is, ami azért elég komoly. Más kérdés, hogy fogalmam sincs, hogy kinek milyen esélyei vannak fejlődni, látom a játékosok leírásánál, hogy melyik e-sportoló teljesítménye alapján fejlődik, de hogy melyikük milyen jó, kinek mennyi esélye van a győzelemre, fogalmam sincs
Ahogy arról sem, hogy mikor és milyen eventek alapján fog ez menni, mikorra lehetnek ebből upgradek. Egyébként a felhozatal valóban elég fos a promoban, nekem max. egy Locatelli kéne a Juvés vonal miatt, de senki más nem hoz lázba.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #2870 üzenetére
akkor nem értem, mert az fullos net, de ahhoz képest a 40 nem igazán nagy eresztés sajnos
nekem is 30-34-36 nappal minimum, de nálam fos 150mbites le, meg fos 10mbites feltöltés van csak elérhető internet. tényleg próbálj másik netkábelt első körben. meg közben ne menjen netflix meg ilyenek
közben csajokkal 2/2 a kezdés, késő este folyt köv -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #2845 üzenetére
az már bőven elég szar sajnos. fel/letöltési sebességed milyen?
-
sinya19
csendes tag
válasz
Kristof_94 #2824 üzenetére
Nincs semmilyen beállítás, szándékosan így lett megcsinálva a játék, hogy érezd rossznak a csapatodat, cserélgesd, vegyél packot stb. PC-n bekvalizni nem tudok. Milyen érdekes hogy rivals-be, sb-be nincs ilyen gond, amint kezdek a wl-t vagy hát a play offot megváltozik a játék, és ha lerakom a kontrollert pont ugyan ott vagyok, mintha játszani próbálnék. Szánalom az egész, tényleg minden évben egyre nagyobb csalás az egész.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #2746 üzenetére
Nekem Campos :)
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2719 üzenetére
Portot maximum a pokolba érdemes nyitni az EA dolgozóinak, más itt már nem segít
A játék felejtős.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #2666 üzenetére
Én pl ki tudnám rakni Salaht full untrade lapokból, meg még van kb 1,3 misi coinom. De ez Mbappera nem lesz elég.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #2583 üzenetére
Egy 87es csapatot nem tudnék kirakni.
Az idei nyitasokkal semmire sem haladok.kiraktam a 85plusz sbct és persze 85os lap jött.
Promóciós lap meg olyan mint Jézus. Mindenki mondja létezik, csak én még nem láttam. Se tb lap sem centurion nem jött még egy sem. -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #2555 üzenetére
A gond, hogy még a friendly is szar pakkokat ad... Szóval minek. Xp meg lesz úgy is. Max így később kapod meg a végén a 87es foddert. Csak a wl éri meg. Már amennyire...
Nekem aouoar jött meg egy 87 a 85+ból
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #2514 üzenetére
Utána sikerült egyet nyerni, nem volt gond. De most megint cseszhetem. Mezválasztás után a meccs előtt dobott ki, tuti dnf, de azóta be sem enged. Egyszer áll jól az ember a wlben és lenne is rá ideje, erre ez megy...
Update: következő meccsen vezeték majd lefagy is kidob. B*ssza meg a Telekom is. Már nincs semmi vihar és még mindig nem képesek normálisan megcsinálni. Egyszer normálisan vissza jön, majd megint off. 3 meccset buktam emiatt. Ennyit a wl-ről. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2420 üzenetére
Nekem is megvolt a csoda reward, egy 85os nő jött
A 19 óta játszom, és minden túlzás nélkül ez a legtrágyább, leggusztustalanabb fifa amivel valaha játszottam. Se reward, se élvezetes játék, se semmi. Teljesen halott a játék. Atjottem új platformra (szerencsére 1 percig se bánom, mert retek jó a ps5), és 0 pack luck, a legdragabb játékosom amit nyitottam egy kibebaszott Coman
Vágod? Egy 10ks lap. Bár lehet Saliba 13at is ér! Ez így értékelhetetlen. Leszophat ez a rákos geci cég.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #2260 üzenetére
Persze, nevetseges. Nyaron majd 500k-ert fogjuk a 95-os Vinit 97-es evozni. Penzehes szarhaziak, semmi masrol nem szol ez a mod sem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #2260 üzenetére
Belegondoltál abba Kristófom, hogy míg most egy Neymar ér 300k-t TOTY-nál nem fog 100.000-t sem? Ergó az, hogy most mennyi valami semmit nem jelent a jövőre nézve. Valószínű ugyanennyi lesz majd 1 EVO. A lapok 95%-a simán kiváltható piacról olcsóbban. Itt inkább az érzelmi rész ami közbeszólhat, de amilyen hulladék Arsenal lapokat tudtam volna ezekből kiszedni én még egyet sem csináltam meg.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #2215 üzenetére
pedig őt ne hagyd ki
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2156 üzenetére
Mi sem mutatja jobban, hogy halott a játék
Én is csak annyit drezek ami a 7 winhez kell, így vagyok div4ben. Wlre még nem tudtam ravenni magam, olyan szar a csapatom a hulladek pack weight miatt. Milestone reward nincs, inkább sbzdk komolyan mondom, az legalább fix ad 2 jó packot meg coint. Még szerencse, hogy van más amivel lehet játszani.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2080 üzenetére
Ott tesznek keresztbe az embernek ahol tudnak, nem újdonság
Amúgy picit megindultak a 84ek
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2076 üzenetére
Én a 85bol kiszalltam, kérdés mire kéne befektetni ami jött. Most minden fodder felfelé megy. Kivéve a 84et persze
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1981 üzenetére
nyugi. én annyit se tudok, még ingame sem
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1978 üzenetére
elvileg nem, szimplán sokat licitáltunk
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1927 üzenetére
rip, akkor mire csóró kone-t tudnám használni, már outdated lesz
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1916 üzenetére
ha tudsz, bidelj, csak akkor ésszel, én meg úgyse tudok
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1908 üzenetére
Nekem appon még mindig tart, tobb mint egy napja
szanalmas banda, egyszer menne csődbe ez az undormány cég
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #1905 üzenetére
Soft bant kaptál, nem tudom meddig tart.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #1856 üzenetére
1300-1400ért mennek már, ha jól látom. Még ennyiért is megérheti, bár ha 1800 fölé megy én kiszállok az fix.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #1834 üzenetére
Epp a multkor panaszkodtam itt ra, eddig mindket PS5 kontrollerem kb fel evet birt csak. Szerencsere visszavittem a Mediaba, es egy hettel kesobb mar csereltek is, de akkor is nevetsegesen szar a minoseguk.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1828 üzenetére
Kristóf és a kontroller mizéria újra hand in hand
amúgy ja, szarabb a játék szerintem, mint eddig bármelyik, dehát ez van, ezt kell szeretni. A kereskedés perpill ami motivál, meg hogy már div1es vagyok, kb ennyi -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1774 üzenetére
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #1749 üzenetére
Diaby, Rashford
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1736 üzenetére
Persze, főleg transfernél. De akkor konkrétan semmit nem érzékel csak a játék bezárás gombot. Az a zseniális benne, hogy ilyenkor ha újraindítom még legalább kétszer bejátsza ezt.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Kristof_94 #1666 üzenetére
Nekem nagyon nagy kedvenc.Oriási labdákat ad.Szabadokat szögleteket bízd rá nyugodtan.Zseniális a pali
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #1606 üzenetére
támadásban egyébként nagyon OP-k a női játékosok.
Nagyon mozgékonyak, jól is lőnek, akinek nem ellenkezik az elveivel az nagyon jól tudja ezeket a lapokat használni.
Nyilván védelemben/kapuban esélytelenek, de szélsőként, CAM-ban, mozgékony csatárban nagyon sok jó női lap van.Nekem az SBC-s Banini például még mindig az egyik legjobb lap a csapatban
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1495 üzenetére
Majd kinyitod ugyis
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1238 üzenetére
Szerinted hány lapot osztogatnak/csapat Kristófom? Ha feltünt Guimaraes kapott már tőletek.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #1098 üzenetére
[link] itt megtudod nézni kit érdemes leginkább
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94 #1096 üzenetére
Annyiból érdemes, hogy a későbbiekben további evolutiont tolhatsz majd rá, ha jön valami.
Csak emiatt akkor érdemes már alapból olyat választani, aki:
- értelmes traitjei alapból vannak, lehetőleg minél több
- akinek jó a weak footja, magassága, work rate
- olyat akinek jó általános statjai vannak a szintjéhez mérten
- minél több pozíción tud játszani, annál esélyesebb hogy tudod majd fejleszteniAzért érdemes először a traiteket nézni, mert azok teszik jóvá a legtöbb játékost és azok csak úgy nem fognak teremtődni. Felfejleszthetsz valakit 85-ösre, ha egy darab traitje nincs, olyan lesz mint a felesleges sbc playerek java.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #966 üzenetére
Mindig az ellenfélé
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #966 üzenetére
4-4-2, 4-3-2-1
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #919 üzenetére
Pedig neked kötelező darab.
Ide promo lap nem jött, de egy Petit igen.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94 #853 üzenetére
két kérdés ehhez kapcsolódóan:
- Másnak is lagol a kontroller, ha az iránygombokat használja a menüben?
- Mi lett az eltűnt evo-dal? -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94 #651 üzenetére
Most olvastam, hogy bizonyos esetekben bebugolhat, és visszakonvertálódhat gold lappá, amit fejleszteni szeretnék.
Pl megsérül és gyógyítani akarjuk.
Remélem soha nem sérülnek meg a játékosaim.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #651 üzenetére
Nekem megmaradt
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #644 üzenetére
Milyen eltunt?
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #605 üzenetére
Bugos, de majd egyszer csak meg fogja adni. Nekem a 12 golt es a 6 golpasszt nem szamolta, pedig lenyomtam mar vagy 5 beginnert. Aztan egyszer csak amikor nem is meccseztem, hirtelen frissult es megadta. De a Nike objnal is ez volt, lenyomtam ehy meccset, azt irta 0 van meg, lenyomtam meg egyet, akkor meg rogton 2-t irt.
-
sumi4623
tag
válasz
Kristof_94 #598 üzenetére
Ahogy gondolod. Nekem nagy pack luckom volt eddig. Dobott vini jrt griezmannt eder militaot meg egy vsomo not
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94 #598 üzenetére
Biztos ne az utóbbit. Akkor már inkább a 2000-es meg az 500-as.
ui: valamit biztos állítottak a pack-ek dobási rate-ján, mert a bronze pakkok folyamatosan rare játékosokat dobnak. Eddig alig akartak dobni rare játékosokat. És vettem már vagy 50-et, szal látom a változást...
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #574 üzenetére
Egyébként nem értem, 4 ezer forintért megéri ezt az idegeskedést, meg azt, hogy később tudod kezdeni a játékot, már ha egyáltalán küldik a kulcsot, és nem nyelik be a pénzed?
Nekem storeból 37k volt.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #576 üzenetére
Semennyire. Persze ea játék, szóval bármilyen anomáliák előfordulhat, de nekem ha vmi bajom volt akkor a supporttal elinteztem. De az még PCn volt.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #574 üzenetére
Around release date. Ebben benne van simán, hogy holnap lesz belőle. Függ az eladótól, ahogy azt is írja.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #571 üzenetére
Igy sosem vettem még játékot. Eneba rol ps feltöltőt szoktam, az azonnal megjon. Gondolom itt s pre order miatt késik. Nem olvastad mit írt? Lehet csak ma este vagy holnap küldik, nem tudom. Mennyi volt?
-
Atla
senior tag
válasz
Kristof_94 #520 üzenetére
Én is ott akartam,de a szervíz dijjal már ugyanannyiba került kb,mint EA App-on a loyaliti ultimate verzio 89.99Euró atszámolva kb 34 826Huf. Szerintem ezt vedd,mert Steamen nekem 29.ét irt az ultira,itt pedig unlocks 6h23min múlva.
Persze mindez PC-szóval,ha konzolra veszed tárgytalan.Gabeszfoci89
Reggel 6-tól PC-n. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94 #506 üzenetére
ha 50x kilistázol a transferre játékosokat, akkor kapsz 1500 coint.
Ha veszel bronz pakkot, akkor jó szerencsével simán pluszba megy el, plusz átlag 3-4 játékost ad. ha visszajön az ára, megint veszel egyet. Minden órában frissíted a stransfert, akkor pikk pakk megvan.
#507thebigK
Hát de így? Mondjuk ott én random ráhibáztam mi kell oda, a tavalyi évből tanulva. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #419 üzenetére
Hát Kinguinon ki tudod hozni kuponkoddal 34500ra, de sztem ez a max.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #398 üzenetére
PSen is ugyanennyi
Csak ott legalább tudsz olcsóbban feltöltőkártyát venni, így jobban jössz ki. Ahogy látom ez Xboxon nem megérős.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Ha amúgy is vennél Fifa pontot és erős benned a fomo, akkor igen. Egyéb esetben sztem nem.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Meg, már csak a zöldhasú miatt is.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #304 üzenetére
a korábban linkelt kuponkódos trükkel előrendeltem az ultimate-et 28k-ért
-
Jakesz
addikt
válasz
Standard, úgy hogy veszek előtte 1 hónap EA Playt, így kijön a játék 27 000 ft-ból (+1300 ft EA Play), illetve EA Play által már 22-től lehet játszani vele 10 órán át a 29-i megjelenésig. Szóval így éri meg legjobban.
A FUT pontokra pedig akkor sem tudnának rávenni, ha free to play játék lenne, szóval az ultimate szóba sem jöhet -
eM'82
addikt
válasz
Ultimate, pre-order változat
-
toxicjew
addikt
válasz
Standard, semmi értelme az ultimatenek sztem.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #35 üzenetére
Legyen ket reggeli.na bumm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest