- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EA's hit
őstag
A baj inkább az, hogy nekem ez a buzi finesse-ezés idén nem megy
Korábbi években szerettem, amíg nem volt ilyen meta, de idén egyszerűen nem tudok ráérezni. Oké, Salah-t és Sont nem használtam, de pl. Grizit igen, meg voltak más finesse+ embereim is. Ellövöm velük ugyanúgy 20-25-ről, ugyanonnan ahonnan az ellenfeleim, de nálam 10/9 esetben kirúgja a stadionból. Ellenem meg 5-ből 4 ostoba bolond csak ezt játssza, és hiába tudom, hiába készülök rá, nem lehet levédekezni. Totál nem értem. A trivela sokkal jobban megy, pedig az elvileg messze nem akkora meta, mint a finesse, vagy mint amilyen tavaly volt. De pl. Pirlo 25-ről trivelával biztos hogy sokkal több gólt rúgott már, mint ahány finesset összesen lőttem idén, pedig nincs is trivela playstyle-ja.
-
bubuska10
senior tag
Lehet a herokat éri meg pimpelni, meg akik alapból kiegyensúlyozott statokkal rendelkeznek, esetleg szimpatikusak voltak IRL a közelmúltban.
Riise nagy kedvenc volt, a high/medium miatt illik is az 5 védős, 2 támadós szárnyvédős taktikámba, így őt kezdtem el, vele elleszek majd vagy 2-3 hónapig.
Kipimpelve, shadow-al lesz 93PAC, 83 SHO, 83 PAS (ez nálam fontos
), 82 DRI (ez is, nem úgy fordul és mozog mint egy kamion), 90 DEF, 88 PHY. Tök jónak tűnik.
Fifa 22-be nyitottam egy Roberto Carlost, imádtam vele külivel lőni bombagólokat.
Remélem Riise is hasonló lesz.
-
Nandinagy
addikt
Nekem eddig 2 olyan volt ami állandó kezdő meg van pár talonban aminél várok további evora.
Coronado - Ő összességében 300k volt, de nagyon bitang lap. 5/5, gyors, jól dribblingel, van def,lövés,passz igazából egy jobb Neymar a csávó. A legjobb támadójátékosom és nagyon sok helyre betudom rakni kezdve szélsőtől,csatárig vagy akár 3. cm-nek, de játszott már szélsővédőt is.
White - Ő ingyen volt és csak az Arsenal vonal miatt raktam ki, de aztán kiderült, hogy jobb lap mint Thiago Silva. Sokkal jobban szerel, 4 weakfoot és mozgékonyabb is.Mellette van Firmino,Paqueta,Roussilon,Felix evozva ők 84 ratingek aztán várom, hogy jöjjön valami evo amivel tovább tudom őket húzni mint Coronadot(ő ugye 2 evo után lett ilyen).
-
EA's hit
őstag
Én pontosan erre használom. Ha valamelyikben jön valami kihagyhatatlanul jónak tűnő lap ingyen vagy nagyon olcsón, azt kihúzom, azon kívül pedig Juvésokat és magyar játékosokat húzok fel. Szobo, Kerkez, Gatti, Chiellini, Fagioli, Iling Jr. már megvannak, igaz ezekből csak Szobo kezdő, de pl. a most leakelt kategóriába az evozott Fagiolim pont belefér, szóval ha nem lesz drága, őt húzom majd tovább. Szóval egy ilyen Juve-magyar hibrid csapatot csinálok evoval az amúgy nem használható lapokból, erre jó, de másra nem nagyon.
-
bodnar123
őstag
Hát ez az. Gyakorlatilag ez nem evo. Ez az, hogy pénzért, egy bizonyos lapért, sok meccs objectért megszerezhetst egy új lapot. Azt mondták egyedi játékosokat tudsz létrehozni. Ez annyira egyedi, mint amennyire ez a játék foci. Semennyire. De valszeg a játék működése ennyit enged meg. Enyedi statú játékosokat nem.
-
thebigK
addikt
-
Szigma70
addikt
Azért kösziDe Jong
Most akkor ebbe mi az átbaszás? Akár holnap fejlődhet 1 et, vasárnap meg a következő szint, ami + playstyle, akkor ez most, hogyan? Ilyen tuttit nem ad az EA. Ennyire nem jó fejek
Sztem valahogy nem így akarták ezt, nem lepődnék meg ha elqrták volna ezt is így
-
Szigma70
addikt
Milyen Forlan?
Jónak tűnik ez a De Jong lap, ha feljődik legalább 1 et,
( 2 sanszos, fullosra kétséges sztem) akkor pláne megérős.
A kérdés, hogy nekem megéri e, mert Evozott LLorente és gold Valverde van a középpályán. Ugye a spanyolba belefeccölt 40 meccs miatt nem igen tenném ki, Valverde meg konkrétan jobb lap, mint ez a De Jong most.
Kérdés, mi jön még, amibe a foddereket lehet tolni -
Nandinagy
addikt
Boras tavaly is dobott ki ilyen videót, hogy játszhatatlan a játék meg a régi verzió mennyivel jobb azt érdekes mód augusztusban még mindig fifázott. Ezek nálam mindig ilyen kamu sírások.
Mert tény, hogy szar a játék de ezeknek az embereknek ez a munkájuk. Itt valaki nem csinálja meg a munkáját ha épp nem élvezi? Na ugye. Ezek is kihagynak 2-3 napot nagyon max 1 hetet aztán ugyanúgy nyomni fogják. Bevételt nem generál ha nincs új videó meg stream. Az meg mindent elmond Borasról is, hogy képes elmenni szakérteni egy ilyen eseményre miközben köpködi a játékotGondolom a pénz fontosabb, bár azért ő anno 250.000 dollárt vagy mennyit nyert, meg gondolom a 3000 nézős streamekből is meglehet éldegélni.
-
EA's hit
őstag
Mondjuk szvsz Banini igy ranezesre jobb, mint ez az uj csajszi. En gondolkozok a 2 csataros jatekra valo visszaallason (szivem szerint tennek ujra egy probat a 41212-vel, foleg igy hogy jott Szobo), ott meg tokeletes lenne Forlan Julian melle. De valoban draganak tunik, bar a nagyobb resze mar most kijonne klubbol. Kar, hogy csak 3 ps-e van, meg hogy nem kapott csillag upot sem.
-
bodnar123
őstag
Szerintem még csak nem is a kapcsolaton, bár lehet néha az alapján állítgatja a csúszkát. Én régóta mondom, hogy az ai beállítások csúszkája (offline) is arról árulkodik, hogy itt nen egyéni játékos statisztikák vannak. Ott lejjebb húzod a sebességet, és egyből gyorsabb lesz a 70es védőd a 90-esnél. Pedig nem kell 20al lejjebb húzni.
-
bodnar123
őstag
Ja ez vicces. Néha én is megörülök, ha a másiknál gond van. Mondom gyorsan kell gólt rúgni mert kilépteti. Aztán nem sikerül. Kapufa, kapusbravúr, blokk. Utána meg próbálsz védekezni egy másik meccsen, és a védőd blokk helyett a lövés előtt felemeli a lábát, hogy minél kisebb helyet védjen... De nem gond. Tudjuk hogy ilyen. Számomra csak az az érthetetlen, ha ezt valaki nem látja.
-
toxicjew
addikt
Ja nekem is ez volt az utolsó hét, hogy kihuztam elite 1ig.
Tegnap elkezdtem a wlt, katasztrofálisan ment. 8/4. Kellő önkritikával és ralatassal mondom, hogy a 4 vereségbol 3 olyan ellen volt, akit tavaly taknyosra szoptattam volna. De idén ez teljesen más, képtelen vagyok raerezni... Hugyfos az egész játék, a konstans Benny Hill show ami minden meccsre jellemző pedig kiidegel. A csapatom is szar, de ez nem mentség. Szóval nem tudom meddig húzom ezzel a résszel, mert ez így minden csak nem fun.
Kár érte.
-
bodnar123
őstag
Persze bármi lehet. Az assistantot azért tettem highra, mert ha hirtelen valakire rávált a gép akkor legyen időm reagálni. De az automata váltás volt a kulcs. Mert gykorta van hogy mire ráváltok addigra nem szerzi meg a labdát. Így meg simán. Kicsit hasonlított a védekezés arra amit 10/10 játékos csinál ellenem. Hogy passzolok és egyből megszerzi. Mondom. Majd probalgatom. Tudom milyen konzekvens a játék.
-
bodnar123
őstag
Ez volt az egyetlen ésszerű gyors megoldás. Így is túl lassú volt. Pár napja már volt erről hír. Sebaj sokan mehettek először 20-0át... Mondjuk én 10 meccsen egyetlen egyel sem találkoztam, pedig bekészítettem rölföt a padra, hogy akkor patkány viaskodunk. Szerencsére nem volt rá szükség. Amúgy meg érdekes, hogy igazából ez elég látványos patkányság, de igazából mennyivel jobb egy kick off glitc, vagy egy jó szögletfigura a youtuberól... Vagy maga a játék 90%a...ez nem hasonlít a focira, de igazából még sok ilyen dolog van, ami ellen ugyanúgy nem tudsz tenni semmit. Itt is végül is megakadályozhatod, hogy beszorítsa a labdát, csak valójában a játék miatt nem mindig, ugyanez egy jó szöglet glitcnél.
-
EA's hit
őstag
Engem is érdekelne már erről valami hivatalos infó, mert van több felfejlesztett lapom, aki így sem rossz, de már pont nem nagyon fér be a csapatba, viszont további upokkal hosszabb ideig lehetne használható (Thuram, Danjuma, Raspadori). Szerintem ha van időd, mindenképpen upolj fel valakit, ne emiatt maradj le később a nagy lehetőségekről
-
bodnar123
őstag
Gyakorlatilag kivették az automata labdaszerzést. Ha a játékos belerongyol 3 védő közé de te nem jóra váltassz, akkor a 3 védő elfut a labda elől. Ami gond, hogy te egy játékost irányítasz, és amint levátaz róla, elhúzza a játék valami kretén helyre. A second man press is. Próbálgattam, hogy beviszem a védőt közvetlenül a labdás elé, majd egy second man press. Na ki támad le? Nem az aki ott áll a labdától 1 méterre, hanem pl a 15 méterrel odébb található középhátvéd. Pedig a next indikátor nem azon van. Ennek az okai meg... Csak találgatni lehet.
-
EA's hit
őstag
De érted, ha csak a védekezés lenne a szar, akkor azt mondanám hogy oké, majd megszokom idővel, addig meg próbálok mindig 6-5-re nyerni. De támadni sem lehet nálam normálisan, ami pedig mindenki másnál tökéletesen működik
Na mindegy, újraraktam a játékot, kap még egy esélyt, de ha ez így fog folytatódni, valószínűleg hamar elengedem a kezét.
-
EA's hit
őstag
"nem tudom mitől van" - mindig ez megy. Az átlag játékosoknak minden héten jut 1-2 olyan nap, amikor minden összejön és még majdnem élvezni is tudja a játékot, azon kívül van 3-4 átlagos nap, a maradék pedig nettó mélytorkozás. Ki van ez találva. Ha túl sokszor lenne ilyen jó a játékmenet, mint ahogy leírtad, akkor az EA zseniális logikája szerint túl jó eredményeid lennének és biztos nem vennél fifa pontot (ezt ők komolyan el is hiszik...), szóval ezt nem engedhetik. De ha nem lenne meg az a heti 1-2 jó nap, akkor a fasznak se lenne kedve szenvedni, és 3-4 hét után totál kiégnél és otthagynád az egészet. Sokszor mondtam már, hogy ez az egész egy szerencsejáték, de nem is a packok miatt, hanem mert totál szerencse kell hozzá, hogy kifogd, hogy mikor kell leülni játszani. Mert ugyanazzal a csapattal, tudással, kapcsolattal lehet hogy leülök megcsinálni a 7 rivals wint mondjuk kedden délután, és 4 óra anyázás alatt 1 wint sikerül kiizzadni, miközben másnap meg 2 óra alatt összejön. Talán 2 éve én rendszeresen azt vettem észre, hogy ha szombat-vasárnap nyomtam a rivet, akkor röhögve ment, ha bármikor máskor, akkor meg mintha a világ legbalfaszabb játékosaként próbáltam volna a profikat elverni. Most is hétfőn életem legrosszabb Fifa-élménye volt a kvali, 3 wint is csak kínszenvedéssel tudtam összehozni, ahhoz képest meg tegnap zsinórban 7 riv win, amivel már én is div5-ben vagyok. Nem hiszem, hogy a div5 ennyivel könnyebb lenne a kvalinál, és nyilván én sem tanultam meg 2 nap alatt 6x jobban játszani. Egész egyszerűen a tegnapi volt az egyik "ajándék" alamizsna napom, a hétfő meg a nettó mélytorkozás egyik napja. Lehet hogy ha tegnap nyomtam volna le a kvalit, akkor 3 helyett sima 8 wint hozok.
-
EA's hit
őstag
Mennyire tryhard most a kvali? Én is gondolkozok rajta hogy lenyomom ma, de amíg szervízben van a kontrollerem, addig egy ősrégről megmaradt Logitech kontit használok, amivel rivalsben meg sb-ben el lehet döcögni, de ha csak a prok nyomják még a kvalit, annak nem feltétlenül esnék neki vele
És div6-ban még elég hosszú idő újra összeszedni az 1250 pontot, ha esetleg nem sikerülne
-
gjoe
addikt
Azon gondolkozom kiprobalok valami hátra és osszehuzott védekezést. 30 széles 30 mely.
Az a baj ha csak egyszer mellé lépsz a vedovel akkor vége.
Kozeppalya meg mintha nem létezne ebben az évben.
Csak a két boxba megy játék.
Az előbb végre nyertem egyet. 7-5
Kb vízilabda meccs eredmény -
Szigma70
addikt
Érdeklődnék, hogy azt a Fatit megéri 50K ért maxolni? Mert 1-2 héten bellül lesz ilyen árban jobb ember is arra a posztra sztem.
Én Ferran Torrest néztem , 1000 coinos lap, és ingyen uppból kicsit lassabb, de jobban lő és 5wf. Tudom, nem angol liga.
Szóval nálam is van gold Fati, milyen a maxos IG?Más.
Éjféltől nyomhatom már én is a PS-en a normál kiadásu gamét? -
gjoe
addikt
Én csak div 8ban vagyok. De nekem most ez is szenvedős volt. Pedig nem rossz a csapat, csak a játékmenet.
Nyitni egy darabig nem nyitok pedig van 15 pakk. Nincs mibe belerakni a duplakat. Már a gold upgradek is minimum egy de van hogy mindkettő dupla ha nyitok.
Inkább várok vele amíg nem jön valami jó sbc.
Amugy eddig ez jött össze
-
Nandinagy
addikt
1 csajt próbáltam, az 5 skilles Arsenalos jobbszélsőt. Hát ő speciel jobb volt mint Werner
Nekem továbbra is értelmezhetetlenek a statok. Gabriel-Bremer cb párosból magasan Gabriel a jobb. A sebességük hasonló, de Gabriel sokkal biztosabban szerel, több labdát fejel, jobban helyezkedik pedig vagy 10 pacel kevesebbje van.
Most 4321-t játszom Son-Kvara-Werner trióval elől, de pl. nálam sem Son sem Werner nem tud megfutni védőket. Ahhoz képest pl. Gabriel Jesus jóval több játékost megfut vagy amikor Depay-m volt ő is nagyon tetszett.Egyébként szerintem kicsit túl izgulták az emberek ezt a csaj témát. Vannak nagyon jó lapok, de ha a szívemre teszem a kezem kb. 5-6 olyan olcsó játékos van aki mondjuk kezdő is lehetne. Annyiért meg találsz férfit is ha neked az kell.
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy ez a Trivella szarakodás miért jó az EA-nek. 1 patch lenne nekik kivenni a játékból ehhez képest már a 2. évban hagyják benn. A beadás ugyanez. Mindig szerettem mikor kijött az új játék és kikellett tapasztalni, hogy mi működik meg mi nem. Na idén kb. ha ugyanazt tolod mint tavaly már jó vagy. Alapvetően nekem is bejön többnyire a játék(Bár az indokolatlanul közelről mellélőtt labdák, vagy mikor a kapus mindent véd idegesít) de egyelőre még ígyis jobb mint a tavalyi. Csak ugye a kérdés, hogy mi lesz a patch után .
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy a védekezés azért ilyen szar mert nem segít be az AI legalábbis nekem. Bremer kirohan a kezdőkörig magától de visszafelé meg sétál. Indítják be a helyén folyamat a csatárt. Az ellenfelem meg rohangál a csatárokkal a térfelén azt esze ágában sincs leváltani róla, mindent a gép intéz helyette.
A pace különbség meg elképesztő. Danjuma,Depay,Jesus,Beto,Nunez bárki játszik körbehugyozza az összes védőm Paceben. Nekem meg se Werner se Son nem tud egy épkézláb játékost megfutni. Általában ütköznek azt elesik. Son egyébként borzalmas gyenge lap nálam. Se passzolni, se lőni, se futni nem tud de cserébe folyamat elpattan tőle.
-
EA's hit
őstag
Igazabol fogalmam sincs, mibol szokott osszejonni az elso, ugy ahogy mar hasznalhato gold csapat
Mert moat se coin, se packok, semmi nincs. Ha elkezdesz jatszani a bronz lapjaiddal, csak untrade packokat kapsz, amik vszeg nem adnak semmit. 5. eve jatszok, de fogalmam sincs, mibol lesz itt csapat
Mondjuk aminek orulok, hogy az alap gol-golpassz objectivek most nem 500-500-nal adjak a nagy packokat, hanem 250 golnal es 400 golpassznal, ha jol lattam. 2 eve az egyik ilyenbol jott base Yashin az 5. napon, most lehwtne mondjuk Pelé benne
-
törölt tag
"Szerintem bőven elég lenne annyi, hogy nagyjából mindenkit a posztján kellene játszatni (bár ott is megengedőbb lennék: egy védő nyugodtan játszhatna pl. középpályán és fordítva, stb.)"
+1
Én úgy csinálnám, hogy amely poszton elég nagy in-game rating-et kap, oda beteheted büntetés nélkül.Pl ez az Insigne CAM poszton kapja a legnagyobb értéket. Lehessen már akkor ott játszatni őt és ne arról szóljon a csapatépítés, hogy milyen formációban kell kezdeni és kit kivel kell majd felcserélni a játék első percében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest