- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
1 csajt próbáltam, az 5 skilles Arsenalos jobbszélsőt. Hát ő speciel jobb volt mint Werner
Nekem továbbra is értelmezhetetlenek a statok. Gabriel-Bremer cb párosból magasan Gabriel a jobb. A sebességük hasonló, de Gabriel sokkal biztosabban szerel, több labdát fejel, jobban helyezkedik pedig vagy 10 pacel kevesebbje van.
Most 4321-t játszom Son-Kvara-Werner trióval elől, de pl. nálam sem Son sem Werner nem tud megfutni védőket. Ahhoz képest pl. Gabriel Jesus jóval több játékost megfut vagy amikor Depay-m volt ő is nagyon tetszett.Egyébként szerintem kicsit túl izgulták az emberek ezt a csaj témát. Vannak nagyon jó lapok, de ha a szívemre teszem a kezem kb. 5-6 olyan olcsó játékos van aki mondjuk kezdő is lehetne. Annyiért meg találsz férfit is ha neked az kell.
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy ez a Trivella szarakodás miért jó az EA-nek. 1 patch lenne nekik kivenni a játékból ehhez képest már a 2. évban hagyják benn. A beadás ugyanez. Mindig szerettem mikor kijött az új játék és kikellett tapasztalni, hogy mi működik meg mi nem. Na idén kb. ha ugyanazt tolod mint tavaly már jó vagy. Alapvetően nekem is bejön többnyire a játék(Bár az indokolatlanul közelről mellélőtt labdák, vagy mikor a kapus mindent véd idegesít) de egyelőre még ígyis jobb mint a tavalyi. Csak ugye a kérdés, hogy mi lesz a patch után .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- S22 Ultra 512/12
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest