- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Üdv!
Nem olvastam mostanában a topicit, de segítsetek már.
Nem vagyok egy jó játékos div2-ben evickélek meg 11 Win, de miért van az, hogy mindig vannak meccsek ahol esélyem nincs? Nem arra értem, hogy látni valakin, hogy jól játszik stb, hanem hogy gyakorlatilag tehetetlen vagyok. Lefutnak, ottvannak mindig, nekem meg áll a játékos. Ott a CDM elott 1cm-el elmegy a labda nem ér hozzá, másik meccsen miért ér hozzá? vagy amikor a csatár is belelép a labda utjába, a szélső védő nem lép a játékos elé. Úgy, hogy semmit nem állítok a taktikán két meccs között, ugyanaz mind a kettőn. Ha nálam a labda egy helybe áll mindenki, nem fut senki sehova. Egyesével kéne mindenkit r1-el inditgatni. A két CB-m neki fut egymásnak és elesnek! Ha fut a csatár nyilván a védekező játékos irányába megy a passz, nem a másik oldalra. Egy keresztlabda teljes erővel a pálya közepéig repül csak. 5 méterről üres kapuba Drogba fölé rúgja. Ezek a bullshitek kb. mindig egyszerre történnek. Az ő játékosai mindig hamarabb odalépnek, akiket nem irányít azok. Nem is tudom melyik gombbal meg ugy forog 60dribblinges játékossal, hogy 2métereket teleportál a labda instant és nem lehet lekovetni és ennyibol all, hogy 360ba porog egy helybe csel nélkül és persze ugy is majd elmegy. Ez ilyen? Kapcsolat mindig max zold 22-24 ping, ellenben van amikor egy cselt nem lehet megcsinalni, sima ball roll lesz belole. Nézem Boras videót, mintha teljesen más játék lenne, hát nálam nem ilyen a játék "mozgása". 15-1-es WL eredmény után is olyan ellen játszik, aki se nem támad le se semmit nem csinál. A következőnél meg ugy érzem az ellenfélnél van ilyen. 10 perc alatt 3-0 ide ő meg lövöget mindent piros timeddel, vagy valami nem oké ilyenkor nála, vagy miért probálná azt, ha nem megy.
Igazából, csak arra akartam kilyukadni, hogy nem érzem hogy lehetne jobbnak lenni vagy jobban csinálni. Tényleg elvétve látni, ha valaki jó, de amikor 90%-ban ilyen szarság van vereségkor az ember kedvét is elveszi. De ha megnyugtat valaki , hogy szar vagyok nekem az is elégKöszönöm, hogy kisírhattam magam
-
adise
őstag
Az miért van, hogy a trainer, meg a kontroller ravasz rezgés mindig ujra bekapcsolodik ps5-ön? Valamire rákéne nyomni? Bár igazabol más beallitas nem veszik el.
-
adise
őstag
Friendliesbe kilehet lepegetni nike playerrel, hogy szamolja?
ha igen vkinek ps-en nincs kedve hozza -
adise
őstag
Udv!
A menu csak szerintem lett bena? Mintha csak azert csinaltak volna barmilyen kovetkezetesseg nelkul, hogy masnak tunjon mint az eddigiek.
"claim all" funkciot sem igy kepzeltem el a hirek alapjan.
Grafika szerintem ugyanaz. De mivel a 23 nagyreszt kimaradt mas focis meg nincs az alap jo lesz megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest