- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Üdvözletem!
Van egy 2012-es, 8000-es sorozatú Samsung "okos" TV-m, amit a Samsung szép fokozatosan elbutított. Először ugye a Skype ment a levesbe (és ezzel a TV-ben levő kamera is csak egy dísz már). Ezt még vissza tudtam hozni egy fél évre mindenféle hack-kel, de most már tényleg kuka. Utána a YouTube tűnt el belőle. Maradtak a vacak és a fizetős appok. Meg még lehet TV-ként is használni.
Szóval újra felokosítanám, de úgy, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bajlódnom, csak egy megjelenítőként működjön a TV (erre mondjuk kár volt sok pénzt kiadni anno, szerencsére féláron vettem).
Én a Mecool KIII-as androidos dobozt néztem ki. Ebben van DVB-S/T/C vevő is. Esetemben a DVB-C vevő lenne a lényeg (Digi kábeles TV van errefelé). Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként? Vagy DVB-C esetén hogy van ez az Mpeg dekódolós sztori?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest